Vraćanje gasova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Demijurg

Poznat
Banovan
Poruka
7.211
Idem ja ulicom sa jednim drugom i prema nama idu neke dve devojke. Zabundale se i smrzle kao dve gyzice. I kako su došle do nas, on ni pet ni šest - prde kao konj. I one se okreću i obe viču: „Seljačino!“ On se pocepa od smeha, a ja se samo okrenuh i dobacih im: „Nije on seljak, jer je isterao gasove iz sebe. Seljanke ste vi, jer se uzdržavate i, umesto da izbacite iz sebe, vraćate gasove u sebe.“ Naravoučenije: ne držite zlo u sebi, no ga izbacite vani. I budite balansirani po principu Dobro:Zlo=50:50.

Čuo sam da plinovi kasnije dolaze u krvotok i javlja se seda kosa kao prvi pokazatelji truljenja u crevima... Nisam znao do danas. Drago mi je da svaki dan naučim nešto novo. Hm. Zato nam se većina žena farba?

Znači, kad vam se puštaju oluje, bez obzira da li su velike
smiley_fart.gif
ili male
farting_smiley.gif
oluje su oluje i ne treba ih držati u crevu. Slažete se?

Čuo sam da plinovi kasnije dolaze u krvotok i javlja se seda kosa kao prvi pokazatelji truljenja u crevima... Nisam znao do danas. Drago mi je da svaki dan naučim nešto novo. Hm. Zato nam se većina žena farba?

Nije sramota ne znati. Nisam ni ja znao da gasovi mogu nastati i gutanjem vazduha (erofagija). Tretman se fokusira na smanjenje količine progutanog vazduha sporim žvakanjem bez gutanja i izbegavanje gaziranih pića, žvaka i pušenja.

Ovo vec jeste sramota, narocito kod devojaka koje zele da se predstave kao zgodne a ni ne znaju da su duplo vise gasovite zbog žvakaće u ustima.

Ja i dalje mislim da žene ne prde... :rida:

I danas nas dvojica iz uvodnog posta prođemo pored neke dve... i on opet prdne. I nabedi njih da su one... A ja im ispevam pesmicu: prdnula je prdulja ki kamila deva, kroz gyzicu ispali joj i džiga i creva... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back