Pogledajte test prelijepog Volva XC70 2.4 215 ks Polestar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema sta da gledam znam ..auto je odlican malo premekan i dizajn mi nije nešto kod tih ali inače ti motori idu jako puno a auto je dobro sastavljen ..jedini problem za te D5 sto je ovde kod mene gidisnja putarina preko 1000 € ... Ima I D6 hibrid njemu je putarina 300€ gidisnje a ima 290ksPogledajte test prelijepog Volva XC70 2.4 215 ks Polestar
Ni jedan od njih na tom ... 5 cilindara je blok VW uz modifikacije a glava je njihova..pogledaj kilometeaze svi uredno registrovani svi rade ..Jel unutra pežo ili reno motor? Zna li se?![]()
Nije kinski jer Kinezi ne prave nista Volvo je i dalje švedski sa kineskim kapitalom vlasništvo je 51:49 u korist Sverige .. SAAB je kineski a njega kad su kupili su maznuli sve i zatvorili ..Ovo je malo drugacujeŠou program, blok vw a glava kineska ako sam te dobro razumeo? Pa to nemož da neće jelda?a kod nas zezaju jadnike na tehničkom kada u kampanjolu ugrade motor od traktora cc.
Dobro, doduše onaj sa 95 miliona se malo zabrojao.Ni jedan od njih na tom ... 5 cilindara je blok VW uz modifikacije a glava je njihova..pogledaj kilometeaze svi uredno registrovani svi rade ..
https://www.bilbasen.dk/brugt/bil/V...400000&PriceFrom=0&includeLeasing=true&Fuel=2
Blok nikad i nije pravio problem nego glava i bregaste a oni su to izbacili i stavili svoje tako da su nasli pravu kombinaciju.Dobre jasta nego dobre... ali je interesatno to sto su uzeli blok od VW prosecnog motora koji je em nije isao em je zajebavao i digli ga na jako lep nivo ..