Vratih se na twitter, a vi?

freed birdie?/sloboda govora?

• Ukupno glasova
    12
Bkv me samo na yt i krsti ima jbt ne mogu se zamislim ni na jednoj od tih mreža
Ni fejs nikad nisam imala koji se kao svima podrazumeva, a kamoli tviter insta tiktok...

Ni tv ne gledam

I super mi je

hebena tetka me nasla na TW i smara sa live porukama
"oooo pa ko ke to došo" ovaj deo me bio blam da pisem...hebena tetka me zapratila u tri sec bistvovanja na TW.
more mrš
odo ja dje mi goozicu znaju :lol:

Па и ја сам само констатовао шта ти све пишеш.
Пошто си ти овде неки важан лик, среди да се забрани русофобија на крстарици?
Evo sad ću, čim se Putinovci budu povukli iz Ukrajine i vrate nam NIS. Moramo se prvo baviti uzrocima, a ne posledicama.
Ali sve to nema veze s ovom temom i stvarno ne znam zašto ti je uopšte trebalo da ubaciš Rusiju u ovu priču. Ajd' kaži tamo onima iz FSB da malo smanje doživljaj.

Cujem na vestima malo pre da Mask razmislja o uvodjenju placanja naloga na Twiteru..pa je na svom nalogu postavio
anketu u kojoj je pitao korisnike da li bi prihvatili placanje naloga na Twiteru .. 10, 15, 20 dolara ili ništa

Cujem na vestima malo pre da Mask razmislja o uvodjenju placanja naloga na Twiteru..pa je na svom nalogu postavio
anketu u kojoj je pitao korisnike da li bi prihvatili placanje naloga na Twiteru .. 10, 15, 20 dolara ili ništa
Pošto nekima baš toliko znači plavi bedž pored imena (valjda im diže... samopouzdanje i važnost u svojim i tuđim očima), mogli bi i da plaćaju. Što da ne? Šta je 20$ mesečno ako imaš X miliona pratilaca, nećeš valjda za toliko da se stiskaš? Ja više trošim za neke sadržaje koji me zanimaju (neke plaćam preko Patreona, neke direktno)

Back