vpn

Ne znam sto bi torrent zahtevao da koristis VPN, ali zarad tvoje anonimnosti bi mogao da koristis VPN, mada koliko je to neophodno ne znam.
Mada dobar VPN onako mora da se plati, ima gomilu free, ali nista ne garantuje anonomnost tu.

TO ono sto kake na onom jednom torentu..Ja jos nisam cula da je neko popio tuzbu:lol:Ako laprdam ispravite me,al msm da je to vise upozorenje za one zemlje gde se zakon stvarno i sporvodi...

a cekaj, do pre 3-4 meseca KAT najveci na svetu torrent sajt se ugasi, zatim na svakom torrent sajtu kazu da zastitim VPN, a pre dok se KAT nije ugasio nije bilo nikakve zabrane. E da, na YIFI sajtu ne pise nista za VPN

Pa neće te svaki torent savetovati da uzmeš VPN, ali neki hoće. Na kraju krajeva, to je stvar tvog izbora. Lično smatram da to uopšte nije loša stvar, ali problem je naći dobar (i bez ograničenja) a da je džabe.

Pa zato pitam ono što, verujem, i postavljača interesuje: ima li neki VPN bez ograničenja protoka a da je besplatan? Hotspot Shield je recimo dobar ali besplatna verzija ima ograničen protok i samo jednu zemlju koju možeš da biraš.

Niko ne garantuje anonomnosti, posebno ako su im serveri u USA. Lupam, sada da neko ima leaked verziju Avengers-a 3 i da je seeduje sa VPN-om iz Amerike, nece mu mnogo pomoci. Pitanje je koji je dobar i zaista anoniman VPN. Je koristim VPN ponekada da udjem na sajtove koje ne dozvoljavaju pristup iz Srbije, jer eto, Srbija, zadnja rupa na svirali.

Za torrente i sl, koji je dobar ne znam, mozda ima neki placen da je u Svedskoj ili tim zemljama koje se malo vise zalazu za privatnost i zastitu podataka. Nije obavezno koristiti, ali ne skodi, mada nije svaki VPN odlicna zastita.

Back