Vrapci –glasnici predstojeće smrti ili upozorenje magijskih sila?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Elem, ne bih da se ova tema pretvori u kafanu pa može komotno pod ključ.

Ustanovio sam da magijske sile koje su odaslale vrapca da me rokne ne postoje ili su previše slabe za moju protivmagijsku odbranu a koja se sastoji od Tigrovog Kung Fu-a, neverovanja u cirkuske predstave i gaženje mačaka po putu.

Imao je ravno 400 Km fore, nešto autoputem a nešto magistralnim, od kako se uselio pod moju masku.

Naravno, ako ostali učesnici ovog cenjenog pdf-a žele da nastave diskusiju iznoseći svoja iskustva, neka se tema nastavi... :)

Obican vrabac(Passer domesticus) je najrasprostanjenija ptica na planeti,naseljava široke prostore Evrope i Azije,i uvedeni su u Sev.Americi i Australiji.Važe za jako prilagodljive ptice,koje se bez problema prilagođavaju raznim staništima,dužine su do 16 cm.Mužjaci i ženke se razlikuju po boji perija.Mužjak ima sivo čelo,obraze i stomak,dok je vrat crne boje.Ženka nema crnu boju na vratu.Svi se oni hrane larvama insekata.

Sad,vrabaca ima jaako puno,i sumnjam da su oni ikakvi glasnici smrti,ili da bacaju čini u vazduhu,koje imaju cilj da ubiju nekoga,osakate,da mu izazivaju otoke,bubuljice,nezamislivi bol itd...Jedino ako neko ne nađe način da jato vrabaca uzyebe žešće,kako bi ga napalo i iskljucalo na smrt,ili ugušilo čistom brojnošću,ili ako neko ne uzgaja sortu vrabaca koja ima cilj da ubija ljude,slično kao one ptice u kultnom filmu Alfreda Hičkoka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back