Врачарци натерали корњаче у повлачење

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.068
Какви су ово полицајци?

Испадају им пендреци, не умеју да се повуку у формацији, већ се повлаче пред народом као распојасана банда без икаквог реда.

Dobra stvar kod postmoderne je što je sve u fazi poluraspada, pa i ove naše divne oružane snage. Titina milicija je znala tačno kako da ti odvali bubreg a da ne poplaviš, to je bio ceo kurs, ovi danas imaju samo silu, a ni nju ne znaju da rabe kako treba, sapliću se jedni preko drugih.

Beda radikalska, nisu dobri čak ni u onome što je nominalno njihov teren (sila), isto kao i njihov voljeni rusland. Izgleda da i za držanje pendreka treba malo mozga.

Vrlo je čudno ponašanje policije sve vreme protesta.

Da li se neko seća kako je ista ova žandarmerija tukla za vreme korona protesta i nemira zbog gej parade?

Nije čudno ponašanje policije, to je razlika između gušenja manjeg protesta i suočavanja sa masom koja broji hiljade. Kad ih je malo, lako je pokazivati silu. Kad postane kritična masa, preovlada instinkt za samoodržanjem.

Screenshot_20250702-234335-625.png

А *******...не мож олош у униформу, па да постану полицајци.

Бар да су криминалци ко некад, но пушикуровићи, који су постали "криминалци" дудлајући СНС мафијашки пајван.

А са таквима, очигледно, није неки проблем.

Oво постаје зајебано. Момци уопште не носе маске, мараме, не сакривају се. Боли их куа и за хапшења. То значи да су спремни на све. :ortaci3:

Журка по Србији...код мене вечерас две једине преостале патроле полиције уредно обезбеђују блокаду...ко веле, боље да они обезбеђују блокаду, него да блокадери обезбеђују њих... :per:

Какви су ово полицајци?

Испадају им пендреци, не умеју да се повуку у формацији, већ се повлаче пред народом као распојасана банда без икаквог реда.

Meni deluje da ce panduri na kraju da izedu tabanje od naroda, k'o Rimljani iz Asteriksa...a tako nekako i izgledaju.

Журка по Србији...код мене вечерас две једине преостале патроле полиције уредно обезбеђују блокаду...ко веле, боље да они обезбеђују блокаду, него да блокадери обезбеђују њих... :per:
Vaistinu, vaistinu. Mudre reči, mudre.

Meni deluje da ce panduri na kraju da izedu tabanje od naroda, k'o Rimljani iz Asteriksa...a tako nekako i izgledaju.
не треба

боље им је дасе доѕову памети и да се ограде и дистанцирају од ових кримоса у униформи док је време... да бар мало угледа спасу...
у тој полицији баш свашта има

али мораће озбиљна чистка да се ради.
такво нешто у уређеној држави где функционишу институције није могуће и недопустиво је

Ma kako da ne, nema ni 50 goluzdravih mladica u bermudama, koji vise lice na srednjoslkolce. Barem na snimku se ne vidi neka "masa".

Ovo je jako providno.
а кримоси у униформама без обавезног презимена и почетног слова имена на десној страни униформе са фантомкама и ако се оне користе искључиво када се хапсе чланови нарко картела и организовани криминал ?

то није провидно и срамотно ?

Back