ja pre nisam verovala u to, apsolutno...
dok se nisam sasvim slucajno nasla u negotinu, kod jedne mladje zene koja se bavila tako necim.....billa sam joj posebno zanimljiva, jer kako je rekla `vidim da ne verujes u ovo sto radim`..
ok, pristala sam rekavsi da me jedino zanima neka bliza buducnost, proslost nikako (mislila sam, mozda joj neko dao info, a i sta je bilo, bilo je)...
samo sam joj rekla datum rodjenja koji je ona hemijskom upisala na karo papiru, pocela je oko mog datuma da udara tacke olovkom, u krug i za to vreme tackanja, ona je nesto brzo pricala sebi u bradu, na vlaskom, ja nisam razumela....
smejurila sam se, meni sve to bilo smesno...
ostavila olovku, i rekla `pa da pocnemo`...zena je tada meni rekla nekoliko stvari koje me ocekuju u buducnosti...naravno, ismejah se slatko, smejala se i ona...apsolutno mi je rekla stvari koje nikako nisam mogla ni da pomislim da ce se desiti niti da moze tako da bude, teorije nema...
Nije trazila nista, ipak, red je da se svaciji trud nagradi, dadoh joj 100gr kafe u 2 pomorandze koje sam bila sebi kupila...otisla sam od nje vidno raspolozena, i kazem svom drustvu `hvala joj, bar me oraspolozila, nalupala se samo tako`...
Gotovo sve sto je rekla (sem jedne stvari) ispunilo se u narednih 7 godina...Setila sam se uvek nje ali se vise nisam smejala, zatecena sam bila....meni je prosto neverovatno, kako je mogla da zna....
Od tada verujem u te stvari.