Вређање Српске Православне Цркве и Митрополита Амфилохија

to je samo sa Amfilohijem sprdnja, Amfilohije je rodjen za sprdnju, druge velikodostojnike niko ne dira, to su ozbiljni ljudi, Amfilohije kao iz Inkvizicije da je ispao

А Наташа Кандић и "бабе у црном" шта су оне ако је митрополит Амфилохије инквизитор? Јесили погледао снимак какве небулозе пакују и како вређају не само њега лично већ и цео српски народ?
ЛДП,ДС и нВО стоје иза те пљувачине јер им смета неко ко јавно говори против Хага и овог моралног посрнућа у виду улачења ЕУ!
Баш због оваквих ствари гласћу за радикале!

To je staro nekih 6-7 godina :D

Има и нових ствари само ме мрзи да све качим и да се свим тим замлаћујем!
Али треба некима запушити уста овде у Србији! Поново су почели да кевћу од како ДС и њихови помагачи губе власт!

Ево један снимак у коме се вређа СПЦ

znash shta je najinteresantnije? na stranu to shto bogalji iskomplexirani retardi i zlonamerni likuju i dobijaju grcheve zadovoljstva na takve bljuvotine koje su snimane, to je druga tema, nego mangupi koji su snimali takve serije nikad nisu smeli i nisu se usudili da snime neshto slichno o jovi ka pichicu i ostalim crvenim liberalima koje je on izljubio. bash mangupski :mrgreen:

znash shta je najinteresantnije? na stranu to shto bogalji iskomplexirani retardi i zlonamerni likuju i dobijaju grcheve zadovoljstva na takve bljuvotine koje su snimane, to je druga tema, nego mangupi koji su snimali takve serije nikad nisu smeli i nisu se usudili da snime neshto slichno o jovi ka pichicu i ostalim crvenim liberalima koje je on izljubio. bash mangupski :mrgreen:

Управо тако! Борци за људска права нападају само србе!
Волео бих да сниме нешто о Наташи Кандић.

Niko ne napada Srbe već samo veljesrbske nacional-šoviniste. S toga se nemojte poistovjećivat sa svijema Srbima, znamo mi da se vazda morate iza nekoga skrivat.

А ко тебе пита шта усрашо? Да и тебе нису злостављали србо-ћетници?
Вама латинима се увек нешто лудо врзма по глави,ајд ти лепо у Загреб по крух и помије,тамо ти је вечера!

Morate priznati da su im super fore!
"Čudi me tvoj bunt,jer ginulo se i za manje,a ti udaraš goloruk na vojnu huntu i blagostanje":rotf::rotf:
"ja boga znam lično i pričamo često pa sivu masu mesiko testo":rotf:
"Služba radi poso,melje ko mlin,a mantija mi skriva oficirski čin"!
"Sve dobri ljudi ko dobar dan,haško bratstvo i zemunski klan"

Morate priznati da su im super fore!
"Čudi me tvoj bunt,jer ginulo se i za manje,a ti udaraš goloruk na vojnu huntu i blagostanje":rotf::rotf:
"ja boga znam lično i pričamo često pa sivu masu mesiko testo":rotf:
"Služba radi poso,melje ko mlin,a mantija mi skriva oficirski čin"!
"Sve dobri ljudi ko dobar dan,haško bratstvo i zemunski klan"

Најгори удбаши крвавих руку и крваве породичне биографије упиру прстом на Владику и хуле да је он, ни мање ни више него, "официр удбе"... да није жалосно и јадно, било би смешно. Јер, да он стварно јесте икада био било какав "официр удбе" - милојевићи би га данас "ковали у звезде"... али НИЈЕ, наравно...

Најгори удбаши крвавих руку и крваве породичне биографије упиру прстом на Владику и хуле да је он, ни мање ни више него, "официр удбе"... да није жалосно и јадно, било би смешно. Јер, да он стварно јесте икада био било какав "официр удбе" - милојевићи би га данас "ковали у звезде"... али НИЈЕ, наравно...

Из авиона се види да су то Чедолинови сатрапи направили! Мислим да је музику и текст песме смислио онај секташ из Bloc Out-а! На њихове смрдљиве спотове ме подсећа ово,а иначе су познати по богохуљењу!

А није? Зашто мислиш да сви други лажу, само ти не? Зашто? Проблем неки? Па наравно, прво реши проблем са собом, па се врати

Из авиона се види да су то Чедолинови сатрапи направили! Мислим да је музику и текст песме смислио онај секташ из Bloc Out-а! На њихове смрдљиве спотове ме подсећа ово,а иначе су познати по богохуљењу!

По богохуљењу су познати, на жалост, многи политичари, а не само ови наркоци из ЛДП. Ти си у праву, али зашто покрећеш нешто што је направљено ко зна када?

А није? Зашто мислиш да сви други лажу, само ти не? Зашто? Проблем неки? Па наравно, прво реши проблем са собом, па се врати

А шта и ти проблематични мислиш да је Амфилохије удбаш? Кад си се ти удружио са ЛДП-овцима и осталим антисрбима?

А шта и ти проблематични мислиш да је Амфилохије удбаш? Кад си се ти удружио са ЛДП-овцима и осталим антисрбима?

Sta je lose u tome da neko bude udbas?

Udba je domaca tajna sluzba.

Pa necemo valjda da radimo za CIA i BND ko Vuk i Djindjic :mrgreen:

По богохуљењу су познати, на жалост, многи политичари, а не само ови наркоци из ЛДП. Ти си у праву, али зашто покрећеш нешто што је направљено ко зна када?

Oni su u neposrednom kontaktu sa Bogom 5 puta dnevno :rotf:

Нисам се удружио ја са њима, нити ме било какво то ваше удруживање интересује. Оно што знам јесте да имам право на своје мишљење

Back