Vredi li ziveti i mreti za ljubav?

kiss.gif

Ko je spominjao padobranstvo i dobrovoljno skakanje sa zgrade,kao i da treba plakati za izgubljenom vezom i ljubavlju!? Nemojmo banalizovati ovakvu temu koja mnogima sluzi za podsmehivanje zato sto su ih interesuje samo seks i sto vise vise avantura.Iz straha da ne budeta povredjeni zatvorili ste svoja srca i odbijate ljubav od sebe i na kraju zavrsavate sami ili uz nekoga koga ne volite,pa na kraju patite.Zato kazem uvek treba primiti ljubav i ko je srecan da je nadje ne treba je olako ispustiti vec se snzno boriti i mreti za nju kako bi ona opstala(pritom ne mislim na padobranstvo iz cista mira kako jedan od vas rece!)A,i malo morala vam ne bi skodilo(sad cete pretpostavljam reci da puno kenjam,da sam konzervativan i neevropski orijentisan)ali svako ima pravo na svoj stav,zar,ne?

MisterRomantik:
Zbog vasih odgovora,koje sam ipredvideo sam vas unapred i nazvao "tuznim bicima"jer sa takvim stavovima nikad necete osetiti istinsku ljubav koja nam je svima nasusno potrebna;jer ako niste spremni da dajete ljubav svim svojim bicem-onda ljubav necete ni primiti!Ovo nije filozofija vec smisao naseg postojanja.Nadam se da to necete shvatiti suvise kasno-kad izgubite duse i okameni vam srce-onda ce zaista biti prekasno,a koliko smem da primetim,kod nekih od vas se to mozda vec i desilo..

A, jos si ziv, a ja mislio, da si od silne romantike i sklonosti umiranju, za " voljeno bice ", vec....

MisterRomantik:
Da za razliku tebe koji zivis iskjucivo u virtelnom svetu ,mada ni to nije lose .Mnogi su nasli ljubav(ako znas sta je to)preko neta-mozda jos ima nade za tebe prijatelju.Mada sanse su rekao bih ravne onima Mihael prestane mudrovati,ali necu da te obeshrabrujem u tvojoj sajber misiji:samo napred!

Pa, kako sad to, kad si hteo da umres, na precac, za voljenu, u REALNOM svetu ??? Mi, u VIRTUALNOM, kad se tako " smrtno " zaljubimo, da nam je zadnji cas, samo razbijemo komp. i SAHRANA !!!

Back