Vredi kupiti

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
koji magazin po vama vredi kupiti
bilo dnevne novine ili mesečnik/nedeljnik
u smislu da ima šta da se pročita i da vredi datih para
pošto mnogi koštaju koliko i knjiga
a daju samo dosta sjajnog šarenog papira

National Geographic - svaki casopis je mini enciklopedija, ozbiljno se radi, standardi su visoki, i kod njih nema zayebancije...

Istorija - ima dosta korisnih stvari, redakcija se trudi da sacuva od zaborava sve nase istorijske licnosti, pa cak i one koje prosecnom gradjaninu realno, ama bas nista ne znace...nekad preteruju sa nacionalistickim komentarima, kada se pise o nasoj istoriji, nekad umeju da budu subjektivni, a i sugestivni, kada se pise o istoriji drugih zemalja, ali ja ne uzimam sve zdravo za gotovo, interesuje me cisto istorijska gradja, i cinjenice, a misljenje cu sam da razvijem...kvalitet casopisa bi mogao da se unapredi, ponekad se javljaju stamparske greske, ali je ipak jedini casopis kod nas koji je usko vezan za istoriju, tako da vredi svaku paru...

Svet Kompjutera - za onoga ko se imalo interesuje za informacionu tehnologiju, ovo je bukvar :D Vrlo ozbiljan casopis, redakcija sjajna, puno duhovitih komentara u opisima, objektivni su, i sto je meni najznacajnije, uspevaju da u casopis ubace jedan kulturni elemenat, na razne nacine, od komentara, preko nacina pisanja, do reportaza i clanaka, koji se ne bave cisto tehnologijom...mnogo je jeftiniji od drugih IT mesecnika, koji kostaju po 300+ dinara, sa svojim glupim CD-ovima i dosadnim stivom...

Back