Vredjanje

Mislim da se ljudi ovde ponašaju slično kao i inače u stvarnosti. Znaš da ima takvih sa kojima se ne može razgovarati niti raspravljati jer ili viču i počinju da vređaju ili neprekidno upadaju u reč i nemaš šanse da nešto kažeš.

Slično je i na forumu. Neki misle da će biti ubedljiviji ako naruže sagovornika.

Žalosno je što među takvima ima, u suštini, veoma pametnih osoba ali ih samo njihovo ponašanje diskredituje.

Ovo isto i ja mislim. Kad covek nema argumenata, on misli da ce ih dranjem i vredjanjem dobiti. Sa takvima jednostavno nema razgovora (makar ne onog argumentovanog). Sva sreca da postoji opcija ignore. U stvarnom zivotu staviti ih na ignore je malo teze, ali ne i nemoguce.

Неки форумаши су као бесни пси. Нема везе шта је тема, нема везе шта си рекао, нема везе што су инфериорни, нападају на кеца без имало мозга.

Са таквима је најтеже јер понајмање наликују људима. Можда неки бибер спреј евентуално, било би сјајно када би деловао и преко екрана.

Да јбт, без пригодног смајлија не могу да схвате ни хумор ни иронију.

Moram da priznam da mi ti deluješ izrazito svadjalački nasrtojena, uvek osesćam nelagodu kad si ti na temi. Mislim, nisi psihopatski tip da vredjaš i ponižavaš radi dominacije ali si izrazito žustra i svadjalački nastrojena, opusti se malo, popij pivo, pusti bob marlija :whistling:

ja sam rekao svoje objektivno mišljenje a tebi ako je sve potaman onda ok nemoj ništa da menjaš kod sebe ja sam ti dao konstruktivnu kritiku

Опааа, човек даје конструктивну критику а да ми у животу очи није видео....

За тако нешто стварно треба имати повећу дозу дрскости.

Postoji js jedna stvar koja mi skace po ganglijama - ima ih da se ponasaju kao da te ceo zivot poznaju i uvek su spremni da ti udele konstruktivan komentar sta ti treba da radis. Taj komentar obicno nema veze s mozgom.

Nisi bila dovoljno opasna pa sam se okuražio

- - - - - - - - - -

Postoji js jedna stvar koja mi skace po ganglijama - ima ih da se ponasaju kao da te ceo zivot poznaju i uvek su spremni da ti udele konstruktivan komentar sta ti treba da radis. Taj komentar obicno nema veze s mozgom.

izvini, a jel nije agresivna ????

Back