Vozač GSP putnicima: Napolje, ja idem kući

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Vozač autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) "Beograd" na liniji 52 danas je kod Beogradskog sajma rekao putnicima da napuste vozilo, jer mu se završila smena.

Ilustracija (Guliver/Getty Images)
Linija 52 saobraća od Zelenog venca do Ceraka, a putnici su vozilo morali da napuste kod Beogradskog sajma, nešto pre 14 sati.

Vozač je na stanici kod Beogradskog sajma ostavio upaljen autobus i više puta izlazio da telefonira, a zatim je rekao putnicima da napuste vozilo jer mu je istekla smena, a zamena nije stigla.

http://www.mondo.rs/s238129/Info/Hronika_i_Drustvo/Vozac_GSP_putnicima-_Napolje_ja_idem_kuci.html

:lol:

Pravilan postupak je da izbaci putnike kao što je učinio i da ode na okretnicu ili garažu.
Ako recimo deca gadjaju autobus i polome ono malo staklo, putnici moraju da izadju iz vozila a vozilo ide u garažu

Ma nemoj. Znaci imas hirurga koji radi od 9-17 al *** ti si prekoracio vreme i on u 17:05 kaze mars svi u tri lepe ja idem kuci, skine masku, rukavice a tebe onako polu nedovrsenog ostavi...? nece da bude.

Ma nemoj. Znaci imas hirurga koji radi od 9-17 al *** ti si prekoracio vreme i on u 17:05 kaze mars svi u tri lepe ja idem kuci, skine masku, rukavice a tebe onako polu nedovrsenog ostavi...? nece da bude.

Не верујем да се возач изнервирао због тричавих 5 минута. Чим је он толико телефонирао значи да су га ови из централе нешто фарбали. Кад му се смучило, он лепо затворио радњу.

Не верујем да се возач изнервирао због тричавих 5 минута. Чим је он толико телефонирао значи да су га ови из централе нешто фарбали. Кад му се смучило, он лепо затворио радњу.

Pa nije njegova radnja da zatvori... Da je mene pokusao da izbaci pomucio bi se, ako sam platio kartu ima da me vozi do poslednje stanice a ne kako se njemu digne...

Pa nije njegova radnja da zatvori... Da je mene pokusao da izbaci pomucio bi se, ako sam platio kartu ima da me vozi do poslednje stanice a ne kako se njemu digne...

А није ни радник власништво фирме.

Ти си опасна фаца. То сам одмах приметио по слици коју су окачио. Да сам возач два пута бих размислио пре него што бих тебе покушао да избацим из аутобуса.

a ni zemlja nije vlasnishtvo choveka pa da je iskorishcava:pop3:

ni vernici nisu vlasništvo crkve pa ih crkva iskorišćava :
muslim-man.gif

po toj logici ni zhivotinje nisu vlasnishtvo ljudi pa da ih tako svirepo prozhdiru:whistling:

a ni zemlja nije vlasnishtvo choveka pa da je iskorishcava:pop3:

Зар је разлика између послодавца и радника упоредива са разликом између животиње и човека?

Да скратим причу. Наравно да не треба напуштати радно место, али има момената када послодавац захтева превише и ту долази до проблема. Више пута ми се десило да послодавац буде толико безобзиран и безобразан да ме примора да дам отказ моментално.

Зар је разлика између послодавца и радника упоредива са разликом између животиње и човека?
.

Ako gazda kaže keru dodji ovamo a ker neće da ga posluša onda ga gazda napadne
Ako poslodavac kaže radniku idi tamo a radniku se ne ide onda ga poslodavac šutne

Takav nam je zakon o radu i pravima zaposlenih
Trenutno kuče ima veća prava od čoveka jer sme da nekažnjivo urinira po parku

ni vernici nisu vlasništvo crkve pa ih crkva iskorišćava :
muslim-man.gif
:amen:

Да скратим причу. Наравно да не треба напуштати радно место, али има момената када послодавац захтева превише и ту долази до проблема. Више пута ми се десило да послодавац буде толико безобзиран и безобразан да ме примора да дам отказ моментално.

josh nisi shvatio da su ljudi zhivotinje?
tj da su neki i gori od istih:manikir:

ma jedno e fer plej ali neshto nema fer poslodavaca:lol:

Vozač autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) "Beograd" na liniji 52 danas je kod Beogradskog sajma rekao putnicima da napuste vozilo, jer mu se završila smena.

Ilustracija (Guliver/Getty Images)
Linija 52 saobraća od Zelenog venca do Ceraka, a putnici su vozilo morali da napuste kod Beogradskog sajma, nešto pre 14 sati.

Vozač je na stanici kod Beogradskog sajma ostavio upaljen autobus i više puta izlazio da telefonira, a zatim je rekao putnicima da napuste vozilo jer mu je istekla smena, a zamena nije stigla.

http://www.mondo.rs/s238129/Info/Hronika_i_Drustvo/Vozac_GSP_putnicima-_Napolje_ja_idem_kuci.html

:lol:
lićno ne verujem da je to vozač tek tako uradio , najverovatnije mu je istekla smena a on je nastavio da radi čekajući smenu posle dva sata prekovremenoga morao bi da prekine da vozi , jer duže od 10 sati radi na svoju odgovornost , čak ga ni osiguranje ne pokriva , verujte mi posle desetak sati vozikanja garantovano da ne želite da i dalje vozite , on je uradio jedino što je mogao , čekao smenu koja nije došla pa zatim su ga farbali iz centrale , a da je napravio udes i nedajbože pritom neko nastradao , prvo bi njemu uzeli i licencu za vožnju autobusa , izgubio bi posao pa čak i zaglavio bi u zatvoru.
Žao mi je putnika ali ... i njemu je njegovo dupe najmilije prvo.

А није ни радник власништво фирме.

Ти си опасна фаца. То сам одмах приметио по слици коју су окачио. Да сам возач два пута бих размислио пре него што бих тебе покушао да избацим из аутобуса.

Kako nije, podpisao je ugovor samim tim dopalo se to tebi ili ne postao je vlasnistvo firme i mora da se ponasa u skladu sa zakonima firme a ne da bude bahati kreten. Kako je njegovo vreme vaznije od recimo 30-50 ljudi koji su mozda bili u autobusu....?

Znam, a tek sada kako zaj zajeeban, nemas pojma. Ti si neki wannabe cim si okacio tudju sliku,...

Kako nije, podpisao je ugovor samim tim dopalo se to tebi ili ne postao je vlasnistvo firme i mora da se ponasa u skladu sa zakonima firme a ne da bude bahati kreten. Kako je njegovo vreme vaznije od recimo 30-50 ljudi koji su mozda bili u autobusu....?

Znam, a tek sada kako zaj zajeeban, nemas pojma. Ti si neki wannabe cim si okacio tudju sliku,...

Ne kapiram te. Ne znam ni sta je wannabe. A i zabole me.

Back