Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хајде све, али 4:40
Ova sa kesama rešila.
U pravu si ali najveci razlog zbog koga muskarci izazivaju saobracajne nesrece je taj sto je procenat zena medju vozacima mozda 10-20% ali ovi snimci gde se parkiraju po 15 minuta nema veze sa brzinom, prosto slabo se snalaze u prostoru.Primećeno nešto interesantno...nije parkiranje
Muškarci generalno bolje voze, na prvom mestu imaju brže i bolje reflekse. Manevre koje pojedini vozači izvode su skoro impresivni.
Sa druge strane, upravo zbog toga "uleću u makaze", prolaze na žuto, pa dovedu sebe u takve situacije da moraju da manevrišu posle.
Žene voze polako i oprezno i prosto ne ulaze u takve situacije. Ne "seku krivine" akamoli šta drugo, tako da veći % saobraćajnih nesreća izazivaju muškarci.
S'obzirom na lična iskustva što više starim sve bolje se počinjem osećati kad me žena vozi.
kad bih te ja vozila, pitao bi gde cemo josmuskarci voze bolje, zene sigurnije ali dzaba sigurnost kad ocu sam sebi zube da izvadim kad vidim tehniku voznje))
jednom sam izasao iz auta kad je drugarica vozila, vracali se sa exita, dosli nekako do bijeljine, vidim ja autobuska stanica, reko stani ti meni...
i lagano busom kuci..
pa dobro, ti si hot, ona drugarica i nije nesto bila moj tipkad bih te ja vozila, pitao bi gde cemo jos![]()
kad bih te ja vozila, pitao bi gde cemo jos![]()
Idiotkinje