Volite li glumu Winone Ryder?

ne bas :rumenko:

ovako mi je simpaticna, ali suvise detinjasta nekako...sto mi se donekle i svidja sem ukoliko je jedina dominantna karakteristika kao kod nje...mislim u svim filmovima mi je nekako ista, slicna, sta god glumila...

uglavnom ne volim ni filmove u kojima glumi, ona mi je kao neki zenski Johnny Depp...isto mi vazi i za njega...

ovako mi je simpaticna, ali suvise detinjasta nekako...sto mi se donekle i svidja sem ukoliko je jedina dominantna karakteristika kao kod nje...mislim u svim filmovima mi je nekako ista, slicna, sta god glumila...

uglavnom ne volim ni filmove u kojima glumi, ona mi je kao neki zenski Johnny Depp...isto mi vazi i za njega...
pravicu se da nisam nista procitala :malav:

pravicu se da nisam nista procitala :malav:
a sta cu...ima lepe okice...kao srna...volim i taj stil vecitog deteta...ako...nekako ima pored, ispod, uz, iznad nesto...ono nesto...bam..cvrsto, odraslo, zensko...ona mi je samo onako njah...too soft za moj ukus...pomalo isfolirana, nesnadjenja, pogubljena...

zanela se jel? :rotf:

a sta cu...ima lepe okice...kao srna...volim i taj stil vecitog deteta...ako...nekako ima pored, ispod, uz, iznad nesto...ono nesto...bam..cvrsto, odraslo, zensko...ona mi je samo onako njah...too soft za moj ukus...pomalo isfolirana, nesnadjenja, pogubljena...

nanananananna ne vidim sta piseeees :lol:

Retko antipatična...
Kao da sam ja pisala, samo bih dodala : kleptomanka :malav:

Bila slatka kao 20 godisnjakinja i tu estetiku i glumatanje sebe tj nje volim...
Inace ovako glumu , ona je karakterni glumac, znaci glumi sebe u razlicitim situacijama, nije neki glumac... kratki izleti...ali estetika je uparena za taj tinejdz nivo koji ona ima i to je to...
To se vidi i kad je zaglavila u zatvoru zbog kradje prodavnica...grebe da uspe a ne ide...

Ali ako gledam nju i Drew Barimore....ova druga je gazi i na njenom polju i na glumackom....mnogo sire glumi iako koristi iste sablone...isti set mimike...duze je trajala uostalom...a i narod ne voli nekarakterne glumice jer onda gubi utisak da ih licno poznaje...komsika devojka je jak fenomen kod prosecnog i neprosecnog muskarca...vrlo jak...

Kao primer nekarakternih glumica, portman i roberts....one ti glume sve i svasta totalno ne lice na sebe nego na ulogu....Aj provali kakva je Julija Roberts u realu , nema sanse...ili portmanova...., ne mislim ponasanje nego odnos prema logici ...

volim je mada se pojavljivala uglavnom 90tih i možda 2000tih :confused: sviđa mi se ovo što je tužni patak napiso
ne mogu da se setim baš filma, više evo random:
- ono kad su u ženskoj ludnici, sa andjelinom džoli. mislim da je to jedini film a.dž. gde ona ima ulogu?! posle je bila lara kroft i bred pitova žena i gdja smit
- sa džoni depom valjda "edvard makazoruki" inače oni su bili i u mladalačkoj vezi
- je l beše "doba nevinosti", toga se ne sećam mnogo

e da dobro je i kad vozi taksi :D "noć na zemlji"
eto lajk od mene

Back