vozači

Bolji vozači?

• Žene

• Muškarci

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
žene

women_do_not_forgive_anything_01.gif

Primećeno nešto interesantno...nije parkiranje 😂
Muškarci generalno bolje voze, na prvom mestu imaju brže i bolje reflekse. Manevre koje pojedini vozači izvode su skoro impresivni.
Sa druge strane, upravo zbog toga "uleću u makaze", prolaze na žuto, pa dovedu sebe u takve situacije da moraju da manevrišu posle.

Žene voze polako i oprezno i prosto ne ulaze u takve situacije. Ne "seku krivine" akamoli šta drugo, tako da veći % saobraćajnih nesreća izazivaju muškarci.

S'obzirom na lična iskustva što više starim sve bolje se počinjem osećati kad me žena vozi.

Управо сам ишла нешто до СНП-а и паркирала се тик уз зграду, онако фино, укосо, као и остали. Али изађи из оног уског после, мајчин сине. Као када се лако попнеш на дрво а после не можеш да сиђеш :rotf:

Primećeno nešto interesantno...nije parkiranje 😂
Muškarci generalno bolje voze, na prvom mestu imaju brže i bolje reflekse. Manevre koje pojedini vozači izvode su skoro impresivni.
Sa druge strane, upravo zbog toga "uleću u makaze", prolaze na žuto, pa dovedu sebe u takve situacije da moraju da manevrišu posle.

Žene voze polako i oprezno i prosto ne ulaze u takve situacije. Ne "seku krivine" akamoli šta drugo, tako da veći % saobraćajnih nesreća izazivaju muškarci.

S'obzirom na lična iskustva što više starim sve bolje se počinjem osećati kad me žena vozi.
U pravu si ali najveci razlog zbog koga muskarci izazivaju saobracajne nesrece je taj sto je procenat zena medju vozacima mozda 10-20% ali ovi snimci gde se parkiraju po 15 minuta nema veze sa brzinom, prosto slabo se snalaze u prostoru.

• Podržavam
Reactions: DUH
muskarci voze bolje, zene sigurnije ali dzaba sigurnost kad ocu sam sebi zube da izvadim kad vidim tehniku voznje :)))
jednom sam izasao iz auta kad je drugarica vozila, vracali se sa exita, dosli nekako do bijeljine, vidim ja autobuska stanica, reko stani ti meni...
i lagano busom kuci..

muskarci voze bolje, zene sigurnije ali dzaba sigurnost kad ocu sam sebi zube da izvadim kad vidim tehniku voznje :)))
jednom sam izasao iz auta kad je drugarica vozila, vracali se sa exita, dosli nekako do bijeljine, vidim ja autobuska stanica, reko stani ti meni...
i lagano busom kuci..
kad bih te ja vozila, pitao bi gde cemo jos :zper:

Mi muškarci se uglavnom trudimo da budemo džentlmeni, pa tako i prema damama koje voze. To je hteo i ovaj mladić u Vijetnamu, a šta se onda desilo pogledajte

Back