Voljeti

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.895
Ajde

On je rekao da je voli

Sad nije jasno da li kao druga, brata, komšiju ili kao zenu

Medjutim imaš ti žena koje iz principa vazda vide manipulator u muškarcima

Znači kolko je vredno to volim te ? Jel to muškarci rado izgovaraju ili pažljivo doziraju ?

Ajde

On je rekao da je voli

Znači kolko je vredno to volim te ? Jel to muškarci rado izgovaraju ili pažljivo doziraju ?
mene su najviše voleli oni koji to nisu govorili.. a najviše sam to čula upravo od manipulatora.. ali ono, nema tu nekog pravila, tako da pojma nemam..

"Волим те" је права фраза у посторгазмичким тренуцима, некако тада најбоље легне, кад се тако сервирају те речи релаксирају атмосферу попут хладног вопса након прасећег печења...

"Волим те" је права фраза у посторгазмичким тренуцима, некако тада најбоље легне, кад се тако сервирају те речи релаксирају атмосферу попут хладног вопса након прасећег печења...
meni su te reči više nadolazile u glavu u predorgazmičnim trenucima.. tad sam najlabilnija i može svašta čovek da izvuče iz mene.. : (

Да, кад се решава када ће се те речи употребити често се мора правовремено реаговати, као што ти и ја рекосмо у питању су секунде, оне одлучују...

Ajde

On je rekao da je voli

To su budale.. ako to rado izgovaraju, misleći da im žene veruju!

mene su najviše voleli oni koji to nisu govorili.. a najviše sam to čula upravo od manipulatora.. ali ono, nema tu nekog pravila, tako da pojma nemam..
Najcesce
pa da bi neko rekao volim te i da to ima značenje onoga što je izgovoreno, mora imati adekvatan lični integritet.

kad sam rekao nekog da volim, to sam i mislio i tako sam se i ponašao.

oni koji misle, a ne izgovore, slabi su. oni koji malipulišu, brzo se razotkriju.
Uvezbana je ta bagra, meni treba vremena da skontam, naivna umetnica

Ajde

On je rekao da je voli

Sve je rekla Heroina...
Reci su suplje ako se ta ljubav ne pokazuje.Dzabe ti 1000 reci ako nemaju potvrdu u dejstvima.
Seti se Zdravka i njegove cuvene (po meni jedne od najlepsih pesama):

Ljubav je samo rec i nista vise
ljubav se uvek isto cita i pise
ruka u ruci je vec nesto drugo
i sapat neznih reci uz kapi kise

......

Ajde

On je rekao da je voli

"Volim te " je samo rec koja ne mora da bude iskrena , kako se ponaša prema ženi je vec nesto drugo

Ajde

On je rekao da je voli

nemam pojma a nije ni bitno
meni ok ako ja znam da volim
realno , lakshe je da me niko ne voli, samo mi svali breme dam ti dash mi

Ono kad te baš baš voli pre će da se ubije nego to da kaže
To je moje iskustvo
Pokazaće ti na milion načina ali neće reći
Što je to tako ne znam
Znaš da te voli i očigledno je
Mada kada se kaže malo izgubi čar
Kao da si probušio balon
To reći kroz poljupce, zagrljaje i maženje je ionako lepše

Back