shy? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj prosvetli me... sta tebi treba, mora, pozeljno je...ian:Shta bre, ne mora nishta drastichno? Sve mora i sve je pozeljno...
pa u tome i jeste draz .... :wink:Kapris:Daj prosvetli me... sta tebi treba, mora, pozeljno je...ian:Shta bre, ne mora nishta drastichno? Sve mora i sve je pozeljno...
(meni tada ruke i nisu bas u centru paznje)
u tome sto nisu u centru paznje....Kapris:U rukama?
slushaj i nije sad neki trenutak da ti objashnjavam svoje seksualne potrebe..skoro da ti kazem da bi morala probati.. nego shta ti je centru paznje?Kapris:Daj prosvetli me... sta tebi treba, mora, pozeljno je...ian:Shta bre, ne mora nishta drastichno? Sve mora i sve je pozeljno...
(meni tada ruke i nisu bas u centru paznje)
Pa hajde draga izjasni se i ti. Nista ne rece do sada. Imas neke specijalne seksualne potrebe? Podeli to s nama. Otvorena sam za nova saznanja... lolian:slushaj i nije sad neki trenutak da ti objashnjavam svoje seksualne potrebe..skoro da ti kazem da bi morala probati.. nego shta ti je centru paznje?
U kakvom centru, draga?
Pa to ti kazem... eh, zna Jovana... :wink:d1:u tome sto nisu u centru paznje....Kapris:U rukama?
Ne daj se primati lako, nego prochitaj svoj post u kome imash rech drastichno... :wink:Kapris:Pa hajde draga izjasni se i ti. Nista ne rece do sada. Imas neke specijalne seksualne potrebe? Podeli to s nama. Otvorena sam za nova saznanja... lolian:slushaj i nije sad neki trenutak da ti objashnjavam svoje seksualne potrebe..skoro da ti kazem da bi morala probati.. nego shta ti je centru paznje?
U kakvom centru, draga?![]()
Kapris:Pa to ti kazem... eh, zna Jovana... :wink:d1:u tome sto nisu u centru paznje....Kapris:U rukama?
Stari Lisac:Milojko Vasic:Ma ne to. Nego, htedoh reći, umeš ti da postaviš i intrigantnije teme.
Druze moj ma ova me nesto bas zanima
iz licnih razloga
![]()
bio ja mlaaad (davno to bese)...i tako ti meni ona kaze.....eeeeee daj bre smiri malo te rukea ja ti se sav zbunio , pa reko' da pitam sta sam ja tu pogresio
![]()
Ma ne brini, nista se ne odvaja ni od cega. Kompaktno sve.d1:to nikako ne bi valjalo.... moze covek tako da skrene... da mu se odvoji astralno telo od mesa.... uuuhh....
grubo po mozak![]()
medena:Stari Lisac:Milojko Vasic:Ma ne to. Nego, htedoh reći, umeš ti da postaviš i intrigantnije teme.
Druze moj ma ova me nesto bas zanima
iz licnih razloga
![]()
bio ja mlaaad (davno to bese)...i tako ti meni ona kaze.....eeeeee daj bre smiri malo te rukea ja ti se sav zbunio , pa reko' da pitam sta sam ja tu pogresio
![]()
A da ti ona veze ruke, pa se nekako snalazi bez njih, a![]()
..
Kapris:Ma ne brini, nista se ne odvaja ni od cega. Kompaktno sve.d1:to nikako ne bi valjalo.... moze covek tako da skrene... da mu se odvoji astralno telo od mesa.... uuuhh....
grubo po mozak![]()
atomski mrav:Grebanje, mazenje, stezanje, pljaskanje po guzovima, itd itd...