Vrati mi bubreg!?!?!

Фуј!
Гадим га се!

Ако је нешто дато од срца - то се никад не тражи назад, ма како се развијали односи!

Увек сам се гадила људи који су били у стању да после свађе траже да им буду враћени поклони које су другој особи поклањали за рођендан.... Фуј!

Оно што поклонимо - више није наше! И пунктум!

Ма јашта шта је мислила искористи доброг човека тражи ***** са стране и да јој остане... Ма тражио би и ја назад свој бубрег и испеко га и појео само да га ***** не добије...

Фуј!
Гадим га се!

Ако је нешто дато од срца - то се никад не тражи назад, ма како се развијали односи!

Увек сам се гадила људи који су били у стању да после свађе траже да им буду враћени поклони које су другој особи поклањали за рођендан.... Фуј!

Оно што поклонимо - више није наше! И пунктум!

Да гадите се а човек не може да виђа своју децу због курвештије...

Ал која је то фора забрана виђања деце... ТО је најгоре што је она могла да спадне а овамо њега осуђују... Не разумем... + спасио јој живот тим бубрегом и како му се вратило преваром... Ет па буди добар...

Да гадите се а човек не може да виђа своју децу због курвештије...

Постоје законски начини да се то регулише. Ми уопште не знамо ништа о њиховом браку и њиховом односу, а разводи се дешавају када брак више не функционише. Не можемо на силу остати у браку ако друга страна то неће.

А да му је стварно стало до деце - било би му важно да та деца имају и мајку...
Овако, све је то само повређена сујета и жеља за осветом...ниска, љигава, нечовечна, мизерна!

Јаооо....замишљам само шта би било да јој је дао крв... Би ли тражио да јој исцеде 2 деци и врате њему назад?! z:dm3:

Постоје законски начини да се то регулише. Ми уопште не знамо ништа о њиховом браку и њиховом односу, а разводи се дешавају када брак више не функционише. Не можемо на силу остати у браку ако друга страна то неће.

А да му је стварно стало до деце - било би му важно да та деца имају и мајку...
Овако, све је то само повређена сујета и жеља за осветом...ниска, љигава, нечовечна, мизерна!

Јаооо....замишљам само шта би било да јој је дао крв... Би ли тражио да јој исцеде 2 деци и врате њему назад?! z:dm3:

Немамо појма нагађамо, ал не можете да осуђујете човека тек тако... Он јој је спасио живот вероватно што је воли а не што је мрзи...

A otkud mi znamo zašto je sud njemu zabranio da viđa decu?!

Тај човек је дао свој бубрег, не верујем да је неки насилан и неразуман лик... То је чисто женска сујета...

Едит: А ако је стварно превара у питању треба да узме бубрег назад и да га поједе а она нек цркне... Ваљда је било вредно тог К ур... пошто ће јој бити задњи у животу xD
Едит2: Ово само показује колико женско може да буде нагло и нерационално... Де ли јој је била глава... (међу нечијим ногама)...

Poslednja izmena:
Nema njene strane price.
Na tv kazu da ga je prevarila i ostavila.
Covek hoce nazad ono sto je dao "in good faith" i "at no cost"
Figurativno trazi bubreg nazad, a zapravo da mu isplati 1.5 miliona dolara kolika je cena tog organa na trzistu.
Iz njegovog ugla, ona je sada kao i bilo koji stranac, a bubreg je njegova imovina :mrgreen:

Немамо појма нагађамо, ал не можете да осуђујете човека тек тако... Он јој је спасио живот вероватно што је воли а не што је мрзи...

Да извинеш, добри људи не серу по својим добрим делима.

Back