Volvo S60 2009 i automatski menjac

Za preko ..Auto koje se kupuje na firmu se registruje na tu firmu jer onda mogu da vade sve trskove .. Ne može taxi da se registruje na fizičko lice
.inače firma vozila ne smeju da se koriste privatno van radnog vremena ili rute kuća posao ako se auto drzi kod kuće

U srbiju se uvoze isključivo taxi pandurska vozila i slupana od privatnih lica. Sve se to krpi, budži, remontuje, smanjuje kilometraža i prodaje srbalju za ogromne pare.

Posle slušam nije mu dobar ovaj i onaj auto. 180 iljada crko dpf nije dobar zajebo sam se.

Sve to euro 6 dizel sad dolazi sa taxija kod nas a tamo uzimaju samo hibride za taxi. Za 4-5 godina će opet biti poplava hibrida sa taxija, 123 iljade crkla baterija kuj će ti k ja gi vozim ijovako :lol: sedišta iscepana jer i vozijo debeo stalno ulazijo izlazijo pa pocepo :lol: NOV, NOV, NOV! Al ako oćeš možeš da remontuješ bateriju KOD GIGE U ŠUPU! :super:
Spremte se spremte za kršove iz reciklažnih dvorišta! :mrgreen:

Poslednja izmena:
Lupate gluposti i nebuloze, ja sam kupio auto preko, registrovao na svoje ime, dobio povrat poreza i kroz knjigovođu kasnije godinama provlačio sve servise čak i po rezervoar goriva mesečno. Dakle PREPRODAVCI NEMOJTE DA LAŽETE NAROD!
Nzn ja kako je to regulisano u Srbiji ali znam kako je na zapadu ....PDV i porez mozes da vratiš kad kuoujes vozilo preko ,to može svako ali ga moras isto tako platiti u Srbiji .. Od čega vadiš trskove tj za sta koristiš to svoje vozilo,?

Poslednja izmena:
Nzn ja kako je to regulisano u Srbiji ali znam kako je na zapadu ....PDV i porez mozes da vratiš kad kuoujes vozilo preko ,to može svako ali ga moras isto tako platiti u Srbiji .. Od čega vadiš trskove tj za sta koristiš to svoje vozilo,?
Preko sam kupio auto u EU. Nikakva uboga srbija. Za vozanje obično nevezano za firmu. U evropi imaš milion načina da otvoriš doo što bi mi rekli u srbiji. Zato svi i trčite u eu jer može svašta nešto da se radi a u srbiji možeš samo da POTONEŠ.

Tako da ne davati lažne informacije kako taksisti nemaju auto na svoje ime da bi po srbiji uvaljivali taxi krševe.

A na srpske table ti je auto jel da?
Kupio si ga preko novog i sta si radio s njim?
S obzirom da automobil nov ne moze da se carini tj moze ali je skupo i komplikovano a da bi se odradilo normalno onda mora da bude minimalno 6 meseci registrovan.
Kupio si polovan star 6 meseci? 😀

Preko sam kupio auto u EU. Nikakva uboga srbija. Za vozanje obično nevezano za firmu. U evropi imaš milion načina da otvoriš doo što bi mi rekli u srbiji. Zato svi i trčite u eu jer može svašta nešto da se radi a u srbiji možeš samo da POTONEŠ.

Tako da ne davati lažne informacije kako taksisti nemaju auto na svoje ime da bi po srbiji uvaljivali taxi krševe.
Od čega vadiš..Opet si se zapetljao nigde na svetu ne mogu da se vade troskovi iz 0 prihoda..Moras nesto i da prometujes :)

Back