Vraća se mini val ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nekad sam imala ideju da stavim mini val,ali sam se bojala kako ce to ispasti i na sta ce liciti.
Sad mislim da bi mi i ovo malo kose otpalo kad bih to uradila.🙂
Inace volim prirodne krupne lokne i valovitu kosu.
Ne one skroz sitne ili spiralne,vec bas krupne.
A to moze biti samo prirodno i rijetko ko ima bas takve.Ako nadjem kakvu sliku sa istim ,postavicu je.

1615574915932.png

Najslicnije ovom

:lol:
Bas tako, moja sestra od tetke ima takve lokne. I bilo je tako kad smo bile klinke, ja sam htela njene lokne dok se ona mucila cesljanjem da ih ispravi. :lol:
I mene je to u detinjstvu mnogo mucilo. Ravna kosa, a druge
devojcice imaju bozanstvene loknice, kao iz nekih romana iz devetnaestog veka. Ma muci me i dan danas jer ponekad zelim
da kao imam lokne, a to za dva sata posle silnih muka spadne
i ne lici ninasta :D

Mislili smo da je mini val zauvek ostao u prošlosti i prepustio svoje mesto ravnoj stilizovanoj kosi ali sudeci po fotografijama poznatih
i po fotografijama na drustvenim mrezama u 2021 g. mini val se ponovno vraća u modu i najavljuje kao jedan od najvećih prolećnih hitova.
Pogledajte prilog 880171
Prošle godine verziju minivala ili tzv. trajne nosila je Dženifer Lopez kada je pokazala raskošne kovrdže, a one posebno dobro izgledaju u kombinaciji sa šag frizurom, odabirom koji frizeri opisuju kao najpopularniji u novoj sezoni jer se jednostavno održava, a pristaje različitim dužinama.Naglasak je stavljen na teksturiranoj kosi i mnogo, mnogo volumena, i umesto strogih kovrdža, da se prave laganiji talasi koji izgledaju prirodnije,a jednostavni su i za održavanje, kako piše Glamur

Šta mislite o ovom i da li vam se svidja nova verzija mini vala

Na ovoj fotografiji mi se dopada ali Dzenifer Lopez ima super kosu koja je fenomenalna i ravna, duža, kraća...njoj sve pristaje ali mi se najviše svidjala ravna i sjajna, karamel boje. Lepa žena.

Ja lično ne bih stavljala nikakvu hemiju jer mislim da kosa najpre treba da bude zdrava sa dlakom koja nije pokidana.
Kada želim loknasto naprosto je uloknam frckalicom ali redje to radim, traje po tri dana što mi dodje taman. Mislim da mi lepše pristaje ravna kosa iako volim kovrdže na drugim ženama ali ne ono suvo pa farbano, mahom u plavo, ma ima mnogo takvih i poznatih a la Vesna Zmijanac ili Tina Tarner, kosa nekako stoji kao izgorela. Neki ljudi to smatraju loknama ali za mene su lokne ono šta na glavi imaju Endi Mekdauel, Dzulija Ormond, rana faza Nikol Kidman i to mi se bas svidja ali bih rekla da su te loknice više prirodom stvorene.
Obrni, okreni priroda zna najbolje...

Back