VOLUMEN

ah smishlja neku zvrcku iza zatvorenih vrata... branio je svoju djevu.. a onda ce doci ONA poshto joj je muzh dozvolio da se malo opusti otisao je da gleda TV i ona sme da se okrene svojem jedinom prijatelju.. krstarici

ah smishlja neku zvrcku iza zatvorenih vrata... branio je svoju djevu.. a onda ce doci ONA poshto joj je muzh dozvolio da se malo opusti otisao je da gleda TV i ona sme da se okrene svojem jedinom prijatelju.. krstarici
jao boze kako si samo ljubomorna mislim nemoj izaci ce ti bore i cir na zelucu,a ja ne bih volela da ti se to desi,ipak si ti retko kvalitetno otelovljenje sinergije zlobe i zavisti,gotovo primerak za muzej :)

jel me zezaš? mislim, hajde pretpostaviću da me ne zezaš. prvo, idi u neki frizer šop ili veću parfimeriju ili neki megamarket, pronađi tamo različite viklere, odaberi neku srednju ili malo krupniju veličinu. otprilike, ako možeš da proturiš dva prts komotno u vikler, onda nije premali. doduše, možeš slobodno uzeti i krupnije. kad opereš kosu i dopola je prosušiš, uzmi kosu i podeli je na pamenove šnalicama, kao kad je frizer deli za feniranje. zatim jedan po jedan namotavaj na vikler. ako ti je kosa duža, pa ne može sama da se zakači, kupi one obične (crne uglavnom) ukosnice za punđe, pa njima pričvrsti svaki vikler za kosu. kad sve naviješ, prosuši celu glavu fenom, zatim ostavi viklere da stoje, koliko dugo možeš, ali bez nekoliko sati ti neće vredeti. zatim pažljivo skidaj jedan po jedan vikler, pazeći da ne ispraviš kosu. i to bi trebalo da bude to.

sad sam ti pogledala profil. ti imaš 20 godina? i nikad nisi stavljala viklere ili geldala mamu/sestru/drugaricu kako ih stavlja? :-? hajde da ti verujem. probaj, pa ako ti bude trebao još neki savet pitaj, mada bi ti najlakše bilo da pitaš neku drugaricu koja zna da ti ona prvi out sve uradi i da odmah sve lepo vidiš i zapamtiš.

Možeš i da kupiš styler za kosu Rowenta, on ima 7 dodataka za pravljenje frizura, između ostalih i jedan koji imitira te velike viklere....a ima i za sitne kovrdže, pa prelomljene, za krecavljenje, za ispravljanje, za one lokne federe itd.
Doduše, nije baš za svakodnevno korišćenje, ali bez problema možeš koristiti 1-2 puta nedeljno.

sad sam ti pogledala profil. ti imaš 20 godina? i nikad nisi stavljala viklere ili geldala mamu/sestru/drugaricu kako ih stavlja? :-? hajde da ti verujem. probaj, pa ako ti bude trebao još neki savet pitaj, mada bi ti najlakše bilo da pitaš neku drugaricu koja zna da ti ona prvi out sve uradi i da odmah sve lepo vidiš i zapamtiš.

pa nisam koristila,a veruj mi niti znam nekoga da ih koristi...;( pokusacu pa ti javiti kako je ispalo!!!!hvala na objasnjenju;';]

pa nisam koristila,a veruj mi niti znam nekoga da ih koristi...;( pokusacu pa ti javiti kako je ispalo!!!!hvala na objasnjenju;';]

ma, ok,a li mi čudno, znam da sve devojčice još kad su male gledaju šta sve mama ima pa bi i one da mažu nokte, stavljaju vuklere, šminkaju se,... i onda uglavnom sve to i isprobaju još u osnovnoj školi. ali, ok, nemoj da se ljutiš ;)

Back