Vorwerk thermomix

ja jos u krompir pire osim sto nina rece dodam i soja sos, tucanu ljutu i saren biber

bude mljac :D
ono je osnova i ne sme da bude grudvicast..nekada dodam umesto mleka pavlakui za kuvanje
a ovo sto ti dodajes je stvar ukusa..moze i barena sargarepa pa izmiksana i ispasirana da se doda u pire pa bude zuckast

pire se i ne miksa..pisala sam o barenoj šargarepi

ali ok.svako kuva na svoj nacin..
jim henson chef GIF

Bože gluposti...
Kad se setim kakva je pomama bila za multipraktikom...
Potrošačko društvo, stalno se izmišljaju neke novotarije bombastičnih imena, koje realno jednu stvar mogu dobro da obave, a sve ostale gomile funkcija su golo g.ov.no. I onda neko kupi, pa se loži, pa isprobava, pa na kraju shvati da je debelooo platio običnu (npr.) fritezu koja može da radi kao mixer, samo što onaj stari mixer radi mnogo bolje...
Al naravno niko neće da kaže "zajebaše me, uvališe mi kosku za 1300€"

Bože gluposti...
Kad se setim kakva je pomama bila za multipraktikom...
Potrošačko društvo, stalno se izmišljaju neke novotarije bombastičnih imena, koje realno jednu stvar mogu dobro da obave, a sve ostale gomile funkcija su golo g.ov.no. I onda neko kupi, pa se loži, pa isprobava, pa na kraju shvati da je debelooo platio običnu (npr.) fritezu koja može da radi kao mixer, samo što onaj stari mixer radi mnogo bolje...
Al naravno niko neće da kaže "zajebaše me, uvališe mi kosku za 1300€"

Vidim da ti nemaš thermomix

:)

Godine 1971. na tržište je došao VM2000, prvi preteča Thermomix®-a i prvi procesor za grijanje hrane na svijetu.

66072B51-B8F3-4E2C-8AE1-F6CF4F308792.jpeg

Back