Вратили на посао педофила

ipak sam ja malo preterao sa ovim komentarom.... ali svakako takve treba udaljiti od dece dok se ne dokaže nevinost, ali iskreno ja bih i onda ostao rezervisan

veoma oprezno..
jer već i sumnja može biti etiketa
a kada nekome zalepiš etiketu, onda svoju nevinost može da okači varburgu o asupuh..

na stranu to što nepismen i polupismen svet, vrlo rado lepi etikete (jer mu je lakše da ne razmišlja mnogo)

na stranu to što nepismen i polupismen svet, vrlo rado lepi etikete (jer mu je lakše da ne razmišlja mnogo)
Наравно,ти себе убрајаш у писмене и то подразумева да верујеш свакоме и повераваш му своја добра и чланове уже и шире породице на старање и едукацију.

Наравно да је озбиљна грешка.

Prema liječničkoj definiciji, pedofil je osoba koju seksualno uzbuđuju djeca predpubertetske dobi, znači do njihove 12. ili 13. godine života.

U većini slučajeva radi se o ljudima niže ili srednje stručne spreme, manje platežne moći, a koji svoje seksualne maštarije spram djece ponekad u realnom životu i ne ostvare.

Више прочитај овде

http://dalje.com/hr-hrvatska/mup-tvrdi-pedofili-struka-kaze-internet-vrebaci/125732

:dontunderstand:
Prvi slucaj je bio vezan za dete od 5 godina,
a ovaj u osnovnoj skoli, dete je bilo u drugom razredu u vreme incidenta, znaci 9 godina.

veoma oprezno..
jer već i sumnja može biti etiketa
a kada nekome zalepiš etiketu, onda svoju nevinost može da okači varburgu o asupuh..

kod nas je otprilike optužen = kriv! Za neke druge stvari bih razmislio, ali da je moje dete u pitanju u ovakvom slučaju iskreno ponašao bih se kao taj polupismen svet

pitam jer znam za slucaj nastavnika u osnovnoj skoli, kome su napakovali slicnu stvar. covek ni kriv ni duzan, izgubio posao, ubrzo se razboleo, dok je dosla oslobadjajuca presuda....

Ozbiljna je to stvar. I odgovorna. Treba dobro voditi racuna: ko mu je napakovao; zasto mu je napakovao.
U svakom slucaju stvar treba isterati na cistac, izgurati do kraja, jer onaj ko je kriv , veoma je kriv.

Па да би неко био педофил мора бити пунолетан ;) ...

Da bi neko bio pedofil mora da ga uzbudjuju deca mladja od 12-13 godina, a da bi mogao da glasas moras da budes punoletan.

Pretpostavio sam da trazis dlaku u jajetu,ispada da mladic koji danas progoni decu od 5 godina starosti nije pedofil, a sutra, kad napuni 18 godina, postace pedofil. :roll:

Da bi neko bio pedofil mora da ga uzbudjuju deca mladja od 12-13 godina, a da bi mogao da glasas moras da budes punoletan.

Pretpostavio sam da trazis dlaku u jajetu,ispada da mladic koji danas progoni decu od 5 godina starosti nije pedofil, a sutra, kad napuni 18 godina, postace pedofil. :roll:

Стручно, није педофил него је манијак, али није битно ... На може бити педофил .. али да је манијак и да га треба затворити, треба

a da li bi ti želela da tvom detetu i dalje učitelj bude neko ko je optužen za pedofiliju i pipkanje?

naravno Milice, u potpunosti se slažem,. ali kao roditelj šta bi radila u takvoj situaciji? I sama sumnja u ovakvom slučaju je dovoljna da se dobro razmisli

Ispishesh dete iz shkole,prebacis ga.

Ne moze neko na osnovu tvojih sumnji da menja svoj zivot.

Back