4thman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.277
Ne mogu biti popularan jer ja uvek spojim nespojivo...
Lol...
Mislim nisam nikad ni odlazio samo ga skoro pa nisam otvarao od proleća...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ni bio na Tviteru niti planiram. A ako ta sloboda govora podrazumeva slobodu promocije nasilja i sličnih loših stvari onda sam protiv.
Mnogo bolje nego fb i instagram zajedno.Sta je twitter? Nisam shvatio koncept, ali vidim ovde na forumu cesto linkuju...
fb koristim za chatovanje sa par njihMnogo bolje nego fb i instagram zajedno.
Postoji DM i na tviteru su Mlave.fb koristim za chatovanje sa par njih
instagram isto ne znam sta je![]()
Nikad bio, niti cu.
Sad kad sam promijenio radno mjesto, mogu konacno ugasiti i FB.
Ma jok, FB je najdalje sto sam ikada otisao.banovali te sa tvitera posto si botovao za huntu.
Sjajan je za to ali ima i dezinformacija ... sada ce pod maskotom biti jos gore.Koristim samo kad me zanimaju instant neke važne vesti, prve info iz raznih izvora, ovako ne.
Sjajan je za to ali ima i dezinformacija ... sada ce pod maskotom biti jos gore.
Nije twitter tnjiterSta je twitter? Nisam shvatio koncept, ali vidim ovde na forumu cesto linkuju...
Dobro da nije FBIMa jok, FB je najdalje sto sam ikada otisao.
Па видиш, та слобода говора омогућава теби да константно качиш најбљутавију анти руску пропаганду.Nisam ni bio na Tviteru niti planiram. A ako ta sloboda govora podrazumeva slobodu promocije nasilja i sličnih loših stvari onda sam protiv.
Jel imas VPN?Не користим Твитер као ни фб,тик току сличне платформе.
Телеграм користим да погледам неке вести а користио сам га као месинџер пре 6-7 година нешто мало.
Сем тога, Твитер, фб и инстаграм су блокирани у Русији. Од Цукенбергових сервиса овде једино ради wa.
Имам и користим га једино када ми треба нешто да сајта Интела, Мајкрософта и слично, пошто су они блокирали Русију.Jel imas VPN?