Volite li radze? :D

Pivo i kajsijevacu. Vermute i ostala zenska pica preskacem. Mogu ponekad sljivivicu, al neku bas dobru. Likere ne bih pila ni za oko. Sve u svemu najcesce pijem pivo il neki sok 100% voce, posto mrzim hemiju

Ranije spricer i pivo, vrlo neprakticno za izlaske ako mozete vise od 2, a mogu. :mrgreen: Crno vino volem, al farba zube. Onda predjem na pelin, onda jedan prekid filma, pa batalim. Sad jako retko, uglavnom nesto kratko, npr. dunjevaca.

Leti - pivo.
Skoro uvek i isključivo pivo, i to jelen, ne bilo koje, nego ugl. jelen.
Ako nije jelen, onda staropramen.
Takođe, može i belo vino i to neko lepo belo vino, uh to je divno, onako kad se divno ohladi pa posle neke dobre klope.
I špricer, čak, ofkors.
Sangrija normalno, voće i led, milina.
A može i votkica sa ledom i eventualno nekim sokićem, da l' šveps il' borovnica.
Pelinkovac se podrazumeva da može, kao i gore pomenuto belo vino, i zimi i leti.
Vermut nisam pila sad već godinu-dve ali mi je bio ok i volela sam ponekad da ga popijem.
Domaću rakiju, mastiku i uzo volim kao aperitiv.
I volim konjake i burbone.
Skoč ne volim.
I ne volim vinjak.
Zimi volim kuvano crno vino.

I takoc..
Inače, sokove retko pijem, nezdravi su za organizam :lol:

Leti - pivo.
Skoro uvek i isključivo pivo, i to jelen, ne bilo koje, nego ugl. jelen.
Ako nije jelen, onda staropramen.
Takođe, može i belo vino i to neko lepo belo vino, uh to je divno, onako kad se divno ohladi pa posle neke dobre klope.
I špricer, čak, ofkors.
Sangrija normalno, voće i led, milina.
A može i votkica sa ledom i eventualno nekim sokićem, da l' šveps il' borovnica.
Pelinkovac se podrazumeva da može, kao i gore pomenuto belo vino, i zimi i leti.
Vermut nisam pila sad već godinu-dve ali mi je bio ok i volela sam ponekad da ga popijem.
Domaću rakiju, mastiku i uzo volim kao aperitiv.
I volim konjake i burbone.
Skoč ne volim.
I ne volim vinjak.
Zimi volim kuvano crno vino.

I takoc..
Inače, sokove retko pijem, nezdravi su za organizam :lol:

Chizs Krajst, ceo elaborat ! :lol:

pivo i vino najcesce
pivo kad izadjem, vinom se opijam uz hranu. volim crno pivo,al da bude laganije, pitkije, i crno vino ali obavezno da bude jace, solidno, suvo, i sa "telom"
i sve mesavine sa istim
rekla sam sebi dosta je bilo zestine, uvek se lose zavrsi posle iste
mada i tu skoro sve volim,osim vinjaka kojeg po zlu pamtim
nisam neki ljubitelj samog viskija
rakije volim kako koje
mada posebno mi je draga istarska medenica, popijes malo i ne znas ni ko si ni gde si ni kud si krenuo a jos manje kuci da se vratis :))))

izbegavam posto sam alkos tj kad god cugnem budem uglavnom piajna i onda mi je sve bolje.

pica sam samo njushila ali ovako bez mnogo prakse ok su mi ponekad ta jaka pica. a vina kad su dobra mozhda
ma svejedno mi je... da bih mogla da ti kazem alkoholom se treba baviti znaci treba da umem da povucem crtu.

volela sam da pijem koktele i to da se igram ali to ej drustveni dogadjaj iu stvari...
rakija je ok ono kao obicaj sta znam crkva :) svadbe... mada sam se na nekoj svadbi popila sam 2 casice i bila sam celu svadbu mrtva a mislim da se nije videlo
1 je bila dovoljna
pijem pivo i vino uz rucak za sada a ostalo begam. danas sam pronasla neki mini liker i reko eto otmenog pijanca
nisu losa ta zesca pica kad drmnes malo te prodje lepo kroz telo procisti.
a to mora u nekoj kombinaciji ili da s eide na prijeme gde nude aperitive... mozda kad ima ono gorko+sok...
mozda nekad : ))... mada uskoro ce se na zurkama nuditi droga sad mozda to smo sada tolerantniji nisu svi narkomani ali ono...
pijanstva nisu zabavna kad planirash a sad kad si mator...
ono usamljene zene alkohol... divota :) al nikad se ne zna.
(mislim i da su cigarete u malim dozama dobre ali ebiga treba znati stati pa ne diram)
e zabavni us oni sajmovi vina... bila neka degustacija i to je tako islo platis i kao isprobavash... preporucujem vam ako imate nesto vise para, ne previse... otidite i igrajte se
ima kao neki kursevi, ono sta ide uz koje vino, pa je bilo da pises komentare o vinima... to je cela nauka... sad nesto tu mora da se prijavi al ako saznate vidite...smesni su oni opisi kao mirise na bademe i breskve... pisala sam o rozeima... vrlo brzo uhvati pa moras da pazis...
uglavnom idu profesionalci al sta smeta neki tako shmokljan usput. kad vidis kako ide ta nauka o hrani sta sa cime ide pitas se kako uopste jedemo bilo sta... ono kakve su to finese... al prezivecu

od nealkoholnog pijem sveps i sok... pijem bozu ako ima.. ako uopste ima jos dobre boze...ne bas cesto bozu

Poslednja izmena:
Od rakija, najviše volim mastiku. Može i džin-tonik. Likere ne preferiram.
Što se tiče vina, prešla sam skoro na roze (sa crnog, isključivo polusuvog). Crno je počelo da mi smeta glasnim žicama.
Volim crno pivo, ali ne u velikim količanama (0,33l mi je sasvim ok).

Godinama su moja pića bila crno pivo leti i pelin zimi.
Pa sam pridodala vina, volim dobro vino punog ukusa svih boja. S'tim što mi crno spada u "kratko piće", čaša-dve i to je to. Belo je "dugo" :D
Žestinu, uključujući radžu, nikad nisam ni volela ni mogla, do prošle godine, kad sam u nekoliko navrata to gromoglasno demantovala :rumenka: Radžu, mislim.
Viski i slične žute žestine i dalje ne mogu ni da omirišem, ali videćemo kuda će me odvesti razvojni put malog alkoholičara, više nisam toliko decidna.

moje omiljeno piće je hladna voda i gazirana i negazirana
a alkohol...odlično ga podnosim i nikada se nisam napila tako da mi je muka ili da ne znam šta radim, samo sam opuštena tako da se ruše skoro sve moje granice :rumenko:, a mogla da popijem i skoro pola litre vodke bez posledica-nekad davno:rumenko:
volim dobru i ledenu vodku, dobru domaću rakiju: kajsija, dunja, kruška, leti uzo i koktele, "žemska" pića ne pijem nikako
uz klopu.dobro crno vinu, može i roze
belo vino ne volim baš nešto
pivo ne pijem uopšte, ono ide samo na moju kosu umesto pene i pravi najlepše lokne

Od rakija, najviše volim mastiku. Može i džin-tonik. Likere ne preferiram.
Što se tiče vina, prešla sam skoro na roze (sa crnog, isključivo polusuvog). Crno je počelo da mi smeta glasnim žicama.
Volim crno pivo, ali ne u velikim količanama (0,33l mi je sasvim ok).
Nisam mastiku popila jedno 10 godina. Nisam je ni videla nigde "u ponudi". Bila sam i zaboravila da postoji. @ boldovano: sta je, ne mozes da vices na djake :) ?

Back