- Poruka
- 42.256
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko i svaka druga......nicemu. Moja zena kupi sve sto se pojavi na trzistu, puna mi kuhinja tih aparata i , naravno, nista ne koristimo, al mora se kupi jer "ja nisam domacica pa da znam kolko je zeni u kuhinji tesko bez ovi aparati".ne znam pa pitam..cemu sluzi ta aparatura ?
ne znam pa pitam..cemu sluzi ta aparatura ?
ko i svaka druga......nicemu. Moja zena kupi sve sto se pojavi na trzistu, puna mi kuhinja tih aparata i , naravno, nista ne koristimo, al mora se kupi jer "ja nisam domacica pa da znam kolko je zeni u kuhinji tesko bez ovi aparati".
da, da.............i ove prethodne ako imam, ostali mi ne trebaju.ovaj aparat ako imas sve ostale aparate ti nisu potrebne sem toastera
da, da.............i ove prethodne ako imam, ostali mi ne trebaju.
sklanjaj bre ovu sliku da moja zena ne vidi.
radi, sto........?tvoja zena ne radi!?
radi, sto........?
Štaj to naučna vantastika
Besmisleno skupo.
Takvi uređaji postoje i za 10 puta manje para, sa svim tim funkcijama.
A čak i tad su prilično besmisleni.
ma nije to u pitanje , nego puna mi radna tabla tih aparata u kujni , nema mesta za rad pa hranu spremamo na astal.Pa onda nemam pojma sto si toliko uznemiren ? Valjda ne predaje tebi njenu platu ?
Thermomix jeste skup ali se može uzeti i na rate
i koliko košta taj aparat ?Postoje ali nisu toliko dobre niti izdrzljivi
Moja drugarica je kupila prvi model čim je izašao i sad tek je uzela ovaj novi iako joj prvi radi bez problema i svaki dan ga koristi
ko i svaka druga......nicemu. Moja zena kupi sve sto se pojavi na trzistu, puna mi kuhinja tih aparata i , naravno, nista ne koristimo, al mora se kupi jer "ja nisam domacica pa da znam kolko je zeni u kuhinji tesko bez ovi aparati".
Imam punu komodu uređaja koje češće ne koristim nego što koristim. U principu koristim dva miksera, toster, štapni mikser, galetar, secka, ponekad sokovnik i mikser sa posudom.
I čemu ovo služi, a uz to i ne radi?![]()
Pa sad dosta toga sto je podlagao mu neće više trebatikralj...koliko si samo u pravu
![]()
i koliko košta taj aparat ?
Bolje polovan auto da kupim za te pare.Malo više od 1300 eura