Volite li glumu Winone Ryder?

Taj film je glumački iznela Winona.
Meni ona znatno bolje izgleda od Angeline, ali o ukusima ne vredi raspravljati.
Jeste, i ne znam zasto se lozi poveca grupa na angelinu osim zbog igrice i naduvanih sisa u valjda tomb raideru , ili indijana jones, neki od tih filmova gde je bila glavni lik..
Te su joj sise u kostimu bile najvece u zivotu , a nisu njene...i ono sto radi sa donjom usnom....namerno je izbaci napolje da razdeljak dodje do izrazaja...to je njena fora....

Imala je jedna uzivo foru , crne oci , a kad te pogleda sa strane...zapaljivo, a ovako centar na centar, nista...

Meni nesto kroz maglu ostao neki film od winone kad na klizalistu cini mi se vata onog dobricu , da li se bese zove nesto sa DUDE....

Jeste, i ne znam zasto se lozi poveca grupa na angelinu osim zbog igrice i naduvanih sisa u valjda tomb raideru , ili indijana jones, neki od tih filmova gde je bila glavni lik..
Te su joj sise u kostimu bile najvece u zivotu , a nisu njene...i ono sto radi sa donjom usnom....namerno je izbaci napolje da razdeljak dodje do izrazaja...to je njena fora....

Imala je jedna uzivo foru , crne oci , a kad te pogleda sa strane...zapaljivo, a ovako centar na centar, nista...

Meni nesto kroz maglu ostao neki film od winone kad na klizalistu cini mi se vata onog dobricu , da li se bese zove nesto sa DUDE....
bravo i meni je antipaticna

Ako je scena na klizalištu na kraju filma, možda misliš na Serendipity, samo tu je glavni ženski lik Kate Beckinsale a dobricu glumi John Cusack.

Film "Hederove" na Sandens festivalu 1989. nominovan je za Veliku nagradu žirija, te ovenčan nagradom Edgar Alan Po za scenario, zabavna je, bizarna, pomaknuta, satirična crnohumorna krimi drama, jedan od kultnih tinejdžerskih naslova osamdesetih. U vreme svog nastanka smatran je gotovo revolucionarnim, najpre zbog visokog nivoa apsurda, crnog humora, nasilja i okrutnosti. Na premijeri je proglašen protivtežom eskapističkim tinejdžerskim filmovima.Dok svaki slobodan trenutak provodi u društvu tri najpopularnije devojke u školi, atraktivne Heder Meknamara (L. Folk) i njenih imenjakinja Heder Čendler (K. Volker) i Heder Djuk (S. Doerti), nesigurna srednjoškolka Veronika Sojer (V. Rajder), mirna i povučena, sve više oseća da ju navodno prijateljstvo sa tri bezosjećajne manipulantkinje prilično opterećuje. Jednog dana Veronika u školskom restoranu sretne pogled novog kolege, grubog i prilično buntovnog Džejsona "Džej Di" Dina (K. Slejter). Ubrzo počne da se zbližava sa Džejsonom, ne znajući da se pod njegovom markantnom spoljnošću krije autodestruktivan i psihotičan momak. Nakon što Veronika dođe u sukob sa Heder Čendler i ragbijašima Kurtom Kelijem (L. Fenton) i Piterom Dosonom (Dž. Eplgejt), Džejson joj predloži da im se uz njegovu pomoć osveti... Na festivalu u Sandensu 1989. nominovan za Veliku nagradu žirija za režiju, te ovenčan nagradom Edgar Alan Po za scenario, drugi rediteljski projekat Majkl Lemana Istina o mačkama i psima, Moj div, 40 dana i 40 noći, serije Zapadno krilo, Pasadena) zabavna je, bizarna, pomaknuta, satirična crnohumorna krimi drama, jedan od kultnih tinejdžerskih naslova osamdesetih. Štaviše, film scenarista Danijela Votersa (Avanture Forda Ferlajna, Hadson Hok, Betmen se vraća, Razbijač), u vreme svog nastanka smatran je gotovo revolucionarnim, najpre zbog visokog nivoa apsurda, crnog humora, nasilja i okrutnosti. Na premijeri je proglašen protivtežom eskapističkim tinejdžerskim filmovima kakve je tada producirao i režirao Džon Hjuz (serijal Sam u kući).:heart:

Ma ja to gledao 5,6 puta u realu (ono za mr deeds) , isto treptanje okicama, pa se pribije na muske grudi...ma pljunuta Winona...bar 3 puta sam to pomislio u tim situacijama, uh....samo da bude jasno ja to ne smatram odbojnim, bas naprotiv...iako se krevelji , tj tako to neki zovu, izmotava ili pretvara....

Nekim osobama je tesko da kazu da te ne vole ali da bi te rado izgrizle do kostiju...
Zato i imamo onu igru , ja te ne volim, , ni ja tebe....

Ovaj headers ili headers nisam gledao to je bas stari film......

Film "Hederove" na Sandens festivalu 1989. nominovan je za Veliku nagradu žirija, te ovenčan nagradom Edgar Alan Po za scenario, zabavna je, bizarna, pomaknuta, satirična crnohumorna krimi drama, jedan od kultnih tinejdžerskih naslova osamdesetih. U vreme svog nastanka smatran je gotovo revolucionarnim, najpre zbog visokog nivoa apsurda, crnog humora, nasilja i okrutnosti. Na premijeri je proglašen protivtežom eskapističkim tinejdžerskim filmovima.Dok svaki slobodan trenutak provodi u društvu tri najpopularnije devojke u školi, atraktivne Heder Meknamara (L. Folk) i njenih imenjakinja Heder Čendler (K. Volker) i Heder Djuk (S. Doerti), nesigurna srednjoškolka Veronika Sojer (V. Rajder), mirna i povučena, sve više oseća da ju navodno prijateljstvo sa tri bezosjećajne manipulantkinje prilično opterećuje. Jednog dana Veronika u školskom restoranu sretne pogled novog kolege, grubog i prilično buntovnog Džejsona "Džej Di" Dina (K. Slejter). Ubrzo počne da se zbližava sa Džejsonom, ne znajući da se pod njegovom markantnom spoljnošću krije autodestruktivan i psihotičan momak. Nakon što Veronika dođe u sukob sa Heder Čendler i ragbijašima Kurtom Kelijem (L. Fenton) i Piterom Dosonom (Dž. Eplgejt), Džejson joj predloži da im se uz njegovu pomoć osveti... Na festivalu u Sandensu 1989. nominovan za Veliku nagradu žirija za režiju, te ovenčan nagradom Edgar Alan Po za scenario, drugi rediteljski projekat Majkl Lemana Istina o mačkama i psima, Moj div, 40 dana i 40 noći, serije Zapadno krilo, Pasadena) zabavna je, bizarna, pomaknuta, satirična crnohumorna krimi drama, jedan od kultnih tinejdžerskih naslova osamdesetih. Štaviše, film scenarista Danijela Votersa (Avanture Forda Ferlajna, Hadson Hok, Betmen se vraća, Razbijač), u vreme svog nastanka smatran je gotovo revolucionarnim, najpre zbog visokog nivoa apsurda, crnog humora, nasilja i okrutnosti. Na premijeri je proglašen protivtežom eskapističkim tinejdžerskim filmovima kakve je tada producirao i režirao Džon Hjuz (serijal Sam u kući).:heart:
Deluje kao još jedan film koji treba pogledati.

Ako volite glumu Winone Ryder,navedite uz mali komentar, film koji vam je omiljen.Vidi se po mom avataru da mi je ona jedna od favorita medju glumicama.:heart:

Autumn In New York​

Apsolutno!

Da... dok nisam odgledao Stranger Things. Ne znam šta joj bi u toj seriji.

Šta?

Odlična je tamo.

Barem u prvoj sezoni.

Iskušenje​

THE CRUCIBLE (1996)​

REDATELJ: Nicholas Hytner

SADRŽAJ​

Jedne noći, krajem 17. stoljeća, svećenik iz puritanske protestantske zajednice u Salemu uhvati svoju nećakinju Abigail (W. Ryder) i još desetak djevojaka u neobičnom poganskom ritualu. Djevojke plešu i luduju, a Abigail se maže krvlju pijetla i otvoreno priželjkuje smrt Elizabeth (J. Allen), ženi lijepog Johna Proctora (D. Day-Lewis) u kojeg je nesretno zaljubljena. Svećenik posumnja da su djevojke opsjednute vragom. Njegovo se uvjerenje učvrsti kad dvije djevojčice obole od neobične bolesti. Imaju zatvorene oči, leže, dišu, ne spavaju ali ne reagiraju. Abigail je uvjerena da se ta djeca prave da ih je spopao vrag kako bi njoj napakostile. Svećenik pozove iz drugog grada svećenika Halea (R. Campbell) koji je stručnjak za otkrivanje vražje prisutnosti i on prisili crnkinju koja je vodila ritual da prizna da je opsjednuta vragom. Istodobno Abigail, koja je imala kratku vezu s Johnom, pokuša tu vezu nastaviti no on je odbaci jer je vjeran ženi. Sad Abigail u strahu da i nju ne proglase vješticom počne brže bolje proglašavati druge žene vješticama. U grad stiže nemilosrdni sudac Danforth (P. Scofield) i počnu ispitivanja i zasjedanje suda. Abigail kaže pred sudom da je njegova Elizabeth vještica koja ju želi ubiti. Čak sama sebe rani i optuži Elizabeth. U
Proctorovoj kući sučevi ljudi pronađu lutku probodenu iglom i odmah zaključe
da je to igla koja je bila "poslana" na Abigail..."Vještice iz Salema" i "Smrt trgovačkog putnika" dvije su najpoznatije drame jednog od najvećih modernih američkih dramatičara Arthura Millera (1915-2005). Za "Vještice" je, kao najbolju dramu, 1953. dobio glavnu američku kazališnu nagradu "Tony". Svakome je bilo jasno da je u drami bila samo prividno riječ o "povijesnim" vješticama. Miller je zapravo mislio na "lov na vještice" koji se nekoliko godina prije razmahao u Americi kad je senator McCarthy sustavno progonio komuniste i ljude koji su s njima imali veze. I Miller je bio sumnjiv, a njegov prijatelj, kazališni I filmski redatelj Elia Kazan priznao je da je bio komunist i izdao svoje drugove, jer je "shvatio svoju zabludu". Kad mu je Miller ponudio da "Vještice" režira za kazalište, odbio je. Filmska verzija tog kazališnog komada, u režiji jednog od najuspješnijih britanskih kazališnih redatelja Nicholasa Hytnera (r. 1956), ima univerzalniji karakter jer kod gledatelja budi asocijacije na sve vrste "lova na vještice". Hytneru je prvi film bio hvaljena "Ludost kralja Georgea" (1994), a "Vještice iz Salema" bile su mu drugi film. Briljantnu ulogu ostvario je D. Day-Lewis (Soba s pogledom, Nepodnošljiva lakoća postojanja, Moja lijeva noga, Doba nevinosti, U ime oca). Iste godine kad je igrao u "Vješticama iz Salema" oženio se Millerovom kćerkom Rebeccom, spisateljicom i redateljicom.
img24646-tv460263-crucible.jpg

Црни лабуд је амерички психолошки трилер из 2010. године са Натали Портман у главној улози. Буџет филма био је 10.000.000 долара, а постао је један од највише награђиваних филмова у 2010. години и биоскопски хит у 2011. години. Википедија

Back