Volvo S60 2009 i automatski menjac

Ima li neko iskustva sa Volvom S60 2009te, 2.4T. Nudi mi covek povoljno, kupio ga kao novog i presao 160K. Znam da neki od tih modela imaju probleme sa AT menjacima, a ovaj je AT. Cena je 6K ojra , mislim da nije lose.
Prvi modeli najvise 2009 su ih pobiljsali tako da bi taj trebao da je bolji ali ne znaci da je optatiran ako je 2009 ili da ne može biti problema ali na toj km nebi trebalo ... Problematican je Aisin aw55-50/51sn menjac. Probaj vidi kako salta ako kupis odradi flush menjaca ..Saltanje mora biti bez cimanja ,mekano kod njih.

Poslednja izmena:
Najbolji automatski menjac je kod Mercedesa a koji je ja nemam pojma. Svi ostali mogu da budu ok ali i ne moraju pa tako BMW ima isto odlican menjac dok npr francuzi su problematicni pogotovo sa onim robotima.
Juce gledam tri Mondea 2020, prelep auto ali sa automatskim menjacem a sa tim PowerShift menjacima je bilo problema i ja gledao onaj sa manuelnim jer bio je i taj Mondeo. Inace su kupljeni u Srbiji i vec imaju oko 200k km. Bili su od jedne firme tj jednog drustva i zaista su u lepom stanju.

A milion ces naci na oglasima u inostranstvu kad?
Do sad si srrao 500k a sad si presao na milion a i tih 500k ces tesko naci na oglasima preko. Nije da ih nema ali su u malom broju s obzirom koliko se kola u Srbiju godisnje uveze tako da lupetas i dalje i na pitanje da nam das primere naravno da podvijes kao zmija noge.
Upravo kola sa vise km mogu fa budu i odlicna kupovina jer im je promenjeno poprilicno toga i to sa originalnim delovima u ovlascenom servisu. Nisu oni slepci kao mi gde nam je zao da promenimo nesto na autu jer nemamo para. Koliko sam samo automobila imao tek uvezenih sa tek uradjenim velikim servisom ili sa tek stavljenim novim diskovima i plocicama.
Nisu to ljudi koji voze dok se nesto ne raspadne. Ima ih ali su u daleko manjem broju.

Polako šta se nerviraš strefiće te srčka ili šlog :)

I ko će onda da nagovara naivne da kupuju raspale krševe iz uvoza i da je to dobro kada auto ima milion km da je tu već sve popravljeno ko novo a vlasnik prodaje isključivo jer mu je dosadilo da popravlja sve živo. Tom tvojom logikom dolazimo do zaključka da je po otpadima sve suvo zlato :lol:

Sve što se uvozilo pre par godina je imalo pola miliona kilometara prema tome ima samo više ne manje. Pošto se danas uvoze isključivo taxi i pandurski automobili imaju milion sigurno posle 5-6 godina upotrebe.

Auto sa pravih 250-300kkm ima promenjene jedino diskove, pločice i lamelu. Tada tek kreće žurka!

Aha al dokaza za to ni najmanje.
Argumentuj pa da se uverimo u tu tvoju pricu.
Jos glupost sa taksi vozilima moze da odvali samo totalni duduk koji pojma o uvozu nema.
Ti si ocigledno besan jer ti ga je neko uvalio jer se ne razumes u kola.
Eto da te edukujem i objasnim ti opet,mada uzaludno jer ces i dalje da lupetas,da se sve ovo mlado kupuje na licitacijama a tamo nema taksija i pandurskih kola.
Uostalom hoces da ti slikam saobracajne dozvole mojih kola pa ces da vidis sve sam fizicka lica kao vlasnike?
E tako se dokazuje a ne tvojim lupetanjem bez i jednog dokaza.

Pa ti stvarno pojma nemas o taksiju. Ne blamiraj se vise majke ti rodjene.
Taksi vozilo ne moze da bude na fizickom licu nego na firmi tj taksi udruzenju.
Toliko bi bar trebalo da znas.
Sedi 1.
E sad ste me naterali da se malo raspitam i stvari stoje ovako:
Ako je taksista registrovan kao preduzetnik onda je fizičko lice, a ako je vozilo vlasništvo firme onda je ta firma (doo) pravno lice.
U Novom Sadu se to lepo vidi tako što na tabli preduzetnika (fizičkog lica) vidi neko ime i prezime, a pravno lice je kad piše na tabli doo i naziv te firme.
Tako mi sad reče prijatelj koji je saobraćajni inspektor i kontroliše taksiste.
Nego, pošto davno ne videh neki Volvo kao taksi hajde molim vas pogledajte opet naziv ove teme.

Preko nema fizickih lica na taksiju.
Nisu oni kaubojska drzava kao Srbija a i u Srbiji nikad nisam video taksi na fizickom licu a drugar mi je bio taksmimerdzija plus mi je Kum koji nije mogao da taksira kao fizicko lice nego je sopstveni auto morao da prebaci na firmu tj taksi udruzenje pa kad je morao da podmladi auto pravio je kupoprodajni ugovor i placao prenos vlasnistva za svoj auto a ovaj noviji je opet morao da ide na taksi udruzenje.
Sad zamislite kako to tek preko funkcionise.

Preko nema fizickih lica na taksiju.
Nisu oni kaubojska drzava kao Srbija a i u Srbiji nikad nisam video taksi na fizickom licu a drugar mi je bio taksmimerdzija plus mi je Kum koji nije mogao da taksira kao fizicko lice nego je sopstveni auto morao da prebaci na firmu tj taksi udruzenje pa kad je morao da podmladi auto pravio je kupoprodajni ugovor i placao prenos vlasnistva za svoj auto a ovaj noviji je opet morao da ide na taksi udruzenje.
Sad zamislite kako to tek preko funkcionise.
Za preko ne znam, za ovde sam ti objasnio. Znači ovde itekako ima preduzetnika taksista sa kolima na njihovom imenu.

Back