- Poruka
- 199.001
si ti prirodni srbomrzac ili to radis profesionalno.....
To ja samo kami... nesrećno detinjstvo, nesrećna mladost, nesrećna sadašnjost... a ne zna koga da okrivi za to umesto da nešto preduzme i uradi.

Ali dobar je kami inače.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta ako je u sebi pomislila "bravo tata"? Možda je vaspitano dete?
tjah to ima toliko veze sa vaspitanjem da je sam otac vaspitan toliko i tako da se uplasio, kada se susreo sa parama. dal je lepo vaspitanje ili ne, manje je vazno.
Sve je vaspitanje. I oni za koje mislim da nisu vaspitani, jesu, samo na neki drugi način. Čovek koji drži do sebe i morala (možda teško za definiciju, ali uzimanje tuđih para sigurno nije deo morala) neće uzeti pare. Naravno da je danas većina onoga što nas čini dobrim ljudima uništeno, a samim tim i porodica. Jadna je ona porodica u kojoj roditelji uče decu da uzmu tuđe.
To ja samo kami... nesrećno detinjstvo, nesrećna mladost, nesrećna sadašnjost... a ne zna koga da okrivi za to umesto da nešto preduzme i uradi.
Ali dobar je kami inače.
Sve je vaspitanje. I oni za koje mislim da nisu vaspitani, jesu, samo na neki drugi način. Čovek koji drži do sebe i morala (možda teško za definiciju, ali uzimanje tuđih para sigurno nije deo morala) neće uzeti pare. Naravno da je danas većina onoga što nas čini dobrim ljudima uništeno, a samim tim i porodica. Jadna je ona porodica u kojoj roditelji uče decu da uzmu tuđe.
poznajem doticnu sa religije, ali sta tebe briga?
Uzeti tudje od nekog koji je olos ili budala nije nista nemoralno. Jos ako je napaljen k'o hepo-kockica, to je i dobro drustveno delo. A posebno je dobro drustveno delo kada uzimas od raspale drzave Srbije.
A ti po načinu kako su složene pare zanš da li je neko ološ? I ako uzmeš od lopova, to tebe ne čini istim?