Voz naleteo na vozilo Hitne pomoći! Užas kod Svrljiga, kombi potpuno uništen!

Ide taj voz bez problema 80 na drugoj temi gde su ubili ženu su računali ljudi, broj sekundi i dužina kompozicije.

Ne verujem da bi žena u autu pala u autu da je voz prilagodio brzinu uslovima na putu i usporio u naseljenom mestu na 50 kmh a kod neobezbeđenog pružnog prelaza usporio na 20 kmh.
Dakle pun gas i gazi sve živo. Ima li mašinovođa ime? Porodicu?

kao sto rekoh, linkovao sam ti zakon pokazi gde postoji u zakonu ogranicenje brzine..toga nema..

voz ima prioritet na prelazu i tu nema sta vise da se prica.

kad bi voz usporavao na svakom prelazu putovalo bi se 100 sati..prvi ti bi poludeo da si u njemu kako sporo ide i pricao kako su to lazni kineski vozovi igracke za decu a ne pravi kad voze toliko sporo :D
voz ne moze da se zaustavi u mestu.. on mora da krene sa usporavanjima kilometrima pre prelaza a prelaza ima malo malo..dao sam ti broj..preko 2.000 u srbiji.

ne treba menjati propise zbog par bahatih.

ono sta treba raditi je da ljude treba uciti da postuju propise.

ja bih za manje prekrsaje oduzimao dozvolu, odsnosno terao ljude na ponovno polaganje u autoskoli.

prekoracis brzinu, nazad u skolu...prodjes na crveno, nazad u skolu.. ne stanes ispred pruznog prelaza..nazad u skolu.
tako da bi osim sto bi opet morao da ucis mozda i da padas osim kazne placao i polaganja u skoli koja nisu jeftina jer bi recimo zakonom uveo i obavezno 10 casova voznje sa instruktorom.

mi smo jedna od retkih zemlji gde znak stop ne znaci da moras da stanes nego da usporis.
svuda u svetu dobijas kaznu ako se potpuno ne zaustavis ispred znaka stop..samo kod nas dozvoljavaju usporenje.
znam da je u spaniji kazna 200€ ako ne stanes ispred znaka stop.

mi smo jedna od retkih zemlji gde znak stop ne znaci da moras da stanes nego da usporis.
svuda u svetu dobijas kaznu ako se potpuno ne zaustavis ispred znaka stop..samo kod nas dozvoljavaju usporenje.
znam da je u spaniji kazna 200€ ako ne stanes ispred znaka stop
Skoro nigde na svetu ne kaznjavaju ako prekoracis 1km/h ali u debilnoj Srbiji i za to kaznjavaju, a masinovodje koji divlajju 100 na sat njih niti kaznjava niti kontrolise pa cak i ako nekoga ubiju.

Skoro nigde na svetu ne kaznjavaju ako prekoracis 1km/h ali u debilnoj Srbiji i za to kaznjavaju, a masinovodje koji divlajju 100 na sat njih niti kaznjava niti kontrolise pa cak i ako nekoga ubiju.
nikog ne kaznjavaju za1km/h
tolerise se do 10km/h prekoracenje

aj ne pricaj glooposti za masinovidje..postajes mario..nemate pojma kako sistem funkcionise.

kao sto rekoh, linkovao sam ti zakon pokazi gde postoji u zakonu ogranicenje brzine..toga nema..

voz ima prioritet na prelazu i tu nema sta vise da se prica.

kad bi voz usporavao na svakom prelazu putovalo bi se 100 sati..prvi ti bi poludeo da si u njemu kako sporo ide i pricao kako su to lazni kineski vozovi igracke za decu a ne pravi kad voze toliko sporo :D
voz ne moze da se zaustavi u mestu.. on mora da krene sa usporavanjima kilometrima pre prelaza a prelaza ima malo malo..dao sam ti broj..preko 2.000 u srbiji.

ne treba menjati propise zbog par bahatih.

ono sta treba raditi je da ljude treba uciti da postuju propise.

ja bih za manje prekrsaje oduzimao dozvolu, odsnosno terao ljude na ponovno polaganje u autoskoli.

prekoracis brzinu, nazad u skolu...prodjes na crveno, nazad u skolu.. ne stanes ispred pruznog prelaza..nazad u skolu.
tako da bi osim sto bi opet morao da ucis mozda i da padas osim kazne placao i polaganja u skoli koja nisu jeftina jer bi recimo zakonom uveo i obavezno 10 casova voznje sa instruktorom.

znam da je u spaniji kazna 200€ ako ne stanes ispred znaka stop.
Ti bi sve uradio samo da se ne potroši dinar na sigurnost i rampe na pružnim prelazima hahaha šou program si. Ne može voz da divlja kroz naseljeno mesto i tačka.

Zakon je JASAN i važi za sve.
ogranicenje-d-dozet.jpg

Ma njega to ne zanima video si koliko moderatora se pojavi na ovoj i sličnim temama da podrži ubijanje na neobezbeđenim pružnim prelazima gde vozovi u naseljenim mestima divljaju 100+ kmh.
nemas ti decko pojma kako funkcionise sinski saobracaj..bolje cuti..samo se ispaljujes i onda kad pricas i o drugim stvarima o kojiam mozda i znas nesto ljudi te ne shvataju ozbiljno

Znam, kazi to mojem drugaru koji platio kaznu u Nis kada prekoracio za 6km/h.
Tolerise se do 10km/h al u Americi :mrgreen:
slagao te je.

prvo brzinometri automobila su podeseni da pokazuju vise za 4 do 5 km/h nego sto realno vozis
znaci kad vozis 60 ti u stvari vozis 55
ja lagano prolazim radare sa tempomatom na 84 jer realno vozim tacno 80.

drugo, ne zaustavljaju za prekoracenja ispod 10km/h
taj te je slagao.

Ti bi sve uradio samo da se ne potroši dinar na sigurnost i rampe na pružnim prelazima hahaha šou program si. Ne može voz da divlja kroz naseljeno mesto i tačka.

Zakon je JASAN i važi za sve.
Pogledajte prilog 1402816
brate ne znam kako da ti kazem ali se ovo odnosi na drumski saobracaj, ne na sinski.

stvarno si nekad tup bez namere da te vredjam..sam se istrcavas sa glupim komentarima.

Svi kao nemaju pojma samo su botovi železnica srbije u pravu? Malo morgen. Nadam se da su porodice poginulih tužule železnice srbije kako bi se prestupnici konačno kaznili.
nemaju zasta..ti poginuli su napravili prekrsaj

ja ti mogu samo pozeleti jednu stvar.
moli Boga da ti jedna budala ne stane na put.

slagao te je.

prvo brzinometri automobila su podeseni da pokazuju vise za 4 do 5 km/h nego sto realno vozis
znaci kad vozis 60 ti u stvari vozis 55
ja lagano prolazim radare sa tempomatom na 84 jer realno vozim tacno 80.

drugo, ne zaustavljaju za prekoracenja ispod 10km/h
taj te je slagao.
Novija kola jeste lazu za 4-5km/h pre par dana sam vozio neku Daciu i bilo mi cudno kako kazaljka radi a starija za nekih 2km/h proverio sam preko navigacije.

Back