Zaista mi je žao što nikada više nećemo gledati neki novi film Brusa Vilisa...
On je bio zaista kultni, bukvalno obožavani glumac naše mladosti...
Neizlečiva demencija ga obara polako, ali sigurno...
Utiče na ličnost, ponašanje i govor...
Nove fotografije Brusa Vilisa pokazuju da je tužniji nego što je ikad bio, a to se
pomalo i poklapa s pričom koju je ispričao njegov saradnik i prijatelj o tome
kako je izgubio "radost života".
Brus Vilis ovako izgleda danas
Prošlog meseca, Glen Gordon Karon otkrio je kako je izgledala poseta bolesnom Brusu.
– Moj utisak je da prvih minut do tri minuta on zna ko sam ja – rekao je Glen za Pejdž Siks. – Ne priča u potpunosti. Obožavao je pre da čita, nije hteo da iko to zna, a sada ne čita – rekao je on i dodao da sve jezičke veštine koje je imao više nema, ali da je to i dalje Brus.
– Kad ste s njim, znate da je to Brus i zahvalni ste na tome što je tu, ali njegova radost života je iščilela.
Evo snimka proslave rođendana, koji je Demi Mur postavila na društvene medije...
On je bio zaista kultni, bukvalno obožavani glumac naše mladosti...
Neizlečiva demencija ga obara polako, ali sigurno...
Utiče na ličnost, ponašanje i govor...
Nove fotografije Brusa Vilisa pokazuju da je tužniji nego što je ikad bio, a to se
pomalo i poklapa s pričom koju je ispričao njegov saradnik i prijatelj o tome
kako je izgubio "radost života".

Brus Vilis ovako izgleda danas
Prošlog meseca, Glen Gordon Karon otkrio je kako je izgledala poseta bolesnom Brusu.
– Moj utisak je da prvih minut do tri minuta on zna ko sam ja – rekao je Glen za Pejdž Siks. – Ne priča u potpunosti. Obožavao je pre da čita, nije hteo da iko to zna, a sada ne čita – rekao je on i dodao da sve jezičke veštine koje je imao više nema, ali da je to i dalje Brus.
– Kad ste s njim, znate da je to Brus i zahvalni ste na tome što je tu, ali njegova radost života je iščilela.
Evo snimka proslave rođendana, koji je Demi Mur postavila na društvene medije...