Vratih se na twitter, a vi?

freed birdie?/sloboda govora?

• Ukupno glasova
    12

4thman

Veoma poznat
Poruka
13.277

Prilozi

• Screenshot_20221029-212357_Twitter.jpg
    Screenshot_20221029-212357_Twitter.jpg
    114,3 KB · Pregleda: 10
Imala sam davno profil, ali mi je bio beskoristan, pa sam ga izbrisala. Tada mi je izgledalo da Twitter uglavnom koriste oni koje zanimaju sport i politika. Malo sam pratila neke organizacije, npr. NASU, ali je sve bilo vrlo nepregledno.

Danas sam nešto tražila po internetu i u tražilici su mi se pojavili i Twitter profili. Kad sam kliknula na jedan od njih i počela da pregledam statuse, pojavilo se obaveštenje da moram napraviti profil da bih dalje čitala. Nešto slično kao Quora. Do nedavno Twitter nije tražio registraciju za čitanje. Ne volim kada društvene mreže forsiraju pravljenje profila da bi mogao pročitati sadržaj. Instagram je još gori, ali tamo imam profil, pa mi nije problem.

Neću otvarati Twitter nalog, kao što nisam ni za Quoru, uprkos ucenama. :lol:

Не користим Твитер као ни фб,тик току сличне платформе.
Телеграм користим да погледам неке вести а користио сам га као месинџер пре 6-7 година нешто мало.
Сем тога, Твитер, фб и инстаграм су блокирани у Русији. Од Цукенбергових сервиса овде једино ради wa.

Nisam ni bio na Tviteru niti planiram. A ako ta sloboda govora podrazumeva slobodu promocije nasilja i sličnih loših stvari onda sam protiv.
Па видиш, та слобода говора омогућава теби да константно качиш најбљутавију анти руску пропаганду.
И сад ја треба да будем против крстарице због твојих бљувотина а има их само тако..

Не користим Твитер као ни фб,тик току сличне платформе.
Телеграм користим да погледам неке вести а користио сам га као месинџер пре 6-7 година нешто мало.
Сем тога, Твитер, фб и инстаграм су блокирани у Русији. Од Цукенбергових сервиса овде једино ради wa.
Jel imas VPN?

Имам и користим га једино када ми треба нешто да сајта Интела, Мајкрософта и слично, пошто су они блокирали Русију.
Рецимо, користим 20 година ав НОД или Есет, лиценцни, али сад више не могу да апдејтујем базу јер су и Словаци блокирали Русију. Ја им уредно платио а они ми блокирали услугу. За такве ствари користим апн а за смеће попут Твитера, фб, инстаграма и слично, не користим јер не користим те сервисе.

Back