Vracare

• Začetnik teme Začetnik teme LazaB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mada znam za neke slučajeve, nešto tipa ovo što je @greba ispričala,gde tako pogode neke detalje čak i u budućnosti. Nije da sam neki teški skeptik ali nisam ubeđen da ne postoji jednostavno objašnjenje čak i za to.
Budućnost ne može da se predvidi jer je budućnost splet okolnosti koje su totalno nepredvidive.
Naravno budućnost se ne može predvideti ako se to čini sa racionalne strane i onaj koji to čini najčešće je okrenut iskustvom zemaljskog toka stvari što redovno dovodi do promašaja u predviđnju. Ono što čini da predviđanje bude tačno nije racionalna analiza iskustva već epifanije. Znači proroka je jako malo a pravih proroka je još manje ali postoje.

Naravno budućnost se ne može predvideti ako se to čini sa racionalne strane i onaj koji to čini najčešće je okrenut iskustvom zemaljskog toka stvari što redovno dovodi do promašaja u predviđnju. Ono što čini da predviđanje bude tačno nije racionalna analiza iskustva već epifanije. Znači proroka je jako malo a pravih proroka je još manje ali postoje.

A znaš kako meni to najviše izgleda, da ti ljudi, proroci, imaju neki talenat da dobro "čitaju" ljude. Pokrete, gestikulaciju, govor, pogled... Onda im kažu, prilično, ono što oni vole da čuju. Rodićeš dvoje dece, ne sa ovim čovekom što si sad, ima jedan drugi, plav, visok, mnogo te voli... Doda tu i neke random stvari tipa, umreće ti neko iz porodice, promenićeš posao... I ti si zadovoljan, daš mu pare, on zadovoljan, posle par meseci već i zaboraviš šta ti je on rekao, pa i da si bio kod njega i tu se završi.

Mislim da su tome podložni ljudi slabe volje kao i labilnije ličnosti, pa tu gde fali zdravog razuma,logike ili sposobnosti izboriti se sa životnim problemima i raznim iskušenjima ...nastupaju vračare, vidovnjaci,taroti...itd.

ja pre nisam verovala u to, apsolutno...
dok se nisam sasvim slucajno nasla u negotinu, kod jedne mladje zene koja se bavila tako necim.....billa sam joj posebno zanimljiva, jer kako je rekla `vidim da ne verujes u ovo sto radim`..
ok, pristala sam rekavsi da me jedino zanima neka bliza buducnost, proslost nikako (mislila sam, mozda joj neko dao info, a i sta je bilo, bilo je)...
samo sam joj rekla datum rodjenja koji je ona hemijskom upisala na karo papiru, pocela je oko mog datuma da udara tacke olovkom, u krug i za to vreme tackanja, ona je nesto brzo pricala sebi u bradu, na vlaskom, ja nisam razumela....
smejurila sam se, meni sve to bilo smesno...
ostavila olovku, i rekla `pa da pocnemo`...zena je tada meni rekla nekoliko stvari koje me ocekuju u buducnosti...naravno, ismejah se slatko, smejala se i ona...apsolutno mi je rekla stvari koje nikako nisam mogla ni da pomislim da ce se desiti niti da moze tako da bude, teorije nema...
Nije trazila nista, ipak, red je da se svaciji trud nagradi, dadoh joj 100gr kafe u 2 pomorandze koje sam bila sebi kupila...otisla sam od nje vidno raspolozena, i kazem svom drustvu `hvala joj, bar me oraspolozila, nalupala se samo tako`...
Gotovo sve sto je rekla (sem jedne stvari) ispunilo se u narednih 7 godina...Setila sam se uvek nje ali se vise nisam smejala, zatecena sam bila....meni je prosto neverovatno, kako je mogla da zna....
Od tada verujem u te stvari.
Dali imate broj telefona te žene

Devojka od mog rodjenog burazera je pre par meseci bila kod neke zene koja se bavi tim vracarskim stvarima, ja nisam ni znao. Danas mi burazer prica kako je zena pogodila da je nasa majka umrla, da ce nasa baba da umre ( rekla je da ce zenska osoba da umre uskoro i baba je umrla u sledecih sest meseci ) i pogodila je jos nekih par stvari.
Zanima me na koju foru te vracare varaju ili pogadjaju, devojka mog brata kaze da nije nikakve informacije dala nije ni zakazala , meni ne pada na pamet da idem da se bakcem tim stvarima, zanima me dal neko zna za neke proverene fore na koje one rade te stvari ?
Vracare dobijaju neke informacije od demona jer njih prizivaju i to je jako opasno i uopste petljati se sa takvim izdemoniziranim ljudima
jer mogu nauditi- to je okultizam - prizivanje duhova ili demona
Moze pogoditi nesto u tome je zamka i onda ljudi veruju
Niko ne moze znati buducnost to je cisto nagadjanje
a proslost demoni znaju
eto ja znam kako to funkcionise jer se bavim religijom
znam Bibliju a i iz iskustva sa takvim ljudima znam
dakle sto dalje od takvih ljudi koji prizivaju demone
a zastita od demona je samo molitva Bogu

Izvinite ako dosađujem dali radi ljubavnu magiju za povratak voljene osobe
tako nešto može samo uz pomoć demona.... :p da demon opsedne mozak te osobe i da učini da je osoba luda za tobom...samo to nije ljubav...to je pretvaranje te osobe u roba demona..u biće bez vlasti nad sobom....da li želiš tako nešto da uradiš nekom koga navodno voliš?

moj savet ti je zaboravi i prežali odlazak te osobe i traži drugu...na ovom svetu ima par milijardi žena i većina ti je bolji par od one koja te ostavila...razmisli zašto te ostavila i nauči nešto iz toga da ne bi i sa sledećom velikom ljubavlju prošao isto...

Back