domacin_uzice
Domaćin
- Poruka
- 3.643
U kom smislu da bezis matora... Naporan narod jel da ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
beogradjaninBAS:Tesko je procu kroz grad autom a da te bar jednom ne "isece", zajebe, zakaci ili bar iscima budala sa BG,PA, RU, NS, VA, UE, SD... tablicama na kolima.
.. ja bih to nazvao opštom nekulturom, tako je u svim segmentima života, pa što bi bilo drugojačije u vožnji...jerotije:Mislim da je ovde u Bgd saobracajno vaspitanje NULA
Slagao se ili neslagao tako ti je. Najbolji vozaci su negde 25-40 god. Oni ispod 25 su neiskusni a preko 40 je vec zamor materijala. Ja imam 40 i vidim da vise nisam tako oprezan i snalazljiv kao pre. Mogu zamisliti kakav cu biti za 10-15 god.domacin_uzice:Znaci oni od 20 do 45 su naj bolji vozaci, mislim da se tu neslazem sa vama...
Potpuno se slazem s tobom. Ovi tkz vozaci Punta i Golfova su iskompleksirani jer za 3-4.000 eura nemogu da kupe nista bolje da bi bili frajeri nego eto kupili im mame i tate ili su kupili na dodjem ti pa se potpisuju na semaforu i prolaze na crveno da bi ih neko video. Kao da mi ostali neznamo to da radimo-to nemoze svako-samo iskusni shmekeri koji su nekoga prevarili ili skupili njih 3-4-oro 700 din da kupe 10 litara benzina a nemaju ni kokakolu da plate u kafani. Kad izlaze u grad kupe Marlboro da bi se videlo da se eto ima a ustvari puse Montekarlo kad niko nevidi. Sve sam ja to prosao, sve vidim i sve znam. Ovi tkz matorci preko 65 god poodavno nisu za volan kao sto sam vec i rekao a ovi maloletnici da nepricam !pajamaca:
pančevci jesu noćna mora.
baš kao i vozači golfova, punta
žene su ozbiljna opasnost na putu.
baš kao i stariji od 65 godina.
i mlađi od 18.