- Poruka
- 70.117
Dobro ajde moze i nft.nije higijenski novac stavljati u gachice![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro ajde moze i nft.nije higijenski novac stavljati u gachice![]()
prosim lepo kaj je nftDobro ajde moze i nft.
Da da, moze u gacice. Ima i vibraciju.prosim lepo kaj je nft
mnogo sam zbunjena, ako nft može u gachice valjda bih znala šta je to
![]()
Uf naj ju toking.i izgleda kao mikrofon![]()
Da da i vice waga waga waga
I na koji mikrofon sad ona da peva?to vice samo kada je u gachicamaima oko 20 ritmova i 5 stupnjeva vibracija, usb punjenje
wand???
Da pridrži mikrofon?I na koji mikrofon sad ona da peva?
ako već ima naprednu igračku šta će joj on?![]()
I tou violet pec pecto vice samo kada je u gachicamaima oko 20 ritmova i 5 stupnjeva vibracija, usb punjenje
wand???
ah nije lako ali one iskusnije snađu se i u kompliciranijim situacijamaI na koji mikrofon sad ona da peva?
ako već ima naprednu igračku šta će joj on?![]()
Pusti ih uzbudile su se a ne umeju da artikulisu.ah nije lako ali one iskusnije snađu se i u kompliciranijim situacijama![]()
Što je to realnije?Jeste ali bude fora: "ish ti da budes prostitutka? Realno je da sam ja prostitutka. Ne zayebavaj. Ovako se igramo ili se ne igramou u opsteu"
Haha digo nos. Ja sam ti najbolja roba u gradu macou.Što je to realnije?
Ja se jednom sa jednim posvađah oko te igre. Odvalio cenu samo
takvu. Kažem, ma ne vrediš ti toliko, a on odgovara ''plati pa ćeš
da vidiš''
I onda ti se ja tako naljutim što on do sad nije bio dovoljno motivisan
da pokaže šta sve ume, da na kraju nikakvog seksa nije ni bilo.
Pa jbt, ja sve dadoh a on se čuva. Čeka da mu platim..
Pa nije meni palo na pamet da mogu da tražim pare nazad. Inače bihHaha digo nos. Ja sam ti najbolja roba u gradu macou.
To je zato sto si posle razmisljala. Moras odmah da razmisljas. Dok svrsava izvuces iz gaca, prc mosha ahahaha.Pa nije meni palo na pamet da mogu da tražim pare nazad. Inače bih
probala...
Posle kažem, vrati pare, nije valjalo.
ili
Vrati pare, nećeš valjda za stvarno da budeš kurba.
Brate, pa takve igre igraš sa onim parama iz monopola, bitno je da šuška i da joj gurneš u gaćice malo više sa guzne strene, da ne vidi koje su novčanice u pitanjuEvo malo drame posto to ovde koliko vidim su aktuelne teme.
Jeste li se nekad igrali da ona glumi prostitutku, fazon pokuca na vrata, obucena tip top, udje, ti joj stavis susku u gacice i onda kad se odradite ludacki, ona nece da vrati lovu, vec misli ozbiljno da su njene?
Brate, pa takve igre igraš sa onim parama iz monopola, bitno je da šuška i da joj gurneš u gaćice malo više sa guzne strene, da ne vidi koje su novčanice u pitanju
Ne znam u kojem bi scenariju mogao odraditi prostitutuku, a da ne kapitulira.Evo malo drame posto to ovde koliko vidim su aktuelne teme.
Jeste li se nekad igrali da ona glumi prostitutku, fazon pokuca na vrata, obucena tip top, udje, ti joj stavis susku u gacice i onda kad se odradite ludacki, ona nece da vrati lovu, vec misli ozbiljno da su njene?
Nisi ti za sirius rilejshnship. Ali, to je ou kej, mozes da budes slobodan vihor i zahtevan zavodnik. Sta te briga.Ne znam u kojem bi scenariju mogao odraditi prostitutuku, a da ne kapitulira.
Ona koja ne bi rekla STOP, dobila bi duplu satnicu, ona koja bi kapitulirala, nogu u golu guzicu.
P napisah dole da sam se setio toga nego bi bilo: lazne pare, onda i zamisli da su espadrile cizmaje na stiklu. Zayebane su zenske danas.Brate, pa takve igre igraš sa onim parama iz monopola, bitno je da šuška i da joj gurneš u gaćice malo više sa guzne strene, da ne vidi koje su novčanice u pitanju
Ja u ive 44 godine koje sam sprcao u guzicu nikada ni nisam bio u ozbiljnoj vezi.Nisi ti za sirius rilejshnship. Ali, to je ou kej, mozes da budes slobodan vihor i zahtevan zavodnik. Sta te briga.