Volite zivotinje? Pomozite im jednostavno!

sve je to fino ali poprilicno neizvodivo...
za pocetak krenite od sela gde je to u stvari najveci problem - seljaci jednostavno kerove kad se okote i prestanu da sisaju stave u dzak i ostave u gradu pored prvog kontejnera na koji naidju...

eto, tako to pocinje

sve je to tuzno, ali zivot je surov zar ne?

a drzavi predlozite da tih 7000000 utrose na sterilizaciju kerusa po prigradskim naseljima i selima, jer cete time spreciti razmnozavanje vise generacija (priznacete da gradske lutalice ne zive dugo, pa se i ne kote mnogo)

a mozete i da udarite porez na keruse...bilo bi poprilicno efikasno. a pare koje se tako skupe ulozite u sterilizaciju i eliminaciju lutalica

tommy gun:
Koji ce ti djavo maca? :shock: :shock: Uzmi neko kuce.Evo ja ima 3 kuceta,2 papgaja,1 hrcak i cetiri ribe.A moja ulica puna je macaka i zivotinjskog carstva.Ipak ide mi nekako. :wink:

haha! Pa ti mozes da otvoris ZOO Hobi radnju! :)

A necete mi verovati.. nekada sam u stanu drzao pored psa, macke, papagaja, kanarinca, ribica, kornjaca, mrava, bubasvaba haha salim se.. i zamislite pevca! :) Doduse, ubrzo je otisao u Surcin kod strica i naprasno se "razboleo" pa je morao biti smazan dok se skroz ne pokvari. ;) Bilo je tu i zeceva, hrcaka, pojma nemam cega sve.. i bas je super imati nekog ljubimca jer onda imas drugaciji stav prema zivotinjama, znas da je to zivo bice koje moras da mazis, pazis itd.. Trenutno imam samo ribice. Hoce neko? :)

Back