Vrag me vuce da napravim preljubu

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Cujem se cesto sa drugaricom iz srednje i vidim da bi se rado istorbala sa mnom. Jos tada sam joj se svidjao ali nikad nista nismo ucinili, cak se ni poljubili. Izgleda da joj je muz dopizdio a meni fali avanture i akciej, pa razmisljam da malo prodrmam njenu dosadu braka, ali opet se predomislim i tako u krug.

Koliko vas bi islo torbati bez imalo grize savesti

Cujem se cesto sa drugaricom iz srednje i vidim da bi se rado istorbala sa mnom. Jos tada sam joj se svidjao ali nikad nista nismo ucinili, cak se ni poljubili. Izgleda da joj je muz dopizdio a meni fali avanture i akciej, pa razmisljam da malo prodrmam njenu dosadu braka, ali opet se predomislim i tako u krug.

ako se unapred iskreno pokaješ, onda je sve u redu, imaš naš blagoslov..

cim,strcnes posle dva minuta ide ono "sto mi ovo trebalo"?

znaš kako rizik ie to

ipak si ti velemajstor

Kakav rizik moze da se desi ako ja vise necu npr?

- - - - - - - - - -

Pazi,njoj da je do kite,nasla bi nekog stranca koji nikad u zivotu nije cuo za nju,niti ce posle ikada cuti.
To sto ti mislis da je zeljna bas tvog spolovila,je obicna glupost.
Njen brak se verovatno rusi,pa zeli da sjebe i ona neciji.
Bezi od toga na vreme,posle ces imati samo probleme.
Pa nisam ja ozenjen niti to ikad mislim. Svi koji su se ozenili su posedeli i propali

sinnke - Ne mogu da verujem,da se ti premisljas da izvrsis,kako ti to pogresno kazes PRELJUBU. Nije to nikakva preljuba.
Samim tim cinom,da stupis sa drugaricom u seksualne odnose,ti bi uradio TRI dobre stvari. Prvo bi tebi bilo lepo.Drugo,njoj
se muz sigurno vec smucio,dakle i njoj bi ucinio plezir.Treci tvoj humani dobar potez, odnosio bi se na njenog muza.

Vise je nego sigurno,da su se njihovi bracno-seksualni odnosi,narodski receno zaparlozili - ubudjali.Cim ti kresnes njegovu
zenu,ona ce seksualno "oziveti",sto ce uticati i na njenog muza,da njihovi odnosi pocnu malo da "varnice".Dakle zaista
nemas nikakvog razloga da razmisljas.Ti bi samo jednim "udarcem",postihao da ucinis TRI dobra dela.Zato..samo napred,:super:

sinke budi oprezan svašta danas ima
Ma sta ima, reci konkretno sta ti je sumnjivo. Ti sve nesto izokola.

- - - - - - - - - -

sinnke - Ne mogu da verujem,da se ti premisljas da izvrsis,kako ti to pogresno kazes PRELJUBU. Nije to nikakva preljuba.
Samim tim cinom,da stupis sa drugaricom u seksualne odnose,ti bi uradio TRI dobre stvari. Prvo bi tebi bilo lepo.Drugo,njoj
se muz sigurno vec smucio,dakle i njoj bi ucinio plezir.Treci tvoj humani dobar potez, odnosio bi se na njenog muza.

Vise je nego sigurno,da su se njihovi bracno-seksualni odnosi,narodski receno zaparlozili - ubudjali.Cim ti kresnes njegovu
zenu,ona ce seksualno "oziveti",sto ce uticati i na njenog muza,da njihovi odnosi pocnu malo da "varnice".Dakle zaista
nemas nikakvog razloga da razmisljas.Ti bi samo jednim "udarcem",postihao da ucinis TRI dobra dela.Zato..samo napred,:super:
A i meni se tako cini.

Kakav rizik moze da se desi ako ja vise necu npr?

- - - - - - - - - -

Pa nisam ja ozenjen niti to ikad mislim. Svi koji su se ozenili su posedeli i propali

Moj drugar je jedno vreme ziveo u Beogradu.Radio kod ujaka,koji je bio investitor i pravio i prodavao stanove.
Drugar nasao udatu prijateljicu,stariju od njega jedno 10 godina.Njen muz radio u istoj firmi.
Sve bilo lepo,extra dok nije drugu dosadila,a ona se zaljubila.
Iz besa je sve rekla muzu,kao nije ona kriva,drug ju je zaveo,iskoristio,njoj sad zao...
Idiot od njenog muza,pistoljem vijao mog druga.Na kraju je morao da ostavi i posao i Beograd.
Muz ovoj oprostio,a mom drugaru preti i dan danas.

Back