Волите ли да гледате филмове где глуми Џејсон Стејтам?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

И?

• Да

• Баш ми је одбојно

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
46.120

Сваки му је исти и своди се на сличан ниво количине специјалних ефеката "борби","вожњи","туча","ломљава" а служи да се публика опусти јер све је то глума,ломљиво се прави од шећера или картона,монтажа.
Обично то досади те публика окрене леђа али у његовом случају гледа се.

Pa nije samo to gluma...:roll: Tu je i harizma, trud, veština, verodostojnost....premda i on, kao i stiven sigal, počinje sve više da se kladi samo na ovo prvo, čime ga u startu krnji, jer su i ostali sastojci preko potrebni za taj žanr. Zašto Džeki Čen, uostalom, toliko traje?...Njemu sve ovo navedeno nadoknađuje nedostatak harizme. :cool:

Pa nije samo to gluma...:roll: Tu je i harizma, trud, veština, verodostojnost....premda i on, kao i stiven sigal, počinje sve više da se kladi samo na ovo prvo, čime ga u startu krnji, jer su i ostali sastojci preko potrebni za taj žanr. Zašto Džeki Čen, uostalom, toliko traje?...Njemu sve ovo navedeno nadoknađuje nedostatak harizme. :cool:
jebbooteee :D

dzeki cen je bukvalno glumac za decu ometenu u razvoju !!!!!

pa ti bi teo šta roka safredija da lema usput? :lol:
tebra ja bukvalno ne mogu da skapiram da postoje ljudi koji ce svojom voljom da puste film sa malim sismisolikim kinezom koji se batrga i skakuce kao dresirano majmunce sa facijalnom ekspresijom tifusara na spidu u filmu bez ideje i smisla sa radnjom prillagodjenom licima ozbiljno ometenim u razvoju

ozbiljan sam bro :)

tebra ja bukvalno ne mogu da skapiram da postoje ljudi koji ce svojom voljom da puste film sa malim sismisolikim kinezom koji se batrga i skakuce kao dresirano majmunce sa facijalnom ekspresijom tifusara na spidu u filmu bez ideje i smisla sa radnjom prillagodjenom licima ozbiljno ometenim u razvoju

ozbiljan sam bro :)
ma ok, on je dečija prošlost za većinu, ko ga je zakačio onomad, to mu je to... :)

Back