VRACANJE

Varvara od proze

Obećava
Poruka
84
Vracanje

Je li neko iz vaseg zivota otisao, a vi ste zeleli jos da ostane?
Da li ste se tada trudili da povratite paznju te osobe i borili se za nju ili vam je to bilo ispod ponosa? gde je balans izmedju ta dva? Eto, npr. ja-vraticu se u vase forumaske zivote cim prodju kolokvijumi.

otišao je i posezala sam u njegovom smeru, i zgazila ponos i pogazila granice..i bilo je dana kada nije bilo balansa, kada si bio razapet između srca i glave, i činilo se da je pobeđivalo srce, ali glava je sve vreme znala da je srce odavno izgubilo bitku, samo to nije imalo snage sebi da prizna
...
kažu zaludno je odbijati promenu, boriti se protiv neminovnog, ali opet mi to nekad radimo i vraćamo se starim stazama koje smo odavno trebali da ostavimo i zaboravimo
..
sada...sve manje se vraćam

Vracanje

Je li neko iz vaseg zivota otisao, a vi ste zeleli jos da ostane?
Da li ste se tada trudili da povratite paznju te osobe i borili se za nju ili vam je to bilo ispod ponosa? gde je balans izmedju ta dva? Eto, npr. ja-vraticu se u vase forumaske zivote cim prodju kolokvijumi.
pa da zadrzo bi ih jos koju snoskicu i nemam srca da prekinem prvi,prepustim njima da nahrane ego ja sam na dijeti

Kad nesto bacim u smece nema povratka necu valjda da rondam po kontejneru.Sve zene koje sam sutnuo prethodno sam iskoristio i kad su mi dojadile sutnuo sam ih bez imalo sazaljenja jer tako volim i tako mi pashe da tjurke iskoristim i pedaliram.

otišao je i posezala sam u njegovom smeru, i zgazila ponos i pogazila granice..i bilo je dana kada nije bilo balansa, kada si bio razapet između srca i glave, i činilo se da je pobeđivalo srce, ali glava je sve vreme znala da je srce odavno izgubilo bitku, samo to nije imalo snage sebi da prizna
...
kažu zaludno je odbijati promenu, boriti se protiv neminovnog, ali opet mi to nekad radimo i vraćamo se starim stazama koje smo odavno trebali da ostavimo i zaboravimo
..
sada...sve manje se vraćam

Boldovao sam stvari koje potpisujem, a što se vraćanja tiče ... ako nas je neko jednom povbredio ogromna je verovatnoća da će to i ponoviti!

Back