GIDEON
Iskusan
- Poruka
- 5.714
Ima li neko iskustva sa Volvom S60 2009te, 2.4T. Nudi mi covek povoljno, kupio ga kao novog i presao 160K. Znam da neki od tih modela imaju probleme sa AT menjacima, a ovaj je AT. Cena je 6K ojra , mislim da nije lose.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvi modeli najvise 2009 su ih pobiljsali tako da bi taj trebao da je bolji ali ne znaci da je optatiran ako je 2009 ili da ne može biti problema ali na toj km nebi trebalo ... Problematican je Aisin aw55-50/51sn menjac. Probaj vidi kako salta ako kupis odradi flush menjaca ..Saltanje mora biti bez cimanja ,mekano kod njih.Ima li neko iskustva sa Volvom S60 2009te, 2.4T. Nudi mi covek povoljno, kupio ga kao novog i presao 160K. Znam da neki od tih modela imaju probleme sa AT menjacima, a ovaj je AT. Cena je 6K ojra , mislim da nije lose.
Kupi pa se zezaj sa njim .. Ovo o čemu GIDEON priča je poznata stvar .... Ima tazlog da bude skepticanMa da nevalja aisin posle milion km bez zamene ulja i održavanja, đubr![]()
E sad ste me naterali da se malo raspitam i stvari stoje ovako:Pa ti stvarno pojma nemas o taksiju. Ne blamiraj se vise majke ti rodjene.
Taksi vozilo ne moze da bude na fizickom licu nego na firmi tj taksi udruzenju.
Toliko bi bar trebalo da znas.
Sedi 1.
Za preko ne znam, za ovde sam ti objasnio. Znači ovde itekako ima preduzetnika taksista sa kolima na njihovom imenu.Preko nema fizickih lica na taksiju.
Nisu oni kaubojska drzava kao Srbija a i u Srbiji nikad nisam video taksi na fizickom licu a drugar mi je bio taksmimerdzija plus mi je Kum koji nije mogao da taksira kao fizicko lice nego je sopstveni auto morao da prebaci na firmu tj taksi udruzenje pa kad je morao da podmladi auto pravio je kupoprodajni ugovor i placao prenos vlasnistva za svoj auto a ovaj noviji je opet morao da ide na taksi udruzenje.
Sad zamislite kako to tek preko funkcionise.