Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 46.795
Otkud tolika potreba za vredjanjem u raspravama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije.Ово је манир особа које немају аргумент...
Ima vise razloga, a prvi razlog je da jedan deo ljudi dolazi na forum samo kada nije u vinklu da bi se ispraznio raspravom ili svadjom.
Drugi je sto se namerno ubacuju klonnovi da bi zapodenuli raspravu, a najcesce kavgu.
Treci je nerazumevanje odredjenih postova sto generise pogresne primedbe.
Cetvrti je sto neki forumasi po svaku cenu zele da se istaknu, pa im je rasprava nacin skretanja paznje, a ne smisao posta.
Mnogo manje je uticaj meseca, pms, alkohola i tableta.
A zato sam ja dobila pozdrav uz komentar ako sam stvarno novus ili ti nova ovde.
Jbg nisam vicna boldovanju ovde ali ti znas da se odnosi na deo sa klonovima ono iznad napisano.
Elem sve 4 navedene stavke zajedno u jednoj osobi pa to je ravno katastrofi mislim kad se ista pojavi na ovakvom mestu.
Pa naravno, forumasenje se uci godinama, a onda shvatis da je bolje bilo dok nista nisi znao, pa otpocetka.
a da i razumevanje ide uz staz...
Da li uopste umemo da se ljubazno ponasamo?
Po potrebi rekla bih da svako moze biti fin. A sto se kucnog vaspitanja tice dok me niko ne dira ne diram ni ja njega al mu bgm ne okrecem drugi obraz ako me jedared sljusne. Ipak je jedan Isus Hristos pa nek okrece drugi i nek prasta.
Sta cemo sa salterima i sl?
Sta nam je vise navika: Ljubaznost ili nadmenost?
Narocito ako smo na poziciji?
otud sto se prica sa stokom