Tender poisson
Primećen član
- Poruka
- 752
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pravicu se da nisam nista procitalane bas
ovako mi je simpaticna, ali suvise detinjasta nekako...sto mi se donekle i svidja sem ukoliko je jedina dominantna karakteristika kao kod nje...mislim u svim filmovima mi je nekako ista, slicna, sta god glumila...
uglavnom ne volim ni filmove u kojima glumi, ona mi je kao neki zenski Johnny Depp...isto mi vazi i za njega...
a sta cu...ima lepe okice...kao srna...volim i taj stil vecitog deteta...ako...nekako ima pored, ispod, uz, iznad nesto...ono nesto...bam..cvrsto, odraslo, zensko...ona mi je samo onako njah...too soft za moj ukus...pomalo isfolirana, nesnadjenja, pogubljena...pravicu se da nisam nista procitala![]()
nanananananna ne vidim sta piseeeesa sta cu...ima lepe okice...kao srna...volim i taj stil vecitog deteta...ako...nekako ima pored, ispod, uz, iznad nesto...ono nesto...bam..cvrsto, odraslo, zensko...ona mi je samo onako njah...too soft za moj ukus...pomalo isfolirana, nesnadjenja, pogubljena...
zanela se jel?![]()
ne bas
ovako mi je simpaticna, ali suvise detinjasta nekako...sto mi se donekle i svidja sem ukoliko je jedina dominantna karakteristika kao kod nje...mislim u svim filmovima mi je nekako ista, slicna, sta god glumila...
uglavnom ne volim ni filmove u kojima glumi, ona mi je kao neki zenski Johnny Depp...isto mi vazi i za njega...
Retko antipatična...a sta cu...ima lepe okice...kao srna...volim i taj stil vecitog deteta...ako...nekako ima pored, ispod, uz, iznad nesto...ono nesto...bam..cvrsto, odraslo, zensko...ona mi je samo onako njah...too soft za moj ukus...pomalo isfolirana, nesnadjenja, pogubljena...
zanela se jel?![]()
vidis...nisam zalazila u te detalje...Retko antipatična...
Kao da sam ja pisala, samo bih dodala : kleptomanka![]()
koje lose osobine?Omiljeni film taj sa Girom, a moram reci da je i u seriji Stranger things bila dobra.
Kvalitetna glumica, steta sto su je lose osobine upropastile.
voli da kraducka, bukvalno je nakon toga izgubila ponude za nove uloge.koje lose osobine?
onako, simpatična je, al nikad se nisam nešto ložio na nju