VRATITE MASTERA

• Začetnik teme Začetnik teme L.1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ti išteš nekog ladoleža da ga stiskaš? :lol:
Pa nije mi takav temperamenAt....sad bih na ovom mestu dodao i psovku, ali ne smem : o )

Njoj je zevalica neko ko mnogo melje. Fala, sestro, fala..ja sam ti dao zadatak da nađeš vezu za Mastera, cenim tvoje napore ...hm..

HeBePoBaTaH_:
A zašto osoba jeti, pardon - ja_ti nije postovala i kako je došlo do toga da mu Master uputi ovakve reči? Ne samo repliku.
Master nikada nije sam poveo neki razgovor ili temu koja provocira, kao što su vrli Forumaši ovde činili, puni mržnje.. samo se ljutio na oglašivače, spamere i kad neko pretera..e, sad što nije koristio neki "primeren" rečnik..to je stvar ličnog vokabulara, a te reči nisu zabranjene na Forumu.Gde je cenzura na nepoželjne reči? Na 5 ima..ostalo prolazi.
Ako je banovan zbog onog što je radio na JAVNOM, nije u redu..
Izvini, sa kojim pravom ti mene vredjas? A ako ti nije jasno zasto je tako odgvorio, uzmi da citas malo psiholoske knjige, mnogo govore o takvim osobama....
procitaj temu, pa shvati sam
tema-konacno!!!
toliko od mene

A gde si se ti ovde prepoznao u mom postu?
Pogrešio sam tvoj nick i odmah ispravio, dalje se uopšte nije odnosilo na tebe..ali si se tu negde pronašao?
Ako misliš da će tvoje provokacije da prođu - ti, niti imaš šta da kažeš, niti si bilo šta ovde rekao, niti sam te na Forumu, a posebno na Beogradu, uopšte dosad primetio.

HeBePoBaTaH_:
Evo, sada sam pogledao, nije bilo teško, imaš samo 34 poruke, i dobio sam odgovor na pitanje zašto je Master reagovao, neprimereno ali...
http://forum.krstarica.com/search.php?searchid=1137965&pp=25&page=2

Ovde se vidi da si 9 puta spamovao temu (ostavljajući link za adresu na Tripodu nekog video snimka)

Da li ti znaš da to nije dozvoljeno Pravilnikom?
OK, nisam znao da ne sme, a posle sam dobio dozvolu od moderatora.....

admin:
Postovani,

odakle Vama ideja da je korisnik banovan zbog ponasanja na forumu 'Beograd'?

Nazalost, ma koliko bio popularan neki korisnik to mu ne daje za pravo da vredja ostale korisnike i to vazi za ceo Forum Krstarice, a ne samo za odredjeni podforum.

Pozdrav

Poštovani,
zaista nisam ni kadija ni sudija i nemam nameru da Vama protivurečim,čarobno dugme je u Vašim rukama.
Neverovatno je da upotrebljavate svoju "moć" poprilično selektivno...nisam primetio Vaše aktivnosti u periodu kada se ovde,na ovom forumu pljuvalo po Beogradu i svemu što je beogradsko.
Poučen iskustvima od ranije,na svu sreću te bljuvotine od korisnika koji su Vam se žalili sam sačuvao i spreman sam da ih javno prezentujem....
Niko od nas koji postujemo na ovom podforumu nije u potpunosti upoznat sa kompletnom genezom događaja koji su isprovocirali Masterminda da odreaguje onako kako je odreagovao,nisam siguran da bi iko onako iz čista mira prosuo bujicu uvreda.Redosled događaja verovatno Vi znate i kako to obično biva,ostaćemo uskraćeni za potpunu sliku..
Na kraju poštovani Administratore,oko 300.000 pregleda par autora tema na ovom podforumu Vašoj kompaniji donelo je izvestan prihod od reklama i šta sad?
Uostalom to je Vaša briga i briga menandžmenta Vaše kuće.
Iskreno se nadam daćete istom brzinom reagovati i kada čuveni pljuvači Beograda stupe u akciju.....ili i Vi ne volite Beograd?

S poštovanjem

L.1:
Voleo bih da mi neko ovo objasni.....naravno ako može :confused:
evo ja cu da probam da ti objasnim. pitao sam kako mogu da pokazem ljudima sta je bilo na takmicenju i da ostavim snimak. receno mi je da moram to da objasnim ( snimak ) i da to uradim samo na jednom mestu, ja sam izabrao beograd. eto....

Dušan Radović je svojevremeno napisao
-Koliko me rasplače poskupljenje,toliko me nasmeje objašnjenje.....

Upravo sam se slatko nasmejao objašnjenju,još slađe me je nasmejala činjenica da nije moguće pogledati šta si to postavio.......jer je link koji je HeBe u postu 32 postavio izbrisan.

I ti izabrao baš Beograd,onako iz čista mira,a dozvolu ti je dao moderator na podforumu Beograd???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back