neozbiljko
Iskusan
- Poruka
- 5.015
aa vezbama a ja mislila viklerima...pa bi i nesto moglo da se zakamuflira...sakrije....mislim nema ti spasa ni vezbama ...mali je mali i neozbiljko
Ako bilderi mogu da nabace mesinu gore, mogu valjda ja dole :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aa vezbama a ja mislila viklerima...pa bi i nesto moglo da se zakamuflira...sakrije....mislim nema ti spasa ni vezbama ...mali je mali i neozbiljko
jesamwooooow
ti mora da si jako sexy je l da, al onako prirodno? eh mi obicne zene kako smo tuzne. bog je sve dao tebi a nama neke prcvoljke. eh.
jao boze kako si samo ljubomorna mislim nemoj izaci ce ti bore i cir na zelucu,a ja ne bih volela da ti se to desi,ipak si ti retko kvalitetno otelovljenje sinergije zlobe i zavisti,gotovo primerak za muzejah smishlja neku zvrcku iza zatvorenih vrata... branio je svoju djevu.. a onda ce doci ONA poshto joj je muzh dozvolio da se malo opusti otisao je da gleda TV i ona sme da se okrene svojem jedinom prijatelju.. krstarici
ok, ali veruj mi da što ti je kosa duža, ona će se od težine vući na dole i imaće manje volumena. reci mi, jel pokušavaš da napraviš neke lokne, ne moraju sitne kao mini val, samo napravi krupne talase krupnijim viklerima, npr.
sad sam ti pogledala profil. ti imaš 20 godina? i nikad nisi stavljala viklere ili geldala mamu/sestru/drugaricu kako ih stavlja? :-? hajde da ti verujem. probaj, pa ako ti bude trebao još neki savet pitaj, mada bi ti najlakše bilo da pitaš neku drugaricu koja zna da ti ona prvi out sve uradi i da odmah sve lepo vidiš i zapamtiš.
pa nisam koristila,a veruj mi niti znam nekoga da ih koristi...;( pokusacu pa ti javiti kako je ispalo!!!!hvala na objasnjenju;';]