Volja duha

Dremač

Ističe se
Banovan
Poruka
2.667
Posto je ovo pdf psihologija a ne misterije, nije rec o pravim duhovima, vec o tome da li smo mi ljudi zivi i da li postojimo ?

Pitanje je dakle - zasto se neki ljudi ne pokoravaju mojoj volji, zasto se osecam kao duh dok im pricam, a oni ne cuju, zasto samo kad nesto bacim polomim ili ih udarim onda se tek pomere i primete da nesto nije u redu i da ja postojim uopste koa neko nevidljivo bice. Ali opet moju volju koja je ispravnija i bolja od njihove ne postuju. Tj taj tip ljudi i nema svoju volju, imaju samo antivolju.
Da li je to zato sto sam ja na nekoj superiornijoj visoj frekvenciji svesti i pameti koji njihovi plitki umovi ne kapiraju, ja u nekoj cetvrtoj dimenizjia, a oni u trecoj, ili su me takvi ljudi odavno unistili i poslali u zagrobni zivot i ja stvarno jesam duh u njihovoj realnosti u kojoj oni zive svoj robotski zivot u sluzbi sistema.
Sta ako ja jesam duh , kako da ih kontaktiram i nametnem svoju volju. Takvi cesto imaju kao neke filtere u glavi, koji blokiraju moju volju, reci, a razumeju samo ako im pricas tonom koji njima odgovara. Recimo ako je pozar ja kazem povisenim tonom - gasi vatru breee izginucemo, a oni uzmu cesalj i cesljaju se. Kad im izbijem cesalj iz ruke, cuju na jedno uvo na drugo im izadje, i obicno teatralno kazu da sam u pravu, pritom glumeci zrtve i nesposobnost da rese stvari.

Posto je ovo pdf psihologija a ne misterije, nije rec o pravim duhovima, vec o tome da li smo mi ljudi zivi i da li postojimo ?

Pitanje je dakle - zasto se neki ljudi ne pokoravaju mojoj volji, zasto se osecam kao duh dok im pricam, a oni ne cuju, zasto samo kad nesto bacim polomim ili ih udarim onda se tek pomere i primete da nesto nije u redu i da ja postojim uopste koa neko nevidljivo bice. Ali opet moju volju koja je ispravnija i bolja od njihove ne postuju. Tj taj tip ljudi i nema svoju volju, imaju samo antivolju.
Da li je to zato sto sam ja na nekoj superiornijoj visoj frekvenciji svesti i pameti koji njihovi plitki umovi ne kapiraju, ja u nekoj cetvrtoj dimenizjia, a oni u trecoj, ili su me takvi ljudi odavno unistili i poslali u zagrobni zivot i ja stvarno jesam duh u njihovoj realnosti u kojoj oni zive svoj robotski zivot u sluzbi sistema.
Sta ako ja jesam duh , kako da ih kontaktiram i nametnem svoju volju. Takvi cesto imaju kao neke filtere u glavi, koji blokiraju moju volju, reci, a razumeju samo ako im pricas tonom koji njima odgovara. Recimo ako je pozar ja kazem povisenim tonom - gasi vatru breee izginucemo, a oni uzmu cesalj i cesljaju se. Kad im izbijem cesalj iz ruke, cuju na jedno uvo na drugo im izadje, i obicno teatralno kazu da sam u pravu, pritom glumeci zrtve i nesposobnost da rese stvari.
polako moj sledbenice pokori se i bices prosvetljen..na lebu i vodi da budes 3 meseca da se procistis od duhova i vratis na pravi put

@asd -
postoji i mogucnost da su oni zaista duhovi iz neke njihove percepcije, ili da su imaginarni i samo su u mojim mislima, ali poenta teme je nametanje volje nevidljivih.

@grj
znaci mislite da je problem u komunikaciji i nerazumevanju u ishrani i vodi, jer ciljani ljudski objekti koji nisu sinhronizovani sa mojom voljom ne jedu i ne piju isto sto i ja..?!
a ako bi svi jeli i pili isto, ili jos bolje uopste ne jeli nista, gladovali... bili bi svi u jednom istom stanju svesnosti dimeniziji! Dakle hrana u celosti je veliki problem, a o gmo itd ne treba ni pricati. Cinjenica da je ne spadam u prozdljivu vrstu ljudi, dok objekti volje pomalo lice na svinjoglavi tip. Kako prevazici razlike, a da im se ne pridruzim. Ako im kazem nemoj da jedes. ONi ne cuju. Ako kazem jedes govna , oni se ljute.
Mozda bi sluzili volji mojoj recimo ako bih nasao nacin da ih hranim i napajam, kao sto majka hrani i doji decu od rodjenja, pa joj dugo sluze kao verne sluge.

Takodje tu je i razlicit stil odevanja, razlicite boje, mirisi, parfemi, zvuci. A da ne govorimo o razlicitim idolima, ideologiji, veri..
Da li onda postoji nacin da bez upotrebe sile nekom potpuno razlicito programiranom kazes npr da se skloni sa puta, jer je to tvoja pravedna volja.

da, ja sam duh i zelim da onim koji me ne vide i ne cuju, koji nemaju usi da cuju oci da vide, da kazem sta da rade, da me postuju kao autoritet i cine moju volju islede moj put...

Види, већина људи је заправо једна зомбирана гомила. Реагују само на груби надражај у виду повишеног тона и строгог обраћања.

Мораш показати доминацију да би спровео своју вољу, то се просто намеће само од себе. Они то траже, научени су да слушају, лишени су иницијативе.

Политичари су тога итекако свесни, знају да ће све проћи ако довољно ауторитативно износе своје ставове.

Cenim tvoj odgovor, Elektriko. Vidim da si mudrija od drugih.
Samo tako ostro mora da bude. To i pokusavam.
ali, zamisli nevolje, takvi ponekad zaprete da ce zvati policiju ako se ne smirim, glumeci neduzne zrtve...

Sta reci to nisu ljudi to su zombiji :sad2:

To su ljudi liseni svesnosti i ljubavi...

Jer je Svesnost u ljubavi i to je najvisi duhovni nivo...

Ovi sto spavaju i ne zive vez mrdaju samo...

sablonski...

da li ide d aim stalno nameces svoju volju da ih stalno podstices budis a oni se trgnu pa nastave da spavaju...
Ne vredi...

Mozes samo pokusati da im pruzis istinu...

Ako je zele... ako je znas :D

A na njima samima je da skupe svoju volju i da pokusaju da zive...

:uja:

btw lepa temica :heart2:

Poslednja izmena:
Ariana, tako je, ljubav i svesnost im nedostaje. istina je jedini put, ali istinu punu zna samo apsolut, bog ili jehova.. a oni ne priznaju ljudski autoritet kad im saopsti istinu u bilo kom obliku..

Evo vracam se na ovu temu posle duze vremena, i dalje me brine ovo, ali misim da sam blize shvatanju uzroka, ali manje nacina borbe..
naime problem su ljudi kontrolisanih umova zbog hronicne konzumacije lekova, kako komunicirati sa takvim ljudima koji zive u nekom svom zombiranom svetu zbog upotrebe pilulica farmaceutske industrije... kao da imaju neke filtere i ne slusaju me, ne mozes da komuniciras i objasnis im najosnovnije stvari.. plus zbog kulturoloskih razloga, stavova, ideoligija ne prepoznaju me.
Generalno nije samo problem u tome sto ne slusaju, vec sto uticu i uplivavaju u sve pore tvog zivota i ne mozes da ih se otarasis.. bez da pocinis nekakav zlocin..
negativno uticu i na mikro dnevnom planu, i na makro planovima buducih bitnih zivotnih odluka.narusavajuci istovremeno sigurnost i samopouzdanje zrtvi, svojim duhovnim vampirizmom.
Da je jedna osoba u pitanju ja kao dobri duh bi verovatno preovladao lako i nametnuo svoje stavove i volju, ali, vise takvih zombija postoji, koji se zajedno potpomazu na nekom podsvesnom nivou se kapiraju medjusobno, mene gledaju kao neasimilovanog u Invaziji Telokradica, kao da imaju istog boga... dal je to ista hrana koju jedu, ili lekovi, droge neke, ne znam.. ali znam da su protiv moje volje. i da im moram piti krv, da oni ne bi meni popili svu.

Back