E ovako na laptopu Lenovo B50-30 sam iz sebi nepoznatog razloga instalirao novi Bios tj novu verziju ne znam zasto ali eto mislio sam novije pa bolje. Eh ali sad je problem sto na tom novom biosu ne mogu da instaliram Windows 7 dok 8 I 10 moze. Problem je nesto oko UEFIja ja mislim ali nema to veze probao sam sa million programa pa I rucno da nastelujem usb flash da bude uefi I opet isto, ocita fajlove za instalaciju I izbaci bsod nesto vezano za ACPI I kaze da instaliram noviju verziju biosa a ovo je najnova sa sajta proizvodjaca skinuo. Uglavnom probao I Windows 7 sa diska da instaliram nista, u biosu takodje probao da podesim umesto uefi legacy support I opet nista, iskljucio secure boot opet nista takodje taj bios bas malo podesavanja ima. Nego meni zapravo treba pomoc kako da nadjem ja sad onaj bios sto mi je bio kad sam kupio laptop na njemu je sve radilo, ali ne mogu da nadjem nigde na Lenovo sajtu imaju samo tu poslednju verziju mislim da 2015. bese a ovde sa strane nema nista... Ako neko ima neki predlog hvala unapred