Vradzbina

• Začetnik teme Začetnik teme Divus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Divus

Obećava
Poruka
51
Ljudi zanima me da li vi verujete u ono carala barala, i ostale vradzbine, posto sam se ja svakakvih prica naslusala.
Poslednja koju sam cula, desila se pre oko 2 meseca. Prica je 100% istinita, mali grad, svi se znaju tako da nema lazi, nema prevare.
Bio covek na groblju sa svojom zenom i vidi, dosli na grob pored muz i zena, fino skockani, stavili tortu na grob, tri put nesto obilazili, uzeli malo slaga, namazali na spomenik, i krenuli negde. To coveku bude sumnjivo, sedne u kola, pocne da ih prati, kad oni u jedan hotel na svadbu. Covek lepo udje, pita ko je gazda, ko pravi svadbu, javi mu se covek, i ovaj isprica sta je video. Kaze mu ovaj da pogleda sve goste i da mu kaze ko su. Covek gledao, gledao, i ugleda u prednjem celu dvoje i kaze: "To su ti." Ovaj se zaprepasti, i kaze da su to kumovi. Uzme lepo mikrofon i objavi:" Ajde sad lepo, kum i kuma koji su doneli tortu sa groblja mrs napolje!" Pred svim gostima. A ladno kuma kad je stigla, rekla kako je mao zakacila tortu i skinula slag. Ljudi postoji i snimak sa svadbe.

Da li ste vi culi za nesto slicno?

Ne ponovo o vješticama i vradžbinama. Temi nije mjesto u SF i mod ju je prije samo par dana obrisao.

g.gif
o.gif
r.gif
d.gif
a.gif
n.gif

Овај... Ти људи су под влашћу ђавола, и зато то раде. Добиће своју казну они, али ово нема никакве везе са СФ-ом.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back