- Poruka
- 237.271
Volvo nema DSG koliko znam. Jednom sam davno imao Volvo automatik i nisam imao problema.Sve više gledam probleme na ovim novijim suvim DSG mebjacima ..Nema automatika bez Mecke ovo sve ostalo može ali je rizicno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volvo nema DSG koliko znam. Jednom sam davno imao Volvo automatik i nisam imao problema.Sve više gledam probleme na ovim novijim suvim DSG mebjacima ..Nema automatika bez Mecke ovo sve ostalo može ali je rizicno
Za preko ne znam, ovde je ovako kako sam opisao.Za preko ..Auto koje se kupuje na firmu se registruje na tu firmu jer onda mogu da vade sve trskove .. Ne može taxi da se registruje na fizičko lice
.inače firma vozila ne smeju da se koriste privatno van radnog vremena ili rute kuća posao ako se auto drzi kod kuće
Daj mani se, pa dosta tih vozila ni ne može na taksi u normalnom svetu.U srbiju se uvoze isključivo taxi pandurska vozila i slupana od privatnih lica. Sve se to krpi, budži, remontuje, smanjuje kilometraža i prodaje srbalju za ogromne pare.
Posle slušam nije mu dobar ovaj i onaj auto. 180 iljada crko dpf nije dobar zajebo sam se.
Nzn ja kako je to regulisano u Srbiji ali znam kako je na zapadu ....PDV i porez mozes da vratiš kad kuoujes vozilo preko ,to može svako ali ga moras isto tako platiti u Srbiji .. Od čega vadiš trskove tj za sta koristiš to svoje vozilo,?Lupate gluposti i nebuloze, ja sam kupio auto preko, registrovao na svoje ime, dobio povrat poreza i kroz knjigovođu kasnije godinama provlačio sve servise čak i po rezervoar goriva mesečno. Dakle PREPRODAVCI NEMOJTE DA LAŽETE NAROD!
Preko sam kupio auto u EU. Nikakva uboga srbija. Za vozanje obično nevezano za firmu. U evropi imaš milion načina da otvoriš doo što bi mi rekli u srbiji. Zato svi i trčite u eu jer može svašta nešto da se radi a u srbiji možeš samo da POTONEŠ.Nzn ja kako je to regulisano u Srbiji ali znam kako je na zapadu ....PDV i porez mozes da vratiš kad kuoujes vozilo preko ,to može svako ali ga moras isto tako platiti u Srbiji .. Od čega vadiš trskove tj za sta koristiš to svoje vozilo,?
Od čega vadiš..Opet si se zapetljao nigde na svetu ne mogu da se vade troskovi iz 0 prihoda..Moras nesto i da prometujesPreko sam kupio auto u EU. Nikakva uboga srbija. Za vozanje obično nevezano za firmu. U evropi imaš milion načina da otvoriš doo što bi mi rekli u srbiji. Zato svi i trčite u eu jer može svašta nešto da se radi a u srbiji možeš samo da POTONEŠ.
Tako da ne davati lažne informacije kako taksisti nemaju auto na svoje ime da bi po srbiji uvaljivali taxi krševe.
Ništa se ja nisam zapetljao nego vas dvojica nemate pojma sa životom i lažete kako zinete.Od čega vadiš..Opet si se zapetljao nigde na svetu ne mogu da se vade troskovi iz 0 prihoda..Moras nesto i da prometujes![]()
Za nov auto nisam platio porez u EU a to nema veze sa smradikalskom srbijom. Kasnije kada sam hteo novog tucsons su uveli da mora N1 da bude pa su dileri prepravljali vozila.Pa iz čega vadiš bas me interesuje .. Nikad nisam čuo da neko fizičko lice ne placa porez na uvoz auta a jos vadi benzin iz državne kase ..Da ne radiš za Vučića![]()