- Poruka
- 20.599
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako nista drugo, dao je bubreg majci svoje dece... malo li je?
Фуј!
Гадим га се!
Ако је нешто дато од срца - то се никад не тражи назад, ма како се развијали односи!
Увек сам се гадила људи који су били у стању да после свађе траже да им буду враћени поклони које су другој особи поклањали за рођендан.... Фуј!
Оно што поклонимо - више није наше! И пунктум!
Да гадите се а човек не може да виђа своју децу због курвештије...
Да гадите се а човек не може да виђа своју децу због курвештије...
Ал која је то фора забрана виђања деце... ТО је најгоре што је она могла да спадне а овамо њега осуђују... Не разумем...
Ma pitanje je sta je tu sve istina....mislim ipak je ovo samo njegova strana price....
Постоје законски начини да се то регулише. Ми уопште не знамо ништа о њиховом браку и њиховом односу, а разводи се дешавају када брак више не функционише. Не можемо на силу остати у браку ако друга страна то неће.
А да му је стварно стало до деце - било би му важно да та деца имају и мајку...
Овако, све је то само повређена сујета и жеља за осветом...ниска, љигава, нечовечна, мизерна!
Јаооо....замишљам само шта би било да јој је дао крв... Би ли тражио да јој исцеде 2 деци и врате њему назад?!![]()
A otkud mi znamo zašto je sud njemu zabranio da viđa decu?!
...Или да она тражи да он исповраћа сву храну коју му је скувала за све те године?
![]()
Немамо појма нагађамо, ал не можете да осуђујете човека тек тако... Он јој је спасио живот вероватно што је воли а не што је мрзи...