Alians Poznat Poruka 7.793 24.10.2007. u 13:13 - Vratite nam PRETRAGU #26 Sta se desava ovde ne dirajte pretragu.
jacques Buduća legenda Poruka 29.889 24.10.2007. u 13:15 - Vratite nam PRETRAGU #27 ajde prestani vise da ne popijes dozivotni ban
islandjanin Aktivan član Poruka 1.775 24.10.2007. u 13:15 - Vratite nam PRETRAGU #28 Evo vratili vam pretragu...... izem vam pretragu...!!!
tokyo Iskusan Poruka 5.694 24.10.2007. u 13:25 - Vratite nam PRETRAGU #30 cLick - OR - Die: Sto mu Krstarica. Gde je nestala opcija za pretragu?! Zbog chega je vi$e nema. U chemu je fora. Forum gubi smisao bez nje. Vratite nam PRETRAGU. Odmah. Peticija Kliknite za proširenje... slažem se i ja potpisjuem...ako se moj inostrani glas uopšte važi (ajd bar pričam srpski valjda mi je to neki plus) najzanimljivije teme da lakše nađemo u pretrazi...
cLick - OR - Die: Sto mu Krstarica. Gde je nestala opcija za pretragu?! Zbog chega je vi$e nema. U chemu je fora. Forum gubi smisao bez nje. Vratite nam PRETRAGU. Odmah. Peticija Kliknite za proširenje... slažem se i ja potpisjuem...ako se moj inostrani glas uopšte važi (ajd bar pričam srpski valjda mi je to neki plus) najzanimljivije teme da lakše nađemo u pretrazi...
tokyo Iskusan Poruka 5.694 24.10.2007. u 13:34 - Vratite nam PRETRAGU #31 tokyo: slažem se i ja potpisjuem...ako se moj inostrani glas uopšte važi (ajd bar pričam srpski valjda mi je to neki plus) najzanimljivije teme da lakše nađemo u pretrazi... Kliknite za proširenje... al mislim da bi na pdf Svaštara i pdf Politika (kao dva najposjećenija pdf-a) trebala biti moderatorska tema na koju moderatori stavljaju naj teme evo draga moderatorica sa pdf Turizma si je dala truda http://forum.krstarica.com/threads/171167 PS al ako vas slabo plačaju..onda vas razumem...ne bih se ni ja trudio....
tokyo: slažem se i ja potpisjuem...ako se moj inostrani glas uopšte važi (ajd bar pričam srpski valjda mi je to neki plus) najzanimljivije teme da lakše nađemo u pretrazi... Kliknite za proširenje... al mislim da bi na pdf Svaštara i pdf Politika (kao dva najposjećenija pdf-a) trebala biti moderatorska tema na koju moderatori stavljaju naj teme evo draga moderatorica sa pdf Turizma si je dala truda http://forum.krstarica.com/threads/171167 PS al ako vas slabo plačaju..onda vas razumem...ne bih se ni ja trudio....