- Poruka
- 121.457
ajde idi spavaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam ovim sve rekla, a ti sto si izvrnuo moju poentu, tacnoje ipak je nisi skapiro, to je samo tvoj problemsvuda u svetu je normalno da prvo volontiras u struci da naucis posao pa onda radis za pare....al kad smo pa mi srbi znali sta je svet
ne kazem da je super da na ovaj nas uruseni standard jos i radis za dz, ali da nam je normalan standard i uredjenje ne bi bilo frke oko volontiranja ...ovako kako je sad em si gladan em oce da volontiras, ne ide
U kojoj bi udruzi volontirali i da li bi ?
Ako sve ostane kako je uslovno dogovoreno, bicu u Olimpijakosu kad im krene sledeca sezona.![]()
Bljak Olimpijakos![]()
Tako me bas briga
Kosarkasi ispred mene, oko meneko da razmislja o bilo cemu drugom
![]()
Vidim da se povela rasprava o nadoknadi nekih osnovnih troškova samo da dodam da je sasvim moguće volontirati i ne dobijati ni dinara.
A ne pitate se kako ranije, pre nekih 20, 30 godina, ljudi nisu morali da volontiraju da bi dobili posao. Mislim to što se nauči kao volonter, za to je potrebno nekih 5-10 dana...a neki volontiraju i po 5 godina. Čista izmišljotina kapitalizma.
A ne pitate se kako ranije, pre nekih 20, 30 godina, ljudi nisu morali da volontiraju da bi dobili posao. Mislim to što se nauči kao volonter, za to je potrebno nekih 5-10 dana...a neki volontiraju i po 5 godina. Čista izmišljotina kapitalizma.
svuda u svetu je normalno da prvo volontiras u struci da naucis posao pa onda radis za pare....al kad smo pa mi srbi znali sta je svet
ne kazem da je super da na ovaj nas uruseni standard jos i radis za dz, ali da nam je normalan standard i uredjenje ne bi bilo frke oko volontiranja ...ovako kako je sad em si gladan em oce da volontiras, ne ide