Vranje: Smrt u teretani

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
TRAGEDIJA U VRANJU: Mladiću (18) otkazalo srce u teretani!

Nemanja Kocić (18), učenik Medicinske škole iz Vranja, preminuo dok je podizao teret, najverovatnije zbog opterećenja srca
- Nemanji je pozlilo oko 20 sati, u trenutku kad je hteo da podigne teret. Dobro je što je uvek neko prisutan kad se radi ovakva vrsta vežbe. Bio je izuzetan momak i odlično sam ga poznavao, a niko nije očekivao da će mu se nešto tako desiti - kaže za Kurir jedan od ljudi koji su se zadesili u teretani i dodaje da je mladić hitno prebačen na urgentno odeljenje vranjske bolnice, gde je pokušana reanimacija, ali bezuspešno.
http://www.kurir-info.rs/tragedija-u-vranju-mladicu-18-otkazalo-srce-u-teretani-clanak-1306545

obdukcija bi pokazala uzroke,ovako mozemo da nagadjamo,moguce da je uzimao neki doping

У теретанама је то нормално. Тестостерони, протеини, кофеини у ненормалним концентрацијама а све у циљу да се дигне 200кг док те гледа пола теретане. А чука само стеже.
Будалаштине, то све треба тући док се не усере и отерати да ради за џабе.

У теретанама је то нормално. Тестостерони, протеини, кофеини у ненормалним концентрацијама а све у циљу да се дигне 200кг док те гледа пола теретане. А чука само стеже.
Будалаштине, то све треба тући док се не усере и отерати да ради за џабе.

Slazem se. Prvi dokaz ljudske gluposti. Svi hoce da se nabilduju te dizu preteske tegove umesto da budu umereniji i sacuvaju svoje zdravlje i zivot...

Nikada mi nisu bili jasni likovi koji dižu prevelik teret. Srećem jednog lika tako u teretani često, podiže po dvesta kila, stenje tamo, kuka, vrišti.

Podigne desetak puta po dvesta kila, sva krv mu šibne u glavu, samo čekam kada će da pukne. Imam stres svaki put kada on uđe u teretanu.

A što je najjača fora, liči na ovog klinca, kada sam ugledala članak pomislila sam da je on. :pop:

Ne znam sta su radili zaposleni u teretani, sto ne sprecavaju ovakve idiotarije? Gde ce ovaj zgoljavi da dize 200 kila :roll:
I ne verujem da je doping, jednostavno nije obavio lekarski pregled pre nego sto je krenuo sa teretanom ( sto svaka teretana preporucuje a niko to ne **** 5%), verovatno je imao neki problem na srcu i to je sve..
Da je uzimao doping, drugacije bi izgledao..

Постоје непримећене срчане мане, али могуће је и да се ради о узимању неких додатних стимуланса, почев од енергетских пића, на даље.

Спорт одавно није начин за побољшање здравља, већ за згртање профита... У томе удео имају и неки тренери у клубовима...

Уосталом, Дуци је одавно све то лепо објаснио.

Како год, најдубље саучешће породицама.

srcane mane se dijagnostikuju ranije
ovo smrdi na efedrin
Ako ne ides kod lekara, a ja ne znam nikoga ko sa 16 i 17 ide kod kardiloga, sve je moguce.

Efedrin bas i nije toliko opasan, ali Big te pita koje je taj doze uzimao ( i ne samo efedrina).
Meni je stvarno cudno da roditelji nisu zeleli da saznaju zbog cega i koga je njihovo dete umrlo.
Strasne se stvari dogadjaju u tim teretanama, mladi ljudi zele misice po svaku cenu, uvek ima neki specijalac
koji savetuje sta i kako da uzimaju, sve to ide " izveceri u tajnosti". I eto belaja.

Ja sam čitao da je taj momak tek pošao u teretanu i to zbog nekih problema sa leđima. Kažu i da nije dizao težak teret,niti visio u teretani svaki dan. Zašto bi dopustili obdukciju? Jadnik je umro i sasvim svejedno da li je u pitanju infarkt ili nešto sasvim treće. Vjerovatno ljudi nisu želili dalje medijsko eksponiranje i provlačenje sinovovljevog imena po medijima.

Кад год крене оваква тема одма' крене глупа прича у којој се ономе ко је умро приписује "допинг", "стереоиди" и слично.

А при том се увек "допинг" и "стереоиди" из неког разлога повезују са додацима исхрани попут протеина, мада, једни с другима немају везе.

Ja sam čitao da je taj momak tek pošao u teretanu i to zbog nekih problema sa leđima. Kažu i da nije dizao težak teret,niti visio u teretani svaki dan. Zašto bi dopustili obdukciju? Jadnik je umro i sasvim svejedno da li je u pitanju infarkt ili nešto sasvim treće. Vjerovatno ljudi nisu želili dalje medijsko eksponiranje i provlačenje sinovovljevog imena po medijima.

nije bas svejedno
ako je uzrok toga nepravilno koriscenje ili uopste koriscenje anabolika ili efedrina,svakako da je veoma bitno

nije bas svejedno
ako je uzrok toga nepravilno koriscenje ili uopste koriscenje anabolika ili efedrina,svakako da je veoma bitno

А која те то информација наводи да је користио стереоиде, па још да их је користио погрешно? Шта те наводи на то? не постоји ни једна нормална информација која би нас навела да сумњамо у било шта слично и не видим зашто несретном дечаку приписујете коришћење таквих супстанци.

Хиљаду пута је већа вероватноћа да је имао проблема са срцем али сви ви одбацујете ту могућност и приписујете му стереоиде само зато што се догађај десио у теретани.

Back