Voljeti

Ono kad te baš baš voli pre će da se ubije nego to da kaže
To je moje iskustvo
Pokazaće ti na milion načina ali neće reći
Što je to tako ne znam
Znaš da te voli i očigledno je
Mada kada se kaže malo izgubi čar
Kao da si probušio balon
To reći kroz poljupce, zagrljaje i maženje je ionako lepše

taj umetnički dojam

Feministkinje su zle koze. OK.
Svi bi danas da zaradjuju na youtube-u.
A i J. Lo u pesmi "nisam ti mama" valjda i kaže da ne igra igrice i da skupi za sobom, kako ga to čini manje muškarcem?

577212

Ja baš mislim da muškarce treba hrabriti da pokazuju emocije, da su oni diskriminisani u tom pogledu. Potisli su boga oca i izbija ih na agresiju. :) I oni trpe teret.
A ova vaša Dragana je totalni imbecil. :D
Inače, kako sam čula, žena koja je začetnik feminizma je bila u vezi otvorenog tipa, mogli da se viđaju s drugima bez posledica. On se viđao sa drugima, ona nije imala potrebu pa je počela da piše knjige i da sriče definicije. :D

Љубав која се не изјави као да није љубав, без декларативног наступа делује као нешто незванично, необавезујуће. :)))
Ono kad te baš baš voli pre će da se ubije nego to da kaže
To je moje iskustvo
Pokazaće ti na milion načina ali neće reći
Što je to tako ne znam
Znaš da te voli i očigledno je
Mada kada se kaže malo izgubi čar
Kao da si probušio balon
To reći kroz poljupce, zagrljaje i maženje je ionako lepše
Али доживљај је непотпун без аудио компоненте, оно кад ти драги при том и чаврља: "... кићо, луло, мазо, душо, злато, љубави...''... :strika:

:)))))

Па лебац му пољубим тепа ли се бар нечему конкретном, оно маци, сикама, ако не целини целости, или то тако иде ћутке, ко кад Жељо изгуби од Слободе... :)

:)))))

Па лебац му пољубим тепа ли се бар нечему конкретном, оно маци, сикама, ако не целини целости, или то тако иде ћутке, ко кад Жељо изгуби од Слободе... :)
ух брате, може да тепа мени, али деловима тела, то је баш турн офф, барем у мом случају.
као, мојне, молим те.

:)))) Цуре вама је тешко угодити.

Па добро, такав сам и ја кад пратим пренос тениса, тон се искључује, ужива се у игри... :)))

Шалу на страну, мени је чаврљање ин, чак и за време оралне акције. И као што нагласих раније кревет је прави амбијент за изјављивање љубави. :)

Оно кад су му руке заузете, јер се бави вашим ''тамо доље'', што би рек'о Драган Јове Торбица, а уснама покушава да вам доњи крај мајице пребаци горе изнад груди, и кад наиђе до њих, кад оне уједрале онако бљесну пред његовим лицем, само неразговетно нешто промрмља не испуштајући мајицу из уста, а ви разазнајете да им се диви и да им ''прети''... :)))

Back