Vratite nam dugu

Теби није.
Сад и боље знаш шта други знају, а шта не, важи.

Не сматрам то. Опет се намерно правиш блесав, јер одлично знаш да то што си сад навео нисам реко.
Ниси ти, други су.

Приговор на теми је због начина на који се користи, тј. злоупотребе, а не због самог коришћења.
Колико се да закључити из самог наслова и прве објаве, то није тачно. Тема управо јесте о самом коришћењу симбола. Дакле, ти си тај који ову тему претвара у нешто што није, док другима спочитаваш јер се држе теме.
Тема није злоупотреба и скрнављење симбола и вређање верских осећања, већ замишљено отимање од деце, што је бесмислица, како је већ показано. Али је тема проширена без обзира на то, па се увлаче и приче о промени пола, литератури, паради, правима сексуалних мањина, итд. А, учесницима који то све помињу не спочитаваш због скретања с теме већ искључиво мени због опонирања њиховим тврдњама. И тако сваку тему која се бави нечим што је повезано на било који начин са ЛГБТ покретом проширујете на причу о свему и свачему повезаном са ЛГБТ покретом, па учеснике који вам опонирају вређате, провоцирате и исмевате, кршећи и правила форума и правила пристојног понашања, а скривајући се иза вере и пароле ,,вређају наша верска осећања". Непроцењиво.

Сад и боље знаш шта други знају, а шта не, важи.
Ех, као да је страшно тешко уочити да ти је образовање негде на нивоу преласка из основне у средњу школу.

Ниси ти, други су.
Ко је рекао да дуга не може постати симбол нечег другог и да људи немају права да је користе?

...то није тачно...

Сад једноставно лажеш. Знаш ти добро који је мој приговор на тему, налази се у петој поруци и већ си ми се раније обраћао.

Тема управо јесте о самом коришћењу симбола.
Тема је о коришћењу симбола дуге у одређеном контексту, а не о уопштеном коришћењу истог.
У противном би вероватно била на "Филозофији". А ти, јадан, као не схваташ контекст у коме се пише.
Докле више ове релативизације и намерно блесављење?

Poslednja izmena:
https://vm.tiktok.com/ZMNnG5urh/

Razmislite roditelji,dobro i trezveno razmislite,vaša su deca u pitanju,ne zatvarajte oči,sutra se ovo dešava vama,vi ste na redu i vaša deca.
:hahaha:
Оно кад немаш капацитета да смислиш нешто уверљиво, па излупеташ шта ти прво падне на памет.

Пази, из министарства (ког?) шаљу родитељима писмо на кућну адресу с обавештењем да мушка деца тог и тог дана морају да дођу у школу обучена у хаљинице (на основу ког закона?), у супротном родитељ плаћа новчану казну (на основу ког закона?).

Благи трансфер блама. :fdlan:
Од свих ствари које се нису десиле, ова се највише није десила. Кредибилитет снимка једнак оном који имају снимци ликова који описују како су их ванземаљци отимали и експериментисали на њима.

- Ја сам хомосексуалц.
- Добро.
- ЈА САМ ХОМОСЕКСУАЛЦ!
- Добро.
- Ја сам хомосексуалц и хоћу своја права.
- Добро.
- ЈА САМ ХОМОСЕКСУАЛЦ И ХОЋУ СВАЈА ПРАВА!
- СЈАШИ ВИШЕ!

Јел се још неко овако осећа?
Ne

- Ја сам хомосексуалц.
- Добро.
- ЈА САМ ХОМОСЕКСУАЛЦ!
- Добро.
- Ја сам хомосексуалц и хоћу своја права.
- Добро.
- ЈА САМ ХОМОСЕКСУАЛЦ И ХОЋУ СВАЈА ПРАВА!
- СЈАШИ ВИШЕ!

Јел се још неко овако осећа?
To se zove borba za privilegije,na konkursu da se ne gleda strucna sprema,iskustvo,sposobnost vec prvo ako je neko gej da se primi na posao a posle ostali neka konkurisu kao dopuna.Pocece da traze da im ustaju u gradskom prevozu,da preko reda idu kod lekara,da dobijaju u radnji robu sa popustom.... :bljak:

To se zove borba za privilegije,na konkursu da se ne gleda strucna sprema,iskustvo,sposobnost vec prvo ako je neko gej da se primi na posao a posle ostali neka konkurisu kao dopuna.Pocece da traze da im ustaju u gradskom prevozu,da preko reda idu kod lekara,da dobijaju u radnji robu sa popustom.... :bljak:
Мислиш на оно: „Извол’те сјести, један се диг’о”? :mrgreen:

300906614_3337856099803052_1099413669746422610_n.jpg

Back