Volite 'plazma' keks? Istorija njegovog nastanka će vas zaprepastiti

Svi ti keksovi su puni soli i apsolutno nezdravi. I zato vas navlače da probate i jedete, jedete sve više, nikad dosta, i onda pijete vodu, pa koka-kole, i onda kao u Monti Pajtonu samo explodirate :lol:

U industriji procesiranih slaniša i slatkiša, sve se svodi na odabir prave kombinacije soli, šećera i masti. I stoka to sve treba da (po)jede.

Ви ЕУроталибани не можете без непристојног подригивања! ;)

Утисак је да вам у целофан Вашингтон завије керећи брабоњак, пали би сте у екстазу! :confused:

chocolad_stolichnu.png
chocolad_belovezhskaya_puscha.png

kommunarka200gr.png
chocolad_kommunarka_gorki_elit.png

bel_konfeti_beloveshskaya_puscha_elit.png
bel_konfeti_stolichnaya_elit.png

bel_konfeti_monte_vkusnosliva_s_fundukom_i_sguschenkoy.png
bel_konfeti_monte_vkusnosliva_s_cukatami.png

nabor_beloveshskaya_puscha.png
nabor_assorti.png

...И ТО ЈЕ САМО ДЕЛИЋ ПРОДУКЦИЈЕ, АЛИ КАКО ТО ОБЈАСНИТИ ЉУДИМА ЛОШИХ НАМЕРА..? :)

Zapadno smece nije ni prici ovim poslasicama a kad bi samo znali kakvih sve ima poslastica u Rusiji koje se prave od najpriodnijih sirovina pali bi u bedak.
Jeo sam najukusniju ribu upravo u Moskvi a kad sam presao na kolace i pivo shvatio sam da ovo sto mi pijemo uopste nije pivo a kolaci su nam smesni i neukusni.

GMO soja je jos bolja... ima taj mutageni faktor koji nasoj Plazmi daje poseban smek.

Petar Bambi Plazma je ako se sećate neko vreme imala žig zelene jabuke tj kao ZDRAVA HRANA

kada su ih pitali oko GMO sastava keksa pre par godina svi su se ućutali
jedino su smakli tu zelenu jabuku sa ambalaže

opet mnogo veći problem je SOJIN LECITIN zlo u svakom keksu ne samo u Petar Plazmi

skoro sve je na listi gmo proizvoda, cak i hip hrana za bebe...

hrana za prihranu beba na sojinoj bazi je zabranjena posle mnogo smrtnih slučajeva
pre pete godine starosti ne bi valjalo konzumirati
al eto deca vole onaj McDonalds, lepo upkaovano...

Pogrešan info, u Srbiji je sva soja GM, a u svetu je 93% GM soje. Nevezano da li je GM ili ne, soja je hrana za stoku a ne za ljude.

Čak i da nije GM soja je jedina mahunarka koja ne odbacuje nepotrebne elemente iz zemlje.
Pored gomile korisnih sastojaka ipak je najveći problem što ne odbacuje aluminijum
Većina biljaka takodje uvuče aluminijum u sebe ali ga i odbaci što soja ne čini

Kao i soja tako i mekinje - postoje za stočnu a postoje i za ljudsku ishranu
Recimo mekinje za ljudsku ishranu će ti za 24h rešiti problem sa gorušicom a sa lekovima preko apoteke prve rezultatet očekuj za 14 dana i uz 20X veći trošak

Ali soja je malo drugačija...
Dakle soja ne da nije za ljude nego nije ni za životinje - ZBOG ALUMINIJUMA
Sa malo logike - sve što je pojelo prase ili govedo ti ćeš uneti u sebe.
a deca baš vole onaj McDonalds... lepo upakovano...

Poslednja izmena:
Zapadno smece nije ni prici ovim poslasicama a kad bi samo znali kakvih sve ima poslastica u Rusiji koje se prave od najpriodnijih sirovina pali bi u bedak.
Jeo sam najukusniju ribu upravo u Moskvi a kad sam presao na kolace i pivo shvatio sam da ovo sto mi pijemo uopste nije pivo a kolaci su nam smesni i neukusni.

ja nisam slatkoljubac, ali jednom dva puta mesecno i pojedem neke kupovne slatkise

ima sam priliku da probam skoro sve cokolade koje je aleksandar postavio i mogu vam reci da su vrh vrhova :ok:
posebno mi se dopalo pojedinacno pakovanje suva sljiva u cokoladi
ko to proba saznace sta je slatkis
nesto slicno u srbiji pravi samo jat ketering i zastitili su kao svoj prozivod kao "sljivo-cok"

Back