- Poruka
- 129.341
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pazi, ja to plaćam. Ako imaš sredstva, cenim da će pristati, šta mu teško.
jel ga rentiras?![]()
ono je osnova i ne sme da bude grudvicast..nekada dodam umesto mleka pavlakui za kuvanjeja jos u krompir pire osim sto nina rece dodam i soja sos, tucanu ljutu i saren biber
bude mljac![]()
narocito da pojednostavimsve ti znaš
pire se i ne miksa..pisala sam o barenoj šargarepiJa ne volim kad je miksan pire, nekako mi je bez duše. Malo dete nema sile da pojede ako nema neku teksturu. Kad kažem teksturu, mislim poneku grudvicu.
pire se i ne miksa..pisala sam o barenoj šargarepi
ali ok.svako kuva na svoj nacin..
Ma to ovaj Tab unosi pometnju. Ali opet, šta da miksa kad još nije našao ko da mu ljušti krompire.pire se i ne miksa..pisala sam o barenoj šargarepi
ali ok.svako kuva na svoj nacin..
Ti si mu partner, ne?Što za mene
Imam rice cooker, ali me obično mrzi da ga izvadim. Skuvam perfetto u običnom kvalitetnom non stick loncu.
Za te pare kupujem kazan za rakiju, novcijat.
Pogledajte prilog 1260517
Eh kad bi samo znala sta sve moze ova aparatura.pa dobro
to ja recimo nikad nebih kupila
Eh kad bi samo znala sta sve moze ova aparatura.
Mogu da postavim video, al ne bih da ti oftopicim temilicu.
Magija......Pa peče rakiju
Prisustvovala sam jednom toj manifestaciji
Popadaju svi oko kazana a neke smo hvatali po sljiviku goli do pojasa a snijeg napadao
![]()
Bože gluposti...
Kad se setim kakva je pomama bila za multipraktikom...
Potrošačko društvo, stalno se izmišljaju neke novotarije bombastičnih imena, koje realno jednu stvar mogu dobro da obave, a sve ostale gomile funkcija su golo g.ov.no. I onda neko kupi, pa se loži, pa isprobava, pa na kraju shvati da je debelooo platio običnu (npr.) fritezu koja može da radi kao mixer, samo što onaj stari mixer radi mnogo bolje...
Al naravno niko neće da kaže "zajebaše me, uvališe mi kosku za 1300€"