Vozac Kamiona

bobi98

Početnik
Poruka
7
Evo ovako , posto uskoro zavrsavam osnovnu skolu , zeleo bih da znam koja skola i koji smer treba da se upise za vozaca kamiona . Video sam srednju saobracajnu skolu u NS-u posto mi je to blizu , zelim tu da idem , samo me zanima da li ja to pohadjam sve normalno i onda idem godinu-dve na usavrsavanje za vozaca kamiona ili imam sve godine posebno za vozaca. Ako neko ima iskustva molim da mi kaze .

Hvala unapred !

Evo ovako , posto uskoro zavrsavam osnovnu skolu , zeleo bih da znam koja skola i koji smer treba da se upise za vozaca kamiona . Video sam srednju saobracajnu skolu u NS-u posto mi je to blizu , zelim tu da idem , samo me zanima da li ja to pohadjam sve normalno i onda idem godinu-dve na usavrsavanje za vozaca kamiona ili imam sve godine posebno za vozaca. Ako neko ima iskustva molim da mi kaze .

Hvala unapred !

Мој ти је савет да ти редовно завршиш школу и онда нађеш негде неког пријатеља/рођака/комшију како то већ у Србији иде да ти среди неки мањи послић возача да стекнеш те прве године искуства...што је у суштини најтеже јер реко ко ће почетнику дати камион пуно робе да вози... :)

Da li postoji zabrana ulaska u centar grada,vozilima koja prelaze 3500 kg a do 6000 kg su.Tacnije mislim na to da li kombi iveko daily koji ima dozvoljenu nosivost 3900 kg sme da ulazi u centar grada.Pricam o kombiju koji je namenjen za prevoz tereta.Jer kako vozici pricaju taj kombi ima zabranu prelaska mostova tj ulazaka u centar grada od 7h ujutru do 21h popodne.
-Jer ako ja radim sa tim kombijem za neku firmu i treba u neki market,robnu kucu ili prodavnicu da dostavim robu,kako cu to uraditi ako mi je zabranjen ulazak u centar ?molim vas za strucan odgovor i hvala unapred

Back