Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
pajamaca:betty, btw taj cvet se zove ladolež![]()
ladolež, stvarno?

Nisam ih stiskala godinama...decenijama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pajamaca:betty, btw taj cvet se zove ladolež![]()
Izvini, sa kojim pravom ti mene vredjas? A ako ti nije jasno zasto je tako odgvorio, uzmi da citas malo psiholoske knjige, mnogo govore o takvim osobama....HeBePoBaTaH_:A zašto osoba jeti, pardon - ja_ti nije postovala i kako je došlo do toga da mu Master uputi ovakve reči? Ne samo repliku.
Master nikada nije sam poveo neki razgovor ili temu koja provocira, kao što su vrli Forumaši ovde činili, puni mržnje.. samo se ljutio na oglašivače, spamere i kad neko pretera..e, sad što nije koristio neki "primeren" rečnik..to je stvar ličnog vokabulara, a te reči nisu zabranjene na Forumu.Gde je cenzura na nepoželjne reči? Na 5 ima..ostalo prolazi.
Ako je banovan zbog onog što je radio na JAVNOM, nije u redu..
OK, nisam znao da ne sme, a posle sam dobio dozvolu od moderatora.....HeBePoBaTaH_:Evo, sada sam pogledao, nije bilo teško, imaš samo 34 poruke, i dobio sam odgovor na pitanje zašto je Master reagovao, neprimereno ali...
http://forum.krstarica.com/search.php?searchid=1137965&pp=25&page=2
Ovde se vidi da si 9 puta spamovao temu (ostavljajući link za adresu na Tripodu nekog video snimka)
Da li ti znaš da to nije dozvoljeno Pravilnikom?
admin:Postovani,
odakle Vama ideja da je korisnik banovan zbog ponasanja na forumu 'Beograd'?
Nazalost, ma koliko bio popularan neki korisnik to mu ne daje za pravo da vredja ostale korisnike i to vazi za ceo Forum Krstarice, a ne samo za odredjeni podforum.
Pozdrav
ja_ti:OK, nisam znao da ne sme, a posle sam dobio dozvolu od moderatora.....
evo ja cu da probam da ti objasnim. pitao sam kako mogu da pokazem ljudima sta je bilo na takmicenju i da ostavim snimak. receno mi je da moram to da objasnim ( snimak ) i da to uradim samo na jednom mestu, ja sam izabrao beograd. eto....L.1:Voleo bih da mi neko ovo objasni.....naravno ako može![]()
L.1:Čist BEZOBRAZLUK........staviti kao lepljivu MASTEROVU TEMU.
Vidim imamo i moderatora.
Jel to bilo postupi po naređenju?
Samo da se nebi čitalo VRATITE MASTERA