- Poruka
- 7.183
Lepo je reko onaj rugobni Vincent Kasel-zene vole samo svoju decu.
Mada je i to diskutabilno.
Mada je i to diskutabilno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smoriša,
Ja sam sigurna da je sve muškarce voljela bar jedna žena.
Njihova mama!![]()
muškarci budućnosti će se čuditi kako smo mi preživljavali bez ženskih robota.... naša realnost delovaće im kao najstrašniji horor.
inače, što se mene tiče, mislim da sam proklet. da li je u pitanju porodično prokletstvo ili nešto iz mog života, ne znam. ali imam utisak da se radi o nekoj mračnoj, misterioznoj sili.
Nisu nuzno ruzni. Ima ih bas goodloking. Mislim da nema to toliko veze sa izgledom (mada izgled moze da bude jako dobar izgovor) vec sa licnoscu osobe kao takve.
Definitivno treba da rade na svom samopuzdanju ili da pribegnu mehanizmu odbrane zvanom naci partnerku kojoj su oni jedini izbor.
Imas li ti majku?
Kolko ser*es i trolujes na pdf-u ,,Politika`` toliko ovde razumno zborisStvar je u tome što žene dele muškarce na sledeće dve grupe:
1. Alpha Male Lover - taj uopšte ne mora da ima pare.
2. Beta Male Provider - taj treba da ima pare.
Muškarci koji ne znaju da osvoje, izmišljaju izgovor da je to zato što nisu imućni.
Međutim, time se samo Ofiraju da je njihov domet u životu - Beta Male Provider.![]()
То само мислите да вас никада ниједна није волела, у ствари сте слеп(ц)и. И да имаш 14 година до сада си се допао бар једној девојчици, које ћеш се сетити за 10 година док кукаш како си сам и питати се зашто јој ниси узвратио љубав када јој ама баш ништа није фалило. Није ствар у томе да нисте алфа мужјаци, или да немате новца, или да вас не воли ниједна, него сте најобичније сисе жељне пажње.![]()