Vrati mi bubreg!?!?!

Ја, богами, сада свом бившем не бих дала ништа! z:mrgreen:
Али, не жалим ни због чега што му јесам давала све оне године, и никад нисам ни зажалила....

Pa razumljivije je....z;)
Navela me trenutna desavanja da to napisem....samo sad vec znam da u tatu nisam sigurna ni jedan posto....z:(....a u njihovom slucaju bi trebalo biti obrnuto....

Naravno da je trebala da ostane sa njim celog zivota,to sto je on njoj dao bubreg je dovoljan razlog,dati deo svoga tela nekome koga volis je i vise nego dovoljan primer koliko je ta osoba zaljubljena u tebe.
Ja sam na strani ovoga choveka,a njoj nadam se da ce taj bubreg da otkaze pa da vidimo dal ce joj njen ljubavnik pokloniti njegov...
mah.. ja od svog muza ne bih trazila nista.. sad tu da bude sa mnom samo iz neke zahvalnosti,
da ga gledam kako pati za drugom.....ma ne treba mi nista od njega..
nek ide dodjavola! z:D

dal ce njegova ljubavnica da bude dobra prema njemu, onako kakva sam ja bila... sta me briga? z:mrgreen:

Naravno da je trebala da ostane sa njim celog zivota,to sto je on njoj dao bubreg je dovoljan razlog,dati deo svoga tela nekome koga volis je i vise nego dovoljan primer koliko je ta osoba zaljubljena u tebe.

То што нас неко воли није довољан разлог да останемо са њим целог живота. Морамо ли да волимо некога само зато што он нас воли?

Prvo zalosno je sto neko mesa empatiju i pomoc nekome da prezivi sa svojim intimnim osecanjem prevarenosti! Mislim da je ovo jos jedan dokaz koliko smo bezdusni postali, i koliko samo mislimo na svoje bolesne i sebicne prohteve
Naravno ne mi forumasi nego Zemljani, naravnoz:poz:

Back