Vredjanje

Otkud tolika potreba za vredjanjem u raspravama?

Zato sto ljudi generalno ne znaju sa kim razgovaraju, ko stoji iza nekog nicka, ne znaju njegovu istoriju, zivot, iskustvo, a polaze od svog iskustva uvereni da je tako a nespremni da ne da poveruju drugoj strani nego da se za trenutak postave tako da je i to nesto zbunjujuce, drugacije apsolutno moguce. Ne mogu reci da sam svesno nekog uvredila, da sam ga nazvala pogrdno ili da sam mu direk opsovala mada mi se psovka omakne al vise meni u bradu. A ako se neko nasao prozvanim ili uvredjenim to je zato sto je nesvesno prepoznao samog sebe i to vec nije moj problem. Niti sam licno bila uvredjena ovde od strane drugih clanova.

Mislim da se ljudi ovde ponašaju slično kao i inače u stvarnosti. Znaš da ima takvih sa kojima se ne može razgovarati niti raspravljati jer ili viču i počinju da vređaju ili neprekidno upadaju u reč i nemaš šanse da nešto kažeš.

Slično je i na forumu. Neki misle da će biti ubedljiviji ako naruže sagovornika.

Žalosno je što među takvima ima, u suštini, veoma pametnih osoba ali ih samo njihovo ponašanje diskredituje.

Ima vise razloga, a prvi razlog je da jedan deo ljudi dolazi na forum samo kada nije u vinklu da bi se ispraznio raspravom ili svadjom.
Drugi je sto se namerno ubacuju klonnovi da bi zapodenuli raspravu, a najcesce kavgu.
Treci je nerazumevanje odredjenih postova sto generise pogresne primedbe.
Cetvrti je sto neki forumasi po svaku cenu zele da se istaknu, pa im je rasprava nacin skretanja paznje, a ne smisao posta.
Mnogo manje je uticaj meseca, pms, alkohola i tableta.

Мени је једна форумашица својевремено у поруци написала управо то - да јој форум служи за издрндавање негативне енергије.

Ima vise razloga, a prvi razlog je da jedan deo ljudi dolazi na forum samo kada nije u vinklu da bi se ispraznio raspravom ili svadjom.
Drugi je sto se namerno ubacuju klonnovi da bi zapodenuli raspravu, a najcesce kavgu.
Treci je nerazumevanje odredjenih postova sto generise pogresne primedbe.
Cetvrti je sto neki forumasi po svaku cenu zele da se istaknu, pa im je rasprava nacin skretanja paznje, a ne smisao posta.
Mnogo manje je uticaj meseca, pms, alkohola i tableta.

A zato sam ja dobila pozdrav uz komentar ako sam stvarno novus ili ti nova ovde.
Jbg nisam vicna boldovanju ovde ali ti znas da se odnosi na deo sa klonovima ono iznad napisano.
Elem sve 4 navedene stavke zajedno u jednoj osobi pa to je ravno katastrofi mislim kad se ista pojavi na ovakvom mestu.

A zato sam ja dobila pozdrav uz komentar ako sam stvarno novus ili ti nova ovde.
Jbg nisam vicna boldovanju ovde ali ti znas da se odnosi na deo sa klonovima ono iznad napisano.
Elem sve 4 navedene stavke zajedno u jednoj osobi pa to je ravno katastrofi mislim kad se ista pojavi na ovakvom mestu.

Pa naravno, forumasenje se uci godinama, a onda shvatis da je bolje bilo dok nista nisi znao, pa otpocetka.
a da i razumevanje ide uz staz...

Sta cemo sa salterima i sl?

Ahahahahahahahahahahahaha pa gde mene da pitas hahahahahahahahaha to svaka sestra pa i ja oma namlati :D
A bgm kad je zivot u pitanju, ali bas bas bukvalno, znaci padanje u nesvest, obilno krvarenje, porodjaj i ta histerija od bolova znaci bolje ja te ljude da trgnem da ne sklope oci koliko god da im se spava a spava im se i to vecnim snom nego da zaista tako i bude i te zene, nema boli, necu, ne mogu, moras, dete vaznije nego ti, mrzi me, ebi mi milu mamicu ako oces al ima da rodis prvo pa posle ako se setis al to bude retko bas.

Back