Vratio izgubljenih 18.000 evra, čašćen sa 100

tjah to ima toliko veze sa vaspitanjem da je sam otac vaspitan toliko i tako da se uplasio, kada se susreo sa parama. dal je lepo vaspitanje ili ne, manje je vazno.

Sve je vaspitanje. I oni za koje mislim da nisu vaspitani, jesu, samo na neki drugi način. Čovek koji drži do sebe i morala (možda teško za definiciju, ali uzimanje tuđih para sigurno nije deo morala) neće uzeti pare. Naravno da je danas većina onoga što nas čini dobrim ljudima uništeno, a samim tim i porodica. Jadna je ona porodica u kojoj roditelji uče decu da uzmu tuđe.

Sve je vaspitanje. I oni za koje mislim da nisu vaspitani, jesu, samo na neki drugi način. Čovek koji drži do sebe i morala (možda teško za definiciju, ali uzimanje tuđih para sigurno nije deo morala) neće uzeti pare. Naravno da je danas većina onoga što nas čini dobrim ljudima uništeno, a samim tim i porodica. Jadna je ona porodica u kojoj roditelji uče decu da uzmu tuđe.

ovaj iz price nije drzao do sebe i morala...on se uplasio. :lol:

Uzeti tudje od nekog koji je olos ili budala nije nista nemoralno. Jos ako je napaljen k'o hepo-kockica, to je i dobro drustveno delo. A posebno je dobro drustveno delo kada uzimas od raspale drzave Srbije.

Back