Voljela me nije nijedna

muškarci budućnosti će se čuditi kako smo mi preživljavali bez ženskih robota.... naša realnost delovaće im kao najstrašniji horor.

inače, što se mene tiče, mislim da sam proklet. da li je u pitanju porodično prokletstvo ili nešto iz mog života, ne znam. ali imam utisak da se radi o nekoj mračnoj, misterioznoj sili.

muškarci budućnosti će se čuditi kako smo mi preživljavali bez ženskih robota.... naša realnost delovaće im kao najstrašniji horor.

inače, što se mene tiče, mislim da sam proklet. da li je u pitanju porodično prokletstvo ili nešto iz mog života, ne znam. ali imam utisak da se radi o nekoj mračnoj, misterioznoj sili.

Ta misteriozna sila je nasa podsvest, a mislim da su je cak nazivali i sudbina (bar ja tako rezonujem). Mnogo toga je u nama samima, kako zracimo tako i privlacimo, postoje neka pravila i za sve uvek moramo licno preuzimati odgovornost.

Put do oslobadjanja je u prihvatanju istine i njenoj pravilnoj spoznaji, tako postajemo mudri.

A emocije mogu promeniti sudbinu, u to sam siguran.:okok:

Nisu nuzno ruzni. Ima ih bas goodloking. Mislim da nema to toliko veze sa izgledom (mada izgled moze da bude jako dobar izgovor) vec sa licnoscu osobe kao takve.

Definitivno treba da rade na svom samopuzdanju ili da pribegnu mehanizmu odbrane zvanom naci partnerku kojoj su oni jedini izbor.

na samopouzdanju ne moze da se ..radi..samopouzdanje se zida samo na jedan jedini nacin..uspesima.

Imas li ti majku?

to nema veze sa temom , normalno ko i svi, ali to je drugacija ljubav potomka i veca , jer cak i devojcice vise brinu i paze svoga oca nego njihove zene , i kukaju na sahrani negoli njihove majke a tada babe koje su konacno prigrabile malo vlasti nakon smrti domacina i koje zivece jos 10 godina.
zato je majka jedna jedina , i trude se zenetine da joj eliminisu uticaj ,ali ne mogu , jer mogu 100 zena da promenim i saranim a majku samo 1put. sta ti je zena niko i nista.

Poslednja izmena:
Stvar je u tome što žene dele muškarce na sledeće dve grupe:

1. Alpha Male Lover - taj uopšte ne mora da ima pare.

2. Beta Male Provider - taj treba da ima pare.

Muškarci koji ne znaju da osvoje, izmišljaju izgovor da je to zato što nisu imućni.
Međutim, time se samo Ofiraju da je njihov domet u životu - Beta Male Provider. :per:
Kolko ser*es i trolujes na pdf-u ,,Politika`` toliko ovde razumno zboris :D

То само мислите да вас никада ниједна није волела, у ствари сте слеп(ц)и. И да имаш 14 година до сада си се допао бар једној девојчици, које ћеш се сетити за 10 година док кукаш како си сам и питати се зашто јој ниси узвратио љубав када јој ама баш ништа није фалило. Није ствар у томе да нисте алфа мужјаци, или да немате новца, или да вас не воли ниједна, него сте најобичније сисе жељне пажње. :confused:

То само мислите да вас никада ниједна није волела, у ствари сте слеп(ц)и. И да имаш 14 година до сада си се допао бар једној девојчици, које ћеш се сетити за 10 година док кукаш како си сам и питати се зашто јој ниси узвратио љубав када јој ама баш ништа није фалило. Није ствар у томе да нисте алфа мужјаци, или да немате новца, или да вас не воли ниједна, него сте најобичније сисе жељне пажње. :confused:

dopadanje I ljubav nisu sinonimi

Back